.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Мога ли да го накарам да съжелява ...

Мога ли след като съм ходела с определено момче,да го накарам да съжелява,че сме се разделили или отново да ме поиска

Знам,че темата е малко глупава,но ако не ви харесва просто не пишeте ...
    Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...

Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...

И ако мога какви са начините ?
    Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...

Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...

Не можеш....ако той не го поиска нема да стане...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Разкажи малко повече защо сте се разделили и тнт ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Да... Не можеш да накраш някой да те иска или да те обича.Или му идва от вътре,или не ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Да... Не можеш да накраш някой да те иска или да те обича.Или му идва от вътре,или не ...
    Точно така. На сила хубост не става

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Град
    Констанц
    по принцип винаги би намерила начин,но помисли си дали си заслужава след като един път вече сте се разделили,дори и да съжали и да се върне при теб кой ти гарантира че след един месец няма да му писне и да те зареже пак? спести си тези проблеми
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Ми според мен има нещо вярно по-горе.Ама сега и аз съм в такъв стадии.Например знам как ще му стане тъпо.. нз дали чак ще се върне защото не го познавам.. но може би няма да му е яко да те види как си излязла с негов приятел на кафе много подло.Или ако си намериш друго момче .. само за тая цел да ходиш с него, да се надяваш бившия да ви види или поне дочуе от някъде какво става.Да се правиш на "кучка" .. да не му показваш,че си обсебена от мисълта за него,за да разбере че не си онова "найвното"дето може да те има всеки път като те потърсии... Но мисля ,че тва да излезеш с негов приятел или просто да имаш друго гадже е достатъчно,ако той все още има чувства към теб и да се върне.Ако не.. напред.Успех \/

Град
    nA lUnAtA
    akk0 oshte ima chuvstfa kym tebe ...ima mn nachini da go naranish i mn nachini da te poiska otnovo

l0v3`slyNcEty

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от nice_bunny
    Ми според мен има нещо вярно по-горе.Ама сега и аз съм в такъв стадии.Например знам как ще му стане тъпо.. нз дали чак ще се върне защото не го познавам.. но може би няма да му е яко да те види как си излязла с негов приятел на кафе много подло.Или ако си намериш друго момче .. само за тая цел да ходиш с него, да се надяваш бившия да ви види или поне дочуе от някъде какво става.Да се правиш на "кучка" .. да не му показваш,че си обсебена от мисълта за него,за да разбере че не си онова "найвното"дето може да те има всеки път като те потърсии... Но мисля ,че тва да излезеш с негов приятел или просто да имаш друго гадже е достатъчно,ако той все още има чувства към теб и да се върне.Ако не.. напред.Успех \/
    това е баси детското държание смятам че всеки "пораснал" човек трябва да стой зад постъпките и чувствата си
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен Аватара на maybelline
    Не че нещо,но и аз бих скъсала с човек, чиято единствена цел след като сме скъсали е да ме накара да съжалявам и да се чувствам гадно.
    Как да го направиш ли? Много е лесно и не изисква големи усилия, но тъй като не е правилно да се прави така и такива тактики се използват в случаи когато е наложително (а не заради каприза да накараш бивше гадже да се чувства гадно,че сте скъсали), мога само да те посъветвам как да се държиш с бъдещите си гаджета, за да не късате толкова лесно.
    Като начало спри да си отмъщаваш. Да накараш някой да се чувства зле защото сте скъсали (само заради единия каприз) е детско и глупаво. Никой не би искал връзка с такъв човек. А по време на връзката с гаджето си можеш да опиташ да се държиш по-мило и нежно, да не ходиш с някой за по седмица-две,а да имаш по-сериозни връзки, включващи истинска обич, дори любов, да не капризничиш и да не мрънкаш (в случай че го правиш), да се държиш по-зряло и отговорно и т.н. Това би задържало едно свястно момче.

Град
    Търново.... Велико Търново
    grow up

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Не че нещо,но и аз бих скъсала с човек, чиято единствена цел след като сме скъсали е да ме накара да съжалявам и да се чувствам гадно.
    Как да го направиш ли? Много е лесно и не изисква големи усилия, но тъй като не е правилно да се прави така и такива тактики се използват в случаи когато е наложително (а не заради каприза да накараш бивше гадже да се чувства гадно,че сте скъсали), мога само да те посъветвам как да се държиш с бъдещите си гаджета, за да не късате толкова лесно.
    Като начало спри да си отмъщаваш. Да накараш някой да се чувства зле защото сте скъсали (само заради единия каприз) е детско и глупаво. Никой не би искал връзка с такъв човек. А по време на връзката с гаджето си можеш да опиташ да се държиш по-мило и нежно, да не ходиш с някой за по седмица-две,а да имаш по-сериозни връзки, включващи истинска обич, дори любов, да не капризничиш и да не мрънкаш (в случай че го правиш), да се държиш по-зряло и отговорно и т.н. Това би задържало едно свястно момче.
    +1
    just a kid۵

