.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от Адити
    а може ли нещо да ми стане?
    колко време след тва няма да мога да правя секс?
    НЕ ИСКАМ, просто питам!
    нищо няма да ти стане бе ... ти още ли не си отишла да го вземеш, толкова ли си проста, че не разбра, че вече трябаше да си го пила!!!

Аз тъкмо се чудех, дали като пие сега и после прави секс без презерватив, ще действа хапа
    Знае ли някой, защото аз - не.

Отивам!
    Благодаря ви много за помоща!
    ... Добре, че наще се навиха да ми дадът парите за рд-то, вместо да ми купуват глупости!
    ЩЕ го взема и ще ви пиша!
    Мерси много, наистина ми помогнахте!
    MindYourMind, ПРОСТО ПИТАМ! ПИСАХ ГО И ГОРЕ!

Супер фен
    Град
    Венера
    Дoбре, че ще ги ползваш за нещо стойностно тези пари!

П.С. ... Почти ти се научила да пишеш.

Град
    Razgrad Cartel
    бал сам та ф гъзъ ма,кат не знайш с кой са праскаш и КАК се праскаш,няа прикааш тъй на народа в форума,иди се надрусай с хапчетата и дано подейства хапчето , в противен случей требва си правиш аборт,или др. вариант - да си имате бебе

Град
    Асеновград, България
    а може ли нещо да ми стане?
    колко време след тва няма да мога да правя секс?
    НЕ ИСКАМ, просто питам!
    Може да разстрои или измести цикълът ти, не пречи да правиш секс, но използвай предпазни средства!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Тук съм!

Взех си само едно, това проблем ли е?
    то за повече нямам и пари де...

Сега щше му изчета опаковката.
    Задължително ли е да повръщам и какво имаш в предвит с " измести цикала"?
    Трайно ли ще е?
    Защото ми идва от около 6 месеца и не е много редовно!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Боже мой. Няма да те критикувам, че си малк и безотгворна, няма да казвам, че приятелят ти не те ще, а просто иска да се подиграе с тебе и да се забавлява.............това го премълчавам. Само те съветвам-изчакай 4-5 години, изчети де що намериш за контрацепцията и забременяването и тогава прави секс. Сега пий Ескапела и чакай менструация. След седмица си вземи тест и се успокой. И още 1 нещо-зрежи гаджето си. мъж, който н се грижи за здравето и контрацепцията ти е безотговарен егоист!

Тук съм!

Трайно ли ще е?
    Дано не повръщаш. защото ако повърнеш трябва да пиеш пак. ако си забременяла, цикала ти ще се промени леко, тоест ще ти доиде днес, утре и т.н. и това ще го измести. най-вероятно ще е трайно, тоест ще започне да ти идва по това време, а може и да не е.

Ми аз го пих и изчетох ВСИЧКО в листовката, дано сега всичко е наред..
    Моя първи път, ще го помня по най- ужасни явъзможен начин
    не ми стигна това, вчера пък и това днес...

Ще що оставя, кремче, но той вече направо достатъчно, че да не го забравя никога
    swords1010,Krom, безкрайно ви благодаря!
    Спасихте ми живота!
    Дано сега всичко е наред!
    Лека вечер и съжалявам, че ви натоварих с моите глупости!
    Благодаря за съветите

Хаха Малеее...и защо да няма шанс да се забременее Знаеш ли кокло момичета забременяват,защото си мислят така...преди да го беше направила можеше да попиташ

Цитирай Първоначално написано от MixXx
    бал сам та ф гъзъ ма,кат не знайш с кой са праскаш и КАК се праскаш,няа прикааш тъй на народа в форума,иди се надрусай с хапчетата и дано подейства хапчето , в противен случей требва си правиш аборт,или др. вариант - да си имате бебе
    мда да ... точно така!!! Успех Ади
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Re: При първи път без презерватив

Здравейте, аз съм на 14 години и вчера правих секс за пръв път... Как беше... просто не ми се иска дори и да си спомням...
    Но имам един много малък и елементарен (за вас) въпрос, които отговор наистина ме засяга.
    ПРИ ПЪРВИЯ ПЪТ, АКО Е БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ НЯМА КАК ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ, НАЛИ?Защото това ми го каза моя приятел.. и го правихме без... Но преди малко, като споделих на една приятелка, тя каза, че не е така, та реших да питам вас, като по- опитни.
    Мерси за отговорите, предварително.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Ако е свършил вътре естествено че може!

Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    Олеее какъфто е първия път така и и следващите естествено че може да забременееш... !!! тц тц.. твоя приятел много те е излъгал ама мнооогоооо действай бързо ако е свършил в теб... а ако е минало доста време... тогафа нз как ще се спасяваш! не мога да повярвам че на 14 нямаш елементарни познания
    Точно така =D> Много е прост твоя приятел,честно,той на 10 ли е ?или по-лошо на 14 ама пълен идиот?

БРЕМЕННА СИ

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ЗАПОМНТЕ ГО НАЙ НАКРАЯ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ПЪРВИ ПЪТ ИЛИ НЕ ПРИ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ИМА ГОЛЯМ ШАНС ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ.

Град
    Ямбол
    И все пак - тя е на 14. Има доста голяма вероятност да не е забременяла.

Адити, пожелавам ти успех! Оставяй го този идиот. Чети повече статии и съвети относно сексуалния живот и опасностите му!

Град
    Асеновград, България
    Тук съм!

Трайно ли ще е?
    Мисля, че ти казах, пие се само ЕДНО хапче! Под изместване и разстройване имам предвид, че може да не ти дойде на време, а по-късно или по рано, но той- цъкълът и така не ти е редовен! Подкрепям напълно krem4eto в последия и пост тук!!!

Супер фен
    ako ne e svar6val v teb ne moje da zabremenee6,dali e 1-3 ili 50ti pat nqma nikakvo zna4enie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Ямбол
    Да добавя още нещо: не повдигайте тон на момичето. Това може би й е най-притесненият и ужасен ден в живота, поставете се на нейно място и си представете как се чувства.

Az mislq 4e e bezotgovornost tova koeto si napravila.No vse pak trabva da se y4i6 ot gre6kite si.Az sum na 13 i sum kude kude po-ysvedomena.Kato ima6 sq toq problem edvali skoro 6te pravi6 sex bez prezervativ...
    Съвършена в своето несъвършенство...

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от гост :)
    Да добавя още нещо: не повдигайте тон на момичето. Това може би й е най-притесненият и ужасен ден в живота, поставете се на нейно място и си представете как се чувства.
    През форума няма как да се повдигне тон!!! Нормално е да се притеснява, но да не би приятелят и да е виновн? Как можеш да водиш полов живот без да знаеш какво е овулация и как да се предпазиш от бременност, без да знаеш как да постъпиш в момент като този? Това е невероятна безотговорност !!! Аз да не би да се шегувам като казвам колко деца водят полов живот с подобни знания? Ето поредния пример за безотговорни родители, които незнаят как да постъпят с детето си! Нищо лично към авторката на темата!

Град
    Велико Търново
    Понякога някои хора ме изумяват

90 % от нежеланите бременности при тийновете,са следствие именно от първия им сексуален контакт !

Град
    В Мъглите На Авалон
    Някои хора просто хабят кислорода!

Ми има още една, ама там се събират много наркомани по съседните входове и наще не ме пускат там.
    А ти дават секс да правиш, така ли?
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си