.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво да направя? Моля помогнете!

Незнам как да постъпя момичето което много харесвам ми се сърди поради пречината че и аз постъпих като нея преди 2 седмици а самата причина е когато тя реши да приеме да бадеме гаджета аз уж си имах "приятелка" , ноо тя е била измама с няколко думи искам да сам с нея но може да не е същото като преди помогнете ми МОЛЯ !!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    еми кажи и, че е много тъпо тя да ти се сърди за нещо което и тя е направила преди време..

Животът е адът описан в Библията!

извинете

извинявам се за грешките които сам допуснал в темата но барзах да напиша защото искам по бързо да са оправим още венъж сажалявам за грешките

Град
    Там

Re: извинете

Цитирай Първоначално написано от DJ-Tiesto
    извинявам се за грешките които сам допуснал в темата но барзах да напиша защото искам по бързо да са оправим още венъж сажалявам за грешките
    споко няма нищо

амм

мимчето казах и го но тя реши да гледа моите грешки знам по добре е да е забравя ама супер мн са разбирам с нея дори с др не съм се разбирал така ...

ивинявай, но не разбрах каква е причината да ти се сърди! ти си нямаш приятелка, а тя си има приятел, но сте заедно - така ли ?

ми ддз започни да и сваляш звезди

това в кръга на майтапа : предложи и да започнете на чисто. смисъл ти да забравиш за нейните и съответно тя за твоите грешки

Град
    Там

Re: амм

Цитирай Първоначално написано от DJ-Tiesto
    мимчето казах и го но тя реши да гледа моите грешки знам по добре е да е забравя ама супер мн са разбирам с нея дори с др не съм се разбирал така ...
    еми.. бъди малко по твърд..

мхм

Цитирай Първоначално написано от Gold_Angel
    ивинявай, но не разбрах каква е причината да ти се сърди! ти си нямаш приятелка, а тя си има приятел, но сте заедно - така ли ?
    ... мне това смисъл миналата година когато е харесвах и исках да съм с нея тя ми иступка че има приятел ааа сега аз направих това но тогава аз не се разсърдих щото тва е глупаво

Мега фен Аватара на koalka
    Eми, щом не иска да е с теб нищо не можеш да направиш...Останете си приятели.

ааа

не не тя не е казала че неиска да е с мене аз просто казвам че няма да е същото като преди може би тряя да говоря с нея на 4 очи а ? дали ще се получи ако с думи не разбере ще проам с една цунка

аха ! направи така че да излезе с теб само за да и обясниш какво е станало и защо си постъпил толкова ТЪПО (не се обиждай за мен така си постъпил)! ако не иска да излезете намери начин чрез приятелките и или чрез ваши общи приятели да се видите - демек те да ти уредят срещата. а видите ли се 2-мата ти си на ход ! трябва да я убедиш че я харесваш! УСПЕХ !!!

Само аз ли нищо не разбрах ??
    just a kid۵

аха ! направи така че да излезе с теб само за да и обясниш какво е станало и защо си постъпил толкова ТЪПО (не се обиждай за мен така си постъпил)! ако не иска да излезете намери начин чрез приятелките и или чрез ваши общи приятели да се видите - демек те да ти уредят срещата. а видите ли се 2-мата ти си на ход ! трябва да я убедиш че я харесваш! УСПЕХ !!!

Цитирай Първоначално написано от Gold_Angel
    не се обиждам но и тя постапи така това е женска солидарност шегувам се но и 2та постъпихме тъпо не само аз ....

хммм.. "женска солидарност" ... не просто ти каза че си е имала приятел и ако го е обичала...нямало е да го остави! сега всичко е свършило, а ти правиш спънки м/у вас! :P

spored men ti nai-dobre si znae6 kakvo da pravi6 ne e nujno nqkoi dr da ti dava s1veti ti nai -dobre si znae6 kakvo 4uvstva6 k1m neq taka 4e sam si re6ava6...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си