Началото на лятото се запознах с едно момче на 18. Излизахме 1седм. и няколко дни и страшно мн си допаднахме. Прекарвали сме си страхотно, но казвам беше малко време защото след това той се държеше различно ... по-студено сякаш нещо го бе отдръпнало и аз говорих с него питах го на какво се дължи това. Тогава той ми каза, че мисли през лятото да заминава с маика му в испания и не иска да се обвързваме тъи като ако замине ще е по-лошо и за 2-ма ни, но ако не замине каза че ще сме заедно. След като разбрах това и стана адски гадно и аз исках да се махна да не съм тук без него и започнах да убеждавам маика ми да отидем в Португалия. Накрая какво се получи ... аз заминах в Португалия еи така на шега. Там бях цялото лято, а той остана тук когато разбрах че не е заминал и че сме могли да бъдем заедно отка4их. Прибрах се септ. и какво нау4их на предишния ден той заминал почувствах се ужасно.Сега той е там, а аз тук и нз дали да храня някаква надежда за нас дали го чакам..Дали му пука за мен Просто осъзнавам че загубих едно страхотно момче, защо заминах и защо точно сега замина той. измъчват ме хиляди въпроси Нищо не мога да променя нито пък да върна времето на зад. Мисля си дали пък не би трябвало да съм с него щом съдбата така ни раздели ?! Никои не знае тези отговори зная, но ви моля поне да ме посъветвате нещо Ситуацията ми е ужасна [/b]

т.7
krem4et0