- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Поздрав за всички наркоманчета
Клипа е тъп, ама чуйте песента.
http://vbox7.com/play:5237bdba
тая песен е добра![]()
Хах добре бе хора, не разбрахте ли че "накоманчетата" може би знаят достатъчно за наркотиците и при всяко положение повече от вас? Но просто сме си избрали как да живеем, и с никакви клипчета няма да ни промените мнението. За кво тогава трябва да се сОлим? Някой закача ли ви вас? Не. Тогава аре стига глупости![]()
Нацист-наркоман...и това доживях да видяПървоначално написано от loyal_88
![]()
1. Не съм нацистПървоначално написано от Democrat
2. Трай, щото наркотиците са плод на демокрацията
3. Айде у лево
<=
И какво като знаете последствията? Не ми ли пречи да ви покажа песничката? Има положителен ефект, макар и малък. Защото някой като и се кефи и си я пуска често, то нейните послания ще му се забият в главата и ще има някакъв ефект (не върху наркоманчетата), макар и минимален.
2. Трай, щото наркотиците са плод на демокрацията
Това ли е извинението на българския наркоман? Те и алкохолиците разбират от алкохол ама нито на едните нито на другите живота им не е цветущ, над това замислял ли си се? И още нещо, масата наркомани, като стигнат дъното и безпаричието какво правят? Покрадват, продават чужди вещи.. и после казваш, че не ни пипа никой? Плюс това не виждам нищо лошо човек да изкаже възмущението си, особено относно хора които собстеноръчно си рушат живота...
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Алкохолиците НЕ разбират от алкохол.......
Тфа да спориш с наркоман е като да спориш с кура си що е малък - теб ти пука за него, него за теб не или като да говориш на политик - не те изслушва, ма продължава да си говори глупостите и по-лошото е - верва си. Хубавото в цялата ситуация е, че на теб не ти пука![]()
Наркоманите ви крадат телевизора.
Алкохолиците ви убиват на пътя![]()
![]()
![]()
Нямам думи.... Осъзнайте се!
+ това, за да стигнеш до крадене минаваш доста дълъг път.
Дълбоко се лъжете,ако си мислите че днес пробваш трева, утре амфет и бонбон, другиден си на улицата с иглата..
Някой да го е казал? А ако се опитваш да кажеш че наркоманите не крадат и алкохолиците не катастрофират... въобще се губи смисъла на разговора.Първоначално написано от FreAK_
Девойче точно тва казвам- Алкохола взема в ПЪТИ повече жертви, при това и повечето НЕВИННИ!!!
Така че не занимавайте "наркоманите" тук с поучителни речи, а ходете в някое заведение, просто излезте на улицата и се загледайте какво се случва под действието на алкохол!
Никой не ви кара да друсате! Гледайте си в собствената паница, не поучавайте другите! Първо се замислете какво правите самите вие!
ОМГ.. Младежо що ти не се огледаш малко. Алкохолиците да ги поучаваме наркоманите не..като не искаш да гледаш поучитени теми недей кой те кара? А и какво искаш да кажеш с това да се замислим ние какво правим?
Алкохолиците катастрофират, факт. Но всички наркомани, които познавам по нищо не се отличават от мене, тебе и всички останали. И за всеки от тях по отделно мога да кажа че никога не са крали. А вас колко пъти са ви били и ограбвали наркомани, че се оплаквате толко? Крадат и се правят на интересни циганите примерно. Дори наркоманите да крадат не можете да ги съпоставите с църните. Но защо не мразите орките, дето се прехранват с окраднатите пари по рейсовете, а мразите наркоманите? Но те така казват чичковците с костюмите по телевизията...
ПП. За това в началото се изказах против тая тема, защото знаех какво ще стане![]()
Щото темата е за наркоманите, а не за циганите. В темите за циганите и от тях ще се оплакваме. Явно познаваш доста цивилизовани наркомани..Тези които аз познавам са меко казано измет.
Кой познаваш ти ве?????
Ходи излез малко на вънка, запознай се с някой друг различен от местния гъзар и ми говори за това какви наркомани познаваш!
Ти въобще какво разбираш от наркоман- циганчето, дет лъха кале до кофата ли???
Като не употребяваш, не поучавай...
Кой те кара да се занимаваш с тва? Има хиляди по-важни неща за вършене!
ХхА а ти кой си, че да знаеш аз кой познавамПод наркомани разирам хора които си провалиха живота пред очите ми. И ако обичаш мини без съветите аз какво да правя. За да не ти връщам услугата. Ае със здраве.
Явно просто не си случил на цивилизовани наркоманиПървоначално написано от Jus7__Me
Естествено е да има и издънки, но казвам че като цяло никога не можеш да ги различиш от останалите хора. Примерно за мене, освен хората с които си друсаме, знаят още макс 5-6 човека, на които просто съм казвал по един или друг повод.
Е ти ако под наркомани разбираш твои познати, незнам как нас ни отриличаваш на тяхПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
Смешно е да приказваш неща, които си чула от тоя и оня.
Изгради си мнението сама, опознавайки повече хора и добивайки повече житейски опит!
Наркоман е човек ПРИСТРАСТЕН към дадено вещество. Наркомания има също към цигари и алкохол....
Пак нищо не отговаряте за алкохола....
Много по-лесно е да се критикуват другите..
И пак казвам- тук не пишат хора, които крадат телевизори. Просто незнанието води до безсмислени спорове.
Ама разбира се, че незнанието е виновно... Ти ли ще ми кажеш как да си градя мнението? Елементарното ти мислене в стил "аз теб те познавам, ти мен не" Води до безсмислени спорове. Въобще за човек който и името не ми знае, не мога да разбера как си вадиш мнението какви неща говоря и изобщо какъв ми е житейския опит. Мисля че темата е написана така, че да покаже точно за каква наркомания става въпрос. Това, че на теб ти прави кеф да се заяждаш по форумите защото не целия свят е на твоето мнение си е лично твой проблем. Приятна вечер.
Някой ден се надявам да преодолееш тесногърдието!
Едва тогава би могла да оцениш трезво нещата!
vadi si mnenie za tova koeto govori6 ot tva koeto pi6e6 i ot tva koeto pi6e6 si vadi mnenie kaf ti e jiteiskiq opitПървоначално написано от Jus7__Me
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Вие едва ли не ще изкарате наркоманите като най-хубавите, образовани, умни и честни хора на света.
Прави сте, че хората тук не крадат телевизори. Все още имат пари за боклучетата си, ама като им свършат първо парите ще си отмъкнат компютъра и вече няма да пишат тук, така че сте прави.![]()
Супер смешно е да сравнявате с наркотиците с алкохола и наркотиците. Защо има повече жетви от тях? Какъв е броя на хората употребяващи алкохол и цигари? Хипотетично, ако наркоманите бяха толкова, колкото и употребяващите алкохол и цигари в момента или съвсем скоро щеше да дойде края на света. Така, че не ми правете сравнения, а и това, че други ползват много, много по-малко вредящи вещества не е оправдание, че вие ползвате далеч по-вредни.
mnogo gadno