- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво носите в раниците си за даскало{girls}..
Всякакво движимо имущество.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Xex 4e 4ovek kato mene zabravia li seПървоначално написано от fаke
![]()
![]()
E nali si pi6ehme be to ostava6e i da ne me pomni6![]()
Ina4e da biah v Germania ma ve4e ne.
Mesri 4e me svetna po vuprosa s me6kite.4ystvam se maaalko po-ymna![]()
ми...в мойта раница всичко може да се намери ама задължително имам пари телефон и ключове.иначе кърпички мн химикалки и абе всякакви неща имам![]()
HimiKAlki,MoLIvi,belejnik,nqkoe spisanie kupeno na idvane za daskalo,portmoneto mi,ogledalce,lastik,greben,spirala,4ervilo,glanc.. ....handsfreeto za tela,mp3-to,baterii za mp3-to, duvki, teferche, korektor, gumi4ka, dokumenti i mai samo tova
![]()
и аз тва....освен учебниците...и не нося раница,а чантаПървоначално написано от coolgirl6969
![]()
Just haters make me famous! εĭз
е че къде си носиш червилото,гланца,спиралата ?..мани ги учебниците..Първоначално написано от da_potrebitel_sam;)
![]()
e az si se grimiram v ka6ti za kvo mi e da gi makna s men navsqkade a 6to se otnasia do u4ebnicite az ne gi znam koi sa p1k i nqmam kinti za takiva bokluciПървоначално написано от ABSOLUT`me
taka 4e az poprincip si hodia na daskalo s prazni race v 10-11 4asa sam tam (za6toto togava se naspivam)![]()
Първоначално написано от da_potrebitel_sam;)
![]()
после що младото поколение затъпявало прогресивно..
Химикалки,моливи,линии,пер ел и останалите глупости
Кърпички,мокри кърпички,дъвки и бонбони,огледалце
Това е май![]()
Ми какво мога да си нося - някой друг учебник,тетрадки,химикали и молив.А иначе носни и мокри кърпички,огледалце,гланц и дамска превръзка,че не е мн приятно да ти дойде в даскало.![]()