.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107

:

ei momi4e....i pri parviq pat moje da zabremeneee6 kvi sa teq izmi6liotini.Na priqtelq ti mu kaji da zeme da se obrazova malko i da se podgotvq da stava ba6ta...nedai si boje!I vnimavai a i kav e toq sex na 14 o6te 4e i bez prezervativ
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

първите 10 пъти колкото и да не ти се ще, треа са по учебник, независимо от стила секс. впрочем - първите 10 пъти за всеки стил. после като добиеш опит - лесна работа.

забрави приказките с принцовете и принцесите.... те всички са забременявали кат са гафили първата брачна нощ, нали знаеш ))).

Град
    Rousse
    Първи път без презерватив ... Ми вземи си пусни тото и запали една свещичка в църквата да не спечелиш близнаци. А и душа тоя твоя пич ако ти каже че можеш да летиш би ли се хвърлила от 13-я етаж да провериш

ИЗВОД : Щом е момче и щом става въпрос за секс по добре вярвай само на себе си. (Такива сме си поне повечето от нас са такива де
    † \Somebody Needs You Tonight/ †

ee ama 4e ste gadni..ko da naprai momi4eto za 1 put go prai i priqtelq i kazal taka..tq ot ddz.. ___a otnosno temata po dobre otidi na genekolog

Цитирай Първоначално написано от Адити
    Еми нз!
    1-ви път е в крайна сметка.. нали има някакви детствени кожи и неща..
    Мислех, че те вършат работата за първия път!
    Хименът ( девствената ципа ) прооуска течности , чначе как мисли ти тече цикъла когато си девствена !

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_imonche
    ee ama 4e ste gadni..ko da naprai momi4eto za 1 put go prai i priqtelq i kazal taka..tq ot ddz.. ___a otnosno temata po dobre otidi na genekolog
    Ами няма НИКАКВА сексуална култура и тръгнала да ми прави секс и то без презерватиш как да е нападат всички кат е толкова куха.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Адити
    Ми аз го пих и изчетох ВСИЧКО в листовката, дано сега всичко е наред..
    Моя първи път, ще го помня по най- ужасни явъзможен начин
    не ми стигна това, вчера пък и това днес...

Ще що оставя, кремче, но той вече направо достатъчно, че да не го забравя никога
    swords1010,Krom, безкрайно ви благодаря!
    Спасихте ми живота!
    Дано сега всичко е наред!
    Лека вечер и съжалявам, че ви натоварих с моите глупости!
    Благодаря за съветите
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си