- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква е вашата мания?
Музика и фотография.![]()
Нямам такива наблюденияПървоначално написано от ATAKABG
![]()
What you give is what you get!
футбол и мангамного обичам анимета
![]()
![]()
Храна,компютър,телевизор,т лефон![]()
Телефон, до някъде Интернет, да съм навън сред природата, без комуникация не мога...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
да свиря на китара да пея май музиката ми е манията
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Ще цитирам един съфорумник "моите деца няма както теб,да кроят планове,как да завладеят света".
Иначе моята мания е да анализирам хората и събитията,и да си чеша езика.Опитвам се да си развирам реториката,която за съжаление е богата само в писмен вариант.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Танците и музиката взети заедно просто обожавам да танцувам и слушав музика.Танците са страхотно нещо стига можеш да танцуваш зареждат те с положителна енергия и ти дават стимул.Танците са да се изразиш с тялото какво чустваш какво искаш.Обичам да танцувам точно за това е моята мания непрекъснато танцувам или поне опитвам ако съм на компа или пред хора.Танците са ми второто лице на дискотеките не сядам даже и в нас си танцувам и не виждам срамно.А музиката ами тя е начин да кажеш чрез думи това ,което чустваш да доказеш нещо.Слушм постоянно музика със сушалките дори и в час е не ми преци даже по лесно се концрентирам
ми и на мен ми е компа
освен тва много обичам спагети ...мога да ям всеки ден :P
1.PC - to
2.Slu6aneto na muzika
3.Risuvaneto
4.Su4inqvaneto na sme6ni stih4eta s bratov4edka mi![]()
![]()
![]()
i tva e mai![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Много са нещата,без които не мога..ам..основните са:
-шоколад
-бонбони
-китара
-музика
От всичко най-важно е музиката естествено![]()
Телефони,компютри...мога и без тях да живея![]()
Walk go home boy...
Компютър и шоколад.Абе и без тях мога да живея.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Шоколад, спане, teenproblem.net![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Какаото е моята мания...не мога да живея без какао или шоколад![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Ами...ако не 4уя поне една песен на ден...ми става некво много странно...имам пресвид,4е без музика не мога да живея...Все ще си припявам няква песен...Другото нещо е интернета...
...бе ужас...с тоя нет съм се зарибила тотално...
![]()