- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Форумът ви се нуждае от малко ред
регистрирала съм се в началото на годината в този форум .. от тогава не бях влизала, но вчера онемях като видях на какво е заприличал форумът .. във всеки раздел седят по 300 400 теми, 1/3 от които са напълно ненужни ... абсолютен хаос е ..
според мен трябва д аима правило да се пише ан кирилица .. егати в България сме все пак .. стига с тази mirc култура ..
хубаво е ако се въведе забрана на най-новите потребители да създават теми и да блокират сайта .. имат въпрос , създават тема .. не е мн одачно ... по-добре да има във всеки раздел тема за проблеми за въпроси и там да ги поставят
не знам ... аз лично ще влизам да следя тази тема .. за да дам идеи ако се нуждаете, но е абсуртно да следя хилядите теми на латинеца с един и същ замисъл .. за мен ( а аз съм един от вашите потребители ) това е крайно дразнещо
На никой не му пука, това е едно от многото места в интернет предназначено за облъчване с тъпота. Ти каква ред и дисциплина толкова искаш не знам.
имаш въпрос или некъф проблем питаш и получаваш отговори пускаш темата сейваш си 1 линк и готово! няма какво да търсиш стари теми! оначе баси скучния форум! а пък ти дето само даваш идео хвани се, напеави си свой форум и готово![]()
![]()
Raise your fist!
+1Първоначално написано от rad_ina_90
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
+1 \Първоначално написано от Steli{P}
/
i can leave what you want if you give me what i need \/ \
/
Първоначално написано от Say It Right
+1Първоначално написано от comics
Наистина, ако не искаш да си късаш нервите с форума, не влизай, бе! Кой те задължава?
Още една "нова" юзърка опитва да отвори очите на останалите юзъри (ти си нъмбър уан мойто момичИ )и повлича всички останали нови юзърчета ...нареждат се на влакче и само някой от време на време трябва да се обажда :Първоначално написано от Liliyaa
-ТУ-ТУ ...пуф-паф
Сега разбирам ,че са нови и не са си правили труда да следят за други подобни теми и т.н , за да не се мели едно и също по трильон начина ...ама не ...като почнат с това +1+1+1+1+1+1+1+1+1 ..... ама всичките с лопат'та и правия бел![]()
ataka we to4no taka,ti kvo misli6 4e lesno se poddurja li?napravi si i ti da vidi6 togava i togava davai ocenki!!!amahaПървоначално написано от MostHated
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ти откри топлата вода.![]()
Поразрови се малко из този раздел.![]()