.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен
    Град
    SF

Да си влюбен или да оби4аш?

Такаа.. понеже доста скоро мом4ето, което оби4ам пове4е от вси4ко на света поиска да се разделим и каза, 4е ве4е не бил влюбен в мен, та реших да ви попитам и вас.. Какво мислите по въпроса - дали когато първона4алната страст и вси4ко онова, което описва 4увството да си влюбен си отиде и ве4е оби4аш 4овека до себе си по друг на4ин - тези с дълги връзки ще разберат какво то4но се опитвам да обясня - дали това ще ви накара да прекратите връзката си и да потърсите някой друг, в когото ще се влюбите, или не? В смисъл достатъ4но ли ви е, 4е оби4ате, или да сте влюбени е по-важно? Дано съм се обяснила сравнително добре.

Робинята на Quench

Не можеш да обичаш един и да си влюбен в друг. Според мен истинската обич е в единство с любовта, с желанието...ако двама души се обичат, те ще съумеят поне до някаква степен да поддържат тръпката в отношенията си.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мен не би ме накарало да прекратя връзката.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Re: Да си влюбен или да оби4аш?

[quote="SINDEL"]Такаа.. понеже доста скоро мом4ето, което оби4ам пове4е от вси4ко на света поиска да се разделим и каза, 4е ве4е не бил влюбен в мен...

Ужас! Умирам от страх при мисълта, че мога да чуя тези думи от моето момче!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Град
    Търново.... Велико Търново
    *уриг* по темата - нямам идея

Град
    *Maina`City*
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    понякога и обичта не е достатъчна за да задържи една връзка...
    HaPpiLy EvEr AfteR

Ако в началоо е влюбване,което с изчерпаването му идва любовта,то тогава не трябва да се отказваш.Да различно е мислиш в началото,че е било по-силно,по-красиво но когато се замислиш,чак сега си истински щастлив,и не трябва да губиш човека,който обичаш,само защото вече не е като преди,не е толко весело Не знам,просто се обичайте \/

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ако в началоо е влюбване,което с изчерпаването му идва любовта,то тогава не трябва да се отказваш.
    Как така ще се изчерпи влюбването и ще обикнеш? Вече няма да чувстваш тръпка към партньора ли, а само ще си говорите?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ако в началоо е влюбване,което с изчерпаването му идва любовта,то тогава не трябва да се отказваш.
    Как така ще се изчерпи влюбването и ще обикнеш? Вече няма да чувстваш тръпка към партньора ли, а само ще си говорите?
    Mне имах предвид,че в началото е по-весело всичко ти е розово някакво такова-това е влюбването,но след време стават по-улегнали нещата и де да знам,пак си влюбен но вече обичаш не е само влюбване има и лоши моменти,не е толкоооо розово,пак си влюбен по тръпката каточели е по-различна...нещо такова имах предвид .....Както казват от първия месец не се обича,след това идват чувствата и това,че в началото е било някак по-красиво не значи,че след някой друг спор,трябва да се разделяме Разбираш ли какво искам да кайа или е безсмислено

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен
    Град
    Констанц
    смятам че с времето ако не се потдържа влюбването отминава и преминава в обич и привързаност един към друг,в което аз лично не виждам нищо лошо защото човек може много кратно да се влюбва и да си загубва главата по кой ли не,но това не значи че това е наи подходящия човек с който може да си споделиш живота. Смятам че ако обичта,страста и привързаноста към един човек е жива то тогава има шанс за обещаващо бъдеще,к но това по скоро ако искаш да се ожениш с някой,и да прекарап живота си него ,ако е просто за ей така да си имаш приятел е желателно да сте влюбени
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че обичате, т.е по-сериозните отношения един към друг, не означава, че не може да има страст, напротив.Според мен тя е по-голяма.Пример ще дам-към приятеля ми не изпитвам само привързаност.Не се събрах с него заради това.Бях месец без него и какво?Не исках да се върна при него, докато не осъзнах, че го обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си