- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво носите в раниците си за даскало{girls}..
По принцип ходя с малка чанта, в която има гримове, телефон, цигари, запалки, хвърчащи листчета (не от онези, дето с тях си свиваш Зелено виктори), телефон. А отделно в ръка нося папка с химикалче.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Раница не съм носила от 5ти клас първия срок...![]()
Дезодорант/Парфиум ... Малка чантичка с гланцове и мокри кърпчки....Анцунг (за физи4еското)Ми...какво друго...Долу горе това е ... Нещо за хапване и така
![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
у4ебници,тетрадки,химикал,м олив,яке,спрей за рисуване,гребен,телефон и ..за друго не се сещам![]()
еми и аз съм такаПървоначално написано от ЕPu
![]()
Аз не ходя винаги с раница.Ходя си с една голяма чанта,която много си обичкам.![]()
или раничката ми,в която си мъкна всичко.С което съм си нося някаква тетрадка и някой учебник...нося и химикал.Другото,което си слагам в чантата са си моите глупости.
Walk go home boy...
Немският ми тежи 3 кила...Първоначално написано от SuNsEt
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
ами и аз ходя с чанта!освен учебници и тетрадки,нося мокри кърпички,гланц,огледалце,п ртмоне,пила за нокти,ключове..в даскало това нося,иначе нещата стоят различно,каот излизам някъде на друго място!![]()
Тетрадки, гримове, цигари, пиене.
/rossa./
от 4 клас не ползвам раница
пликчетата са ми по-оферта![]()
другото мъкна в дамска чанта
Собственост на Canis_Dirus
телефона пари гнац и клъочове.
всичко друго но не и учебницито мойто не е раница а чанта ама айде
та телефон , ключове , портмоненцето , МР3-ка , цигари , запалка , една голяма торба от ЕВРОПА (не знам защо
) , кърпички - сухи и мокри , вода , солетки , дъвки , огледало , черен молив , спирала , червило и/или гланц , иконка иииии суичер (ако ми стане студено)
а понякога тъпча и нещата на някоя приятелка
![]()
аз винаги си ходя с раницата , освен тетрадки и учебници сега нося и папки с листа и картините ми и разни графикии иии един несесер с разни женски глупости иии тва + телефон,протмоне и мп4 + графити ии да тва е![]()
Нося си учебници, тетрадки, химикали ,чертожни инструменти,ключове и носни кърпички.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
хах ем в доста случаи и учебници не носяосвен тея ученическите ми неща нося гримове и четка за коса
![]()
Аз не ходя с раница, а с чанта. Ами освен тетрадки и учебници нося два сини химикала, един червен химикал, молив, гланц за устни, огледалце, портмонето ми с парите, телефона ми, както и мокри, и сухи кърпички.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Само аз ли съм с мешка?
Та... учебиници, тетрадки, нисисер с моливи и химикали, може и някоя книжка и обикновено си намират жълти стотинки и хвърчащи намачкани листчета на дъното. Друго, ами от време, на време и МР3 -та ми.
Не си само ти с мешка,ама на мен ми е малко неудобна и не я нося мн често ,понеже мъкна мн неща![]()
ее...бр strange_day като четях предните мнения,тамън тва щях да попитам...ми в мешката си пъхам учебници,тетрадки,некоя химикалка се мота...или си взимам несесера зависи от програмата,портмоне,слушал ки,дъвки,ако имам физе некв панталон и рол-он и ако се сета некоя др дребна глупост,шот няма място...
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
Sorry za tupia vurpos no kakvo zna4i me6ka? Tursih v neta no ne namerih obiasnenie ili snimka..Първоначално написано от punkid
Pak se izviniavam no prosto ot mn godini ne jiveia v BG i niakoi takiva dymi4ki ne go znam
![]()
Aide daite niakoia snimka ili obiasnete de...Az ot kude da znam s kakvo hodiat metulite kato tyka niama takiva...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
раница?да бе да
![]()
Let The BEAT Control Your Body
слънчице, теб те помня![]()
![]()
http://www.natamno.com/e-shop/files/1162974119_625.jpg
ей тва е мешка
п.с. ти не беше ли в Германия по едно време?![]()
Освен учебници и тетрадки нося бележник, химикали и моливи, портмоне, GSM, ключове, лични документи, униформа, гланц за устни и това е![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!