- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При първи път без презерватив
ei momi4e....i pri parviq pat moje da zabremeneee6 kvi sa teq izmi6liotini.Na priqtelq ti mu kaji da zeme da se obrazova malko i da se podgotvq da stava ba6ta...nedai si boje!I vnimavai a i kav e toq sex na 14 o6te 4e i bez prezervativ![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
първите 10 пъти колкото и да не ти се ще, треа са по учебник, независимо от стила секс. впрочем - първите 10 пъти за всеки стил. после като добиеш опит - лесна работа.
забрави приказките с принцовете и принцесите.... те всички са забременявали кат са гафили първата брачна нощ, нали знаеш))).
Първи път без презерватив ... Ми вземи си пусни тото и запали една свещичка в църквата да не спечелиш близнаци. А и душа тоя твоя пич ако ти каже че можеш да летиш би ли се хвърлила от 13-я етаж да провериш
![]()
ИЗВОД : Щом е момче и щом става въпрос за секс по добре вярвай само на себе си. (Такива сме си поне повечето от нас са такива де
† \Somebody Needs You Tonight/ †
ee ama 4e ste gadni..ko da naprai momi4eto za 1 put go prai i priqtelq i kazal taka..tq ot ddz..![]()
___a otnosno temata po dobre otidi na genekolog
![]()
Хименът ( девствената ципа ) прооуска течности , чначе как мисли ти тече цикъла когато си девствена !Първоначално написано от Адити
Ами няма НИКАКВА сексуална култура и тръгнала да ми прави секс и то без презерватиш как да е нападат всички кат е толкова куха.Първоначално написано от sladkoto_imonche
С това считам темата за приключена!Първоначално написано от Адити