- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към жените във форума, "нормално ли е за Вас да хапите,
m ne edinstvenoto koeto pravq e da go poodera malko po garbba nqkoi pat....ina4e gledam da sam po-mila i nejna
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Първоначално написано от marina star
Нормално ли е да сте толко неграмотни?
Хапя закачливо, мяукам, хъскам.. Ама не е с цел възбуда. Просто се лигавя. А по време на самият секс много мяукам, но пък така партньорът ми получава информация относно състоянието ми и възбудата ми (Засега има четири показателя - мър, мяу, мъррмяк, хъсс)![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И аз (когато възбудата е голяма и има страст) хапя, лекичко със зъби и дърпам кожата. Хапя раменете и врата най-вече, добре че не си пускам нокти че и гърба щеше да пострада. Гадното е, че мнооооого рядко се случва да го права и то разбирам какво съм правила след секса - по време на - незнам какво правя, не мога да мисля, иначе не бих го хапала така...![]()
Ami az mnogo obi4am da dera i da hapia no biv6ia mi priatel vednuj taka go biah odrala (nesuznatelno estestveno) 4e my ostana maluk belegPuk i toi mn pisaka6e 4e go boli i gledah da se sdurjam
![]()
аз обичам да хапя и да ме хапят много, много, много![]()
алелуя.
Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Представям си принципно как хапеш...това е по-скоро целуване.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Всеки път го правяе разбира се без да прекалявам
![]()
>>> House Music <<<
Миии не не съм на 13Първоначално написано от v!k!tYyY
Какво ако не хапя гаджето си значи съм няква пикла така ли
![]()
Разбира се ,че хапя и дераи смучаа
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
И аз обичам, но зависи от мястото на хапане, настройката и дали знае кога да спре...но принципно много ме възбужда да ме хапят...![]()
![]()
Да, де...мястото на врата...![]()
Аз пък много мразя да ме хапят.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ехоооу...има и мазохистиПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Те се нараняват един с друг и много много си се кефят![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Да впивам нокти-понякога, да, но на него му харесва, а да хапя леко-да.