.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    По принцип ходя с малка чанта, в която има гримове, телефон, цигари, запалки, хвърчащи листчета (не от онези, дето с тях си свиваш Зелено виктори), телефон. А отделно в ръка нося папка с химикалче.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ми аз не ходя с раница , а с дамската ми чанта иначе някви тетрадки , учебник ако имаме литература или математика.. химикалки, молив , USB , единия ми телефон седи в чантата , гримове , гребен, запалка. И май това.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Раница не съм носила от 5ти клас първия срок...

Дезодорант/Парфиум ... Малка чантичка с гланцове и мокри кърпчки....Анцунг (за физи4еското) Ми...какво друго...Долу горе това е ... Нещо за хапване и така
    obi4am te slunceeeeeeeeee

у4ебници,тетрадки,химикал,м олив,яке,спрей за рисуване,гребен,телефон и ..за друго не се сещам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    учебниците ми са достатъчно тежки, то остава и да мъкна други простотии..
    еми и аз съм така

Аз не ходя винаги с раница.Ходя си с една голяма чанта,която много си обичкам. или раничката ми,в която си мъкна всичко.С което съм си нося някаква тетрадка и някой учебник...нося и химикал.Другото,което си слагам в чантата са си моите глупости.

Walk go home boy...

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    учебниците ми са достатъчно тежки, то остава и да мъкна други простотии..
    еми и аз съм така
    Немският ми тежи 3 кила...
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

ами и аз ходя с чанта!освен учебници и тетрадки,нося мокри кърпички,гланц,огледалце,п ртмоне,пила за нокти,ключове..в даскало това нося,иначе нещата стоят различно,каот излизам някъде на друго място!

Голям фен
    Тетрадки, гримове, цигари, пиене.
    /rossa./

Супер фен Аватара на FelisDirus
    от 4 клас не ползвам раница
    пликчетата са ми по-оферта

другото мъкна в дамска чанта
    Собственост на Canis_Dirus

телефона пари гнац и клъочове.

всичко друго но не и учебници то мойто не е раница а чанта ама айде та телефон , ключове , портмоненцето , МР3-ка , цигари , запалка , една голяма торба от ЕВРОПА (не знам защо ) , кърпички - сухи и мокри , вода , солетки , дъвки , огледало , черен молив , спирала , червило и/или гланц , иконка иииии суичер (ако ми стане студено) а понякога тъпча и нещата на някоя приятелка

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    аз винаги си ходя с раницата , освен тетрадки и учебници сега нося и папки с листа и картините ми и разни графикии иии един несесер с разни женски глупости иии тва + телефон,протмоне и мп4 + графити ии да тва е

Нося си учебници, тетрадки, химикали ,чертожни инструменти,ключове и носни кърпички.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Повече от фен
    хах ем в доста случаи и учебници не нося освен тея ученическите ми неща нося гримове и четка за коса

Аз не ходя с раница, а с чанта. Ами освен тетрадки и учебници нося два сини химикала, един червен химикал, молив, гланц за устни, огледалце, портмонето ми с парите, телефона ми, както и мокри, и сухи кърпички.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Само аз ли съм с мешка ?
    Та... учебиници, тетрадки, нисисер с моливи и химикали, може и някоя книжка и обикновено си намират жълти стотинки и хвърчащи намачкани листчета на дъното. Друго, ами от време, на време и МР3 -та ми.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Не си само ти с мешка,ама на мен ми е малко неудобна и не я нося мн често ,понеже мъкна мн неща

ее...бр strange_day като четях предните мнения,тамън тва щях да попитам...ми в мешката си пъхам учебници,тетрадки,некоя химикалка се мота...или си взимам несесера зависи от програмата,портмоне,слушал ки,дъвки,ако имам физе некв панталон и рол-он и ако се сета некоя др дребна глупост,шот няма място...
    ...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от punkid
    ее...бр strange_day като четях предните мнения,тамън тва щях да попитам...ми в мешката си пъхам учебници,тетрадки,некоя химикалка се мота...или си взимам несесера зависи от програмата,портмоне,слушал ки,дъвки,ако имам физе некв панталон и рол-он и ако се сета некоя др дребна глупост,шот няма място...
    Sorry za tupia vurpos no kakvo zna4i me6ka? Tursih v neta no ne namerih obiasnenie ili snimka.. Pak se izviniavam no prosto ot mn godini ne jiveia v BG i niakoi takiva dymi4ki ne go znam

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    "От ония гадни човали дето ги носят гнусните метАли с мазни коси"

\m/
    Aide daite niakoia snimka ili obiasnete de...Az ot kude da znam s kakvo hodiat metulite kato tyka niama takiva...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    раница? да бе да
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на fake
    слънчице, теб те помня
    http://www.natamno.com/e-shop/files/1162974119_625.jpg
    ей тва е мешка

п.с. ти не беше ли в Германия по едно време?
    Boots and braces don't make racists!

Освен учебници и тетрадки нося бележник, химикали и моливи, портмоне, GSM, ключове, лични документи, униформа, гланц за устни и това е
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си