Искам първо да ви предупредя,че не правя тази тема,за да обвинявам някого или нещо такова,щото аз съм последната,която може да го прави,ама ми е интересно следното нещо:
Абе,не ви ли е скучно(особено за момичетата се отнася),като излезете и седнете на кафе и започнете да си говорите и в един момент все да стигате до темата за това кой какъв бил,как се бил обличал,как се бил държал,с кого бил гадже,какво бил направил вчера,с кого се бил познавал,и т.н. и т.н. Понеже забелязвам,че клюкарстването е едно от основните неща,което занимава мноооого хора, и ми е чудно: толкова ли свършиха интересните теми за вас, толкова ли няма какво друго да обсъждате,че сте тръгнали да обсъждате хората и техния живот,поведението им,маниерите им и т.н. Не че нещо,ама излизам си аз днес с едни приятелки,с които не се бях виждала отдавна. И почват те да ми говорят за човека Х. Е,то не беше обсъждане,то не бе чудо. Аз само казах :''Знаете ли,мисля,че има по-интригуващи теми от това каква е тая(за която си говореха),защо не се опитате да забележите нещата около вас? (и им посочих една книга,мн готина,понеже се разхождахме по улицата и минахме покрай книжарница). След което мълчание. И спряха да говорят за 'нея'. Не искам да се правя на инетресна,но откровено ви споделям,че съм изумена от това-какво толкова ви привлича да обсъждате хорските неща...няма ли нещо по-увлекателно за вас? Не знам,просто споделих мнението си с вас...Ако има някой на моето или на различно мнение-няма значение,нека да пише.