- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е истина...
Здравейте на всички ... почвам направо .... съвсем скоро направих една от най-големите глупости, която можех да направя ....![]()
![]()
Изневерих на приятеля си ...
![]()
![]()
Най-неучаквано залитнах по едно момче , но най-лошото е че след целувката не изпитвах вече нищо към него .... само и единствено гняв към себе си ... Та въпроса ми е какво да правя да кажа ли на приятеля си или да мълча и да се опитам да се преборя със себе си ???
П.С. Моля ви не ме обвинявайте правя го достатъчно и сама![]()
![]()
![]()
Кажи му това,което написа тук.По-лошото ще дойде ако разбере от устите на хората нещо по лошо![]()
Не му казвай. Добре, залитнала си, целувала си се с друг, но си се усетила, 4е не искаш да си с него. Оби4аш приятеля си, нали? Няма смисъл да му казваш нещо, което само ще го накара да се 4увства зле и предаден. До скоро мислех разли4но и нямаше да те посъветвам да криеш, просто не ми се виждаше 4естно, но според мен не си направила нещо 4ак толкова лошо, осъзнала си се навреме и няма смисъл да си усложняваш живота като кажеш на твоето мом4е. Спести му го, не вярвам, 4е ще излезе нещо хубаво, ако разбере. Напротив.
![]()
Робинята на Quench
Kat za na4alo spri da se obvinqva6 posle drygoto !!!
a spored men ne biva da mu kazva6 bilo e edna celuvka vse pak na seki se sly4va p1k i 6tom ni6to ne izpitva6 .. Nz kakto go sletne6 za dobre taka napravi no spri da se obvinqva6![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мълчи си и пробваи да го прежевееш. Вие може и да искате да знете като ви инзевирим, но нас не ни интересува. Ако не знаем нещо то неможе да ни навреди, но ако му кажеш повярвай ми много ще го разочароваш и просто няма да е същото.
Ние мъжете приемаме по-тежко вашата изневяра, ако вие ни я кажете, отколкото да научим но да се правим че нищо незнаем.
Не му казвай!!!
Kat za na4alo spri da se obvinqva6 posle drygoto !!!
a spored men ne biva da mu kazva6 bilo e edna celuvka vse pak na seki se sly4va p1k i 6tom ni6to ne izpitva6 .. Nz kakto go sletne6 za dobre taka napravi no spri da se obvinqva6![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Според мене трябва да му признаеш какво си направила..дори да ти е гадно!По-добре да бъдеш откровена с него!Успех...![]()
Благодаря на вскички които се отзовават и ще се отзовават на проблемът ми ... ако трябва да опиша приятеля си тои е истинско съкровище и адски мн ме е страх да не го изгубя .... обичам го и не исках да се стига до тук но нещо в мен като че ли ме принуди да го направя![]()
![]()
![]()
Lo6a rabota ... hubavoto e 4e osyznavash greshkata si , no kakto ti kazah ne trqbva da se obvinqvash ... tova da mu kajesh i tova da si premyl4ish moje da ima svoite pliusove i minusi .... ako razbere shte go boli mn pove4e no pyk ako ne razbere ti rano ili kysno shte go preodoleesh i shte prodyljish napred ...
аз мисля че е по добре да не му казваш запази си го за себе си.много кофти че му стане като разбере
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
Не му го каэвай!Нале вече си приключила с онова момче ?!Просто си вэеми поука и не кръшкай повече.Спести го на приятеля си,эа да нямате проблеми и да не се вкарвате в раэни филми.Не се тормоэи,щом си осъэнала грешката си и всичко е свършило!
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Mrazq`Se
Testis unus,testis nullus...
Точно....но дали ще ти прости е друг въпросПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Не е до обичане,може да те обича адски много,но да не може да го преглътне-преценни сама
,но във всеки случай му кажи!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
да ти кажа чесно,не ме интересува...да беше мислила,когато му е било времето,но все пак му кажи...
Някой хора смятат че целувката не е изневяра но според мен е .Така един мой бивш се целувал с една и аз го зарязах защото мн ме заболя и така и така все още не мога да му простя... за това ти си решаваш даи д аму кажеш
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
spored men po-dobre my kaji!4e 6te bude po-zle ako toi razbere ot drugite!taka che spri da se obvinqva6 i mu kaji kakvo e stanalo obqsni my vnimatelno stanaloto!yspeh![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
замълчи си... преживей го ти...не му казвай ще мус тане гадно и то много.. по-добре саму на единия да му е гаднуу
абе нз.. аз не бих казала...
![]()
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
По добре да научи от теб. Всеки може да залитне, човешко е, стига да не ти стане навик. При всички случаи му кажи
![]()
Според мен по-добра да му кажеш.Поне съвестта ти ще е чиста,а и той ще оцени че си му го признала преди да е разбрал от някой клюкар.Ако наистина те обича ще повярва в теб и ще ти прости![]()
just a kid۵
Mmm poznatoo...samo za 1 celuvka i sled tova ve4e ne ti e interesen...ako misli6 ,4e nqma kak tvoq priqtel da razbere po-dobre ne mu kazvai ,za6toto ne znae6 kak 6e reagira i moje6 da zagubi6 vryzkata si...da ne e hyavo da go luje6 ama taka i taka e stanalo...
Г.Л.У.П.О.С.Т.И. защо всички момичета си мислят че ни разбират и сме им толкова ясни ?!?Първоначално написано от .PonY.
ами я си представи че той разбере и побеснее как ще му обясниш че не е значело нещо след като не си му казала .... по добре му кажи. и му кажи че си можела да си замълчиш, но понеже го обичаш и тая целувка не значи нищо за теб - му казваш с риск да ти вика .....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
be da ti imam problemite!!!
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
това е доста вярно...абе ако питаш мен и в двата случея си прецакана...дали ще му кажеш ти или някой друг пак ще ти се ядоса, дори може и да скъсате. Ако си замълчиш и не открие тайната ти добре, значи си имала късмет, но иначе....Първоначално написано от SINDEL
за това друг път първо мисли за последствията и после действай, за да не се налага да попадаш в такава главоблъсканица!!!
оооо,мила... постави се в следната ситуация: "той е направил това, което ти..." сега какво? ти дали би искала да ти каже? (аз лично-ДА! за мен признатата грешка е половин грешка!!!) по - добре му кажи!ЗАСЛУЖАВА ГО!!! ами, ако после разбере ??? какво става ? - губиш доверието му и ... и губиш всичко... няма смисъл да криеш ако СЪЖАЛЯВАШ!!!
нещото, което аз спазвам:
ПО-ДОБРЕ ГОРЧИВАТА ИСТИНА, ОТКОЛКОТО СЛАДКАТА ЛЪЖА!!!![]()
![]()
![]()