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    Свършило се е - приеми го! Няма вечни връзки.. Не можеш да го накараш да съжелява. Той може и да съжали някой ден, но това не е начинът
    HaPpiLy EvEr AfteR

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Примири се със ситуацията, няма нужда от излишни драматизации.. Не е решение да отмъстиш на някого, на който до вчера си повтаряла колко много обичаш - просто не върви, не мислиш ли? Той ако те обича, предполагам би се върнал при тебе.. ако не - има и други момчета..
    You are broken, I can fix you...

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми ако той те е зарязал и не те харесва, каквото и да правиш няма какво да му покажеш...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Tedi_sheep
    Guest
    Бъди весело и свободно момиче.Още повече пред него.Забавлявай се с приятели, с компанията, независимо дали той е там или не.Не се спичай пред него, а само му покажи, че и без него има живот, а светът е още по-розов и красив, усмихвай се непрестанно...Това ти е достатъчно.Ако не се получи, значи просто по никакъв друг начин няма да го впечатлиш и наистина няма надежда за вас или надежда да го я досаш!

Но никога, ама никога не бъди подла кучка спрямо някой, когото те е зарязал. Нали не искаш после да ти се върне тъпкано?!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Detska ralta........ne mojeh da nakara6 nqkoi na sila da te obi4a otnovo

Tочно така е.Защо не опиташ да намериш щастието пак,самоче в друго лице,винаги сам се чудила на такива неща,да гониш бившия

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на suantito
    Може нарави му любовна магия...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Re: Мога ли да го накарам да съжелява ...

Цитирай Първоначално написано от No`Real`Love
    Мога ли след като съм ходела с определено момче,да го накарам да съжелява,че сме се разделили или отново да ме поиска

Знам,че темата е малко глупава,но ако не ви харесва просто не пишeте ...

Каква е тази злоба тва нещо бре пфффф

Ами ако той не те желае не можеш
    Бъди себе си..

това за мен са некви глупости разделил си се с даден човек или са те зарязали и после да праиш гадно.няма смисъл.то че може може стига да знаеш как ства номера.но просто не си заслужава излишно хабене на нерви.а така никога не би и помислил да се съберете отново
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Аз съм в същата ситуация и...като теб си мислех да го накарам да съжалява,да си отмъстя,да му направя просто нещо гадно!Но като се замисля, не е много удачно както написаха някои преди мен,да отмъщаваш на човек,на който до вчера си казвала "обичам те".Истината е,че има някакъв начин да го накараш да съжалява,но...този начин ще е мноого труден за разбиране и...ще е сложно докато се получи,това което искаш ти!В крайна сметка... аз си обяснявам,че ако той има чувства към теб,държи на теб и т.н...би се върнал при теб-без отмъщения и т.н...Аз както казах съм в същата ситуация и много страдам заради едно момче...но всеки ден се опитвам да не мисля за него(без резултат).Трудно е да се откажеш,ако имаш чувства към него..знам го от личен опит(на мен постоянно ми го казват).Така,че...опитай се да не мислиш за отмъщение.Успех...дано съм помогнала с нещо

Мега фен
    Град
    SF
    И аз съм в подобна ситуация, но не мисля, 4е с отмъщение ще постигнеш нещо. Напротив, даже ще те намрази и няма и да иска да те погледне, понеже си решила да му правиш мръсни номера, само за да му стане гадно. Знам, положението е ужасно - ти оби4аш някой, но той не иска да сте заедно, а ти не можеш да спреш да мислиш за него. От4айващо е. Но никога отмъщението няма да помогне и да ти го върне обратно. Единственият на4ин е той сам да го поиска. Да види, 4е с теб е бил щастлив, 4е ти си му давала нещо, което не може да полу4и от друг, да осъзнае, 4е му липсваш и 4е всъщност иска да бъде с теб. Това няма как да се полу4и, ако му правиш гадости, нали? Така още пове4е го караш да забрави вси4ките ти хубави ка4ества и вси4ко, заради което те е оби4ал и да те намрази.
    Освен това аз ли4но никога не бих могла да направя нещо лошо на 4овек, когото съм оби4ала и все още оби4ам. Дори и само заради времето, когато сте били заедно и ви е било хубаво. Лицемерно ми се вижда да постъпвам по такъв на4ин.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си