.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какво е за вас дългата връзка на крехка възраст?

Какво мислите за дългите връзки когато все още сте малко...

Според мен възрастта няма значение.Някои се обвързват веднъж за цял живот,други постоянно сменят партньорите си ... Няма нищо лошо да имаш дълга връзка.По-добре е от колкото всяка вечер да си с различен/а.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мойта най-дълга беше 3 месеца ама ми се струва че е по добре докат си млад да се наживееш пак после ше дойде време и за дълга връзка
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Разбира се , че е по-добре да си постоянен в отношенията си с хората. Така се изграждат доста позитивни качества, които по-късно ще са ти в полза ех
    Wish I was as invisible as you make me feel

Аз лично смятам, че е доста хубаво да си с един човек, особено ако си сигурен в него и най-вече в себе си - че го искаш. Аз съм с едно и също момче вече повече от година и ни е много хубаво. Преди време бях на мнение, че е много тъпо да си на по 15-16, че и по-малък и да имаш сериозна връзка, но пък от друга страна е прекрасно да знаеш, че имаш човек, който добре те познава, на когото безрезервно да разчиташ, който да е до теб в труден момент и да те обича!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Град
    ESPANIA
    mi az koto bqh na 16 za men vraskata be6e ne6to mnogo seriozno bqh vlubena v 4ovek koito naistina darji na men i me obi4a toi be6e na 21 a az samo na 16 za nego nqma6e zna4enie vazdrasta i az zatova go obi4am tolkova mnogo dve godini sme zaedno i nqmame nikakvi proble mi osven roditelite mi te neiskat da sam s tolkova golqo mom4e no ne mi puka prosto sam s nego
    ZABRAVI ME KOGATO AZ TE ZABRAVQ A TOVA ZNA4I NIKOGA

ще бъда кратка: за любовта няма възрастови граници
    Момиче съм

Мега фен Аватара на koalka
    Ако има чувства и от двете страни...какъв е проблема, дори и да си на 14 примерно?Важно е, като имаш такава връзка и искаш тя да продължи, да знаеш как да можеш да я опазиш.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако има чувства и от двете страни...какъв е проблема, дори и да си на 14 примерно?Важно е, като имаш такава връзка и искаш тя да продължи, да знаеш как да можеш да я опазиш.
    Напълно съм съгласна

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    ще бъда кратка: за любовта няма възрастови граници
    1+
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Guest
    vazrastta nqma absolutno nikakvo znachenie, shtom se obichat dvama dushi i shtom saomqvat da opazqt lubovta si

Няма значение каква е възраста.Важното е да се обичат и да са щастливи

За любовта няма възраст ! Няма значение на колко години си просто се отдай на човека който обичаш

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен възрастта няма значение.Някои се обвързват веднъж за цял живот,други постоянно сменят партньорите си ... Няма нищо лошо да имаш дълга връзка.По-добре е от колкото всяка вечер да си с различен/а.
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Възрастта няма значение, любовта е важна.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Няма значение каква е възраста.Важното е да се обичат и да са щастливи
    =D> +1

Град
    Ямбол
    Загуба на най-хубавите години!

Най точно бих го нарекъл трупане на опит за по късно...койт кфот иска да ми приказва ама 14-15 годишните не знаят кфо е любов кфот ще да ми казвате но това не пречи да се Ибът на поразия...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    In the forest of dreams...
    Защо не? Една наистина сериозна връзка може да те научи на много неща. Да, краят на една такава връзка е много труден и много боли, но така ставаш по-силен. При всички случаи има полза. Освен ако не се лигавиш много, режейки си вените например....
    Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.

Какви връзки на 13? Чувате ли се? Никой не е казал да се ебете с всеки срещнат, но на 13 никой не е готов за сериозна връзка. Напоследък май стана модерно да се лофка в ранния пубертет...как преди не са го правели и не са се превъзнасяли толкова?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Една много дълга връзка (примерно над 8-9 месеца) означава много труден и болезнен край .. а край непременно ще има защото още не се е случвало доколкот знам една двойка да се събере когато са на по 16 години и да останат заедно цял живот .. .. Та идеята ми е че на този етап една толкова дълга връзка не е много на добре .. поне аз така си мисля..лично мое мнение си е
    just a kid۵

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си