- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква е вашата мания?
Какво обичате да правите толкова много, че вече ви е като вид наркотик/мания ?
Аз не мога без компютъра си или по скоро без интернет..
Отделно..
Знаете, адреналина е върховният наркотик..
Обичам пакрура/фрий рън-а.
Това е, а вие ?
1. компютър
2. почти непрекъснато ядене на ябълки
3. драскане/рисуване, особено по време на училище
Определено слушането на музика. Ама в абсолютно всеки момент, когато мога. Просто не си свалям слушалките от ушите![]()
Друго.. ами напоследък цигарите. Станала съм като наркоман - паля ги една от друга. Изобщо се 4удя как дишам все още.
И рисуването. Винаги мъкна със себе си молив и някаква хартия, 4е ако ми доску4ае или трябва да 4акам за нещо, поне да имам с какво да се занимавам.
![]()
Робинята на Quench
барабани, бокс..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не мисля че съм пристрастен или зависим от нещо материално.
Напълно съм съгласен, жалко че вече го изпътвам по-рядко
мхм да играя билярд/ да гледам снукър (даже в момента го правя)
компютър и по специално интернет
да пиша по един проект![]()
има и някви малки и незначителни, но в момента не ми се пише
аа напоследък нещо се вманиячих да цъкам хек, ама не знам до кога ще е това
Музика и бокс
навън с приятели,музика и...напоследък и смс-итесвършиха ми парите
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Миии май единственото, без което ми е трудно, е приятелят ми. Без други глезотийки преживявам. А да, и без сладко не мога![]()
пффффф, шоколад, музика, спане, белот, табла
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спомена и за нещата без които, според теб, не можеш ***нещо си***, та...
Нещата без които не мога са руски шоколадови бонбониНЕ МОГА
![]()
![]()
Ами, пристрастен не съм към нищо. По принцип съм доста комуникативна личност и винаги имам около себе си някакво средство за комуникация - телефон, интернет... приятели на живоАко нямам нищо такова около себе си, съм много нервен. Ако ми спрат телефона примерно (от неплатени сметки най-често), направо се чувствам сам... гол... несигурен
Същото е и с Интернета...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
-театър(ох, да.....след всяка постановка едвам дочаквам следващата)
-музика(не мога просто...във всеки един момент някоя песен се върти в главата ми - може да съм луда, знам ли)
-говорене/тази е думата/(мразя да си мълча, а и не мога да го правя...изпитвам нужда да говоря, да обсъждам нещо, каквото и да е)
-усмивките(пристрастена съм...не спирам да се усмихвам 95% от времето, през което съм будна)
Не е едно.
(1)Компютърът!Кята съм се вкъщи не мога да не седна на компютъра.Просто ве влече ,като магнит.И тако седна,пък не мога да стана,даже и до тоалетна ме мърэи да отида![]()
![]()
![]()
(2)KFC!Обожавам я тая храна-И напоследък си поръчвам всяка вечер.Энам ,че е доста неэдраволсловна,ама хубавото е поне ,че не ми се лепи.И че е вкусно деАма ще вэема да се спра,че е тъпо всяка вечер да иэвъсвам по 15-20 лева
![]()
(3)Говоренето на беэсмислици!Е това ми е ебати навика,нема отърване![]()
ПС:Не са подредени по важност![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Мания?
За мании... имам 2 - да цъкам хек.. без него НИКЪДЕ не ходя, независимо дали ще цъкам или не.. имам 4 хека и още ще си купувам..
даже съм си харесала вече 2 хах
другото е плетенето.. ама плетене на връзки н кецовете хаха.. мн ме радва.. сменям си връзките като излизам винаги.. да са в тон с дрехите.. също и плетката сменям често![]()
а шоколада и музиката са "наркотиците" без които просто не мога да живея..
друго любимо занимание ми е да си цъкам на photoshop и компютрите като цяло са ми интерес, мисля с това да се занимавам.. обожавам и котета..
но айде да се спра до тук, защото темата все пак е з мании, а не з "наркотиците", без които не мога или за интересите ми.. тка че.. извинявам се
Маникюрь мииииииииииииииииииии![]()
И имам някво супер гадно такова - докато пуша и ВИНАГИ, АМА АБСОЛюТНО ВИНАГИ тряя имам нещо за пиене под ръка.. нз за кво.
Без комп и нет мога.. има кабелна![]()
![]()
![]()
![]()
Друго, което не знам дали се нарича мания, е, че докато съм си в нас или някъде на кафе и като се крастосам и съм се навела и едната ми ръка винаги седи на някоя от двете ми гърди и си ги галя такава.. не знам.. мноо ме кефи.. дори понякога не се усещам..![]()
Футбол, бира, графити, риболов (в момента нямам възможност да риболовствам) и т.н....![]()
Книга, mp3,молив и лист-нещата без които откачам.
Пристрастена съм към четенето,музиката и рисуването.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Брей..и мъжете обичали да ходят по магазинитеПървоначално написано от ATAKABG
![]()
What you give is what you get!
Компютри(софтуер хардуер)..
Като цяло мога да зяпам цял ден техника..
Музиката е другото без което немога..
Обичам да чета..
и да пия бира.(т'ва май трябва да е първо).
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
И аз както една част от писалите по-горе, не мога без интернет .. Към футбола съм пристрастена от доста време вече, към рисуването също..
И голяма мания ми е да си изрязвам снимки на футболисти и да ги лепя в една тетрадка..![]()
You are broken, I can fix you...
музика, комп(интернет) , GSM (не мога без да говоря), без природа - мноо ми е яко като отида на кея или в парка сам с мп3-то... размазвам се.., не мога и без да спя - спя по адски многои без да има воден басейн наблизо - море, голяма река (просто съм се родил на такова място.... )