- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Говори ми мръсно" - въпрос към момичетата...
Като кажете "говори ми мръсно" на приятеля Ви, какво точно искате да чуете???
Хммм нещо мръсно...моя приятел много ги умее тия неща.Искаме нещо възбуждащо...да ни дигне адреналина...няма толкова голямо значение какво е,повечето неща вършат работа![]()
![]()
Ами нешо перверзно , еротично ... Тези мръсотийки могат да бъдат много възбиждаши , стига да будат казвани на място и не по чак толквоа перверзен начин .
na moita kat i kaja !! eii sq shti naplqskam minzuhara i tq svurshvashto tai
![]()
Не се налага да му казвам. Той сам започва с неща от рода на ”Ти какво си? Ти моето безпомощно курвенце ли си? Кажи ми, че искаш да те чукам в дупенцето като курва. ”. Такива рал'ти. По принцип се развива диалог като трябва да помня отговорите на всеки въпрос. Например ”Какво правят с лошите момичета/курвенца?” отговора е ”Връзват ги, бият ги и ги еб*т”. Само че въпросите са поне 30Доста помнене пада.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Мръсотии..........какво да очаквам друго. Но той не се отпуска много-много![]()
Не е баш сценарии. Почти всеки ден той ме пита нов въпрос и ми казва отговора, който трябва да запомня. Все едно ми е учител и всеки ден ме препитва. Когато станат множко новите знания за един ден даже водя записки, защото ако забравя нещо - тежко и горко миПървоначално написано от BebSsSs
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Еми всеки обича различни неща и всеки разбира различно под "мръсно говорене". Аз лично не бих се изкефила ако моя ми каже "курво"като се замисля най-много да изяде някой шамар вместо да ме възбуди. Но ме кефи като ми говори някфи от сорта на "много искам да те чукам", "ше ти разбия сладката ..... от чукане" абе некфи такива![]()
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Това е яко, но не е ли тъпо той да ти казва отговорите?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
По темата - нужно ли е жената да прави нещо, което не И идва отвътре? Ако е някоя наистина добричка и задръстена, ще си мълчи или ще говори нежни неща, ако е мръсница, ще говори мръсотии - мъжът няма думата. Ние да не би да им казваме да пъшкат?
На мен лично би ми станало тъпо, ако ми каже да му говоря мръсотии, защото ше зацикля...обикновено говоря "Чукай ме", "Колко е голям/твърд" и т.н.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
edin na6 razgovor v razligaveno sastoqnie
az:milo,kaji mi 4e me obi4a6
toi:da,be milo,obi4am te,obi4am da te 4ykam,taq ve4er samo da mi padne6 napravo 6te te skasam,off ela mi,malkata mi,ox nqmam tarpenie samo da mi padne6 6te te pobarkam.......
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Защо е в разлигавено състояние? Това са напълно нормални неща за менПървоначално написано от palomaaa
![]()
xax,ami ne znam prosto se ligavixme po telefona togava,ina4e ne si prikazvame mnogo,mnogo taka
Сигурно ти казва: "Ще те любя"Стига съм се гаврила
![]()
xax,opredeleno ne,ako nqkoi mi kaje ne6to takova mnogo bix my se izsmqla...
Описание до най-малката подробност на тема "какво мисли да ми направи за да ме побърка от удоволствие" казано ми на ухо , докато ме е притиснал до стената...после няма да има време да го изпълни ...
Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.
Моя пък толова нежно ми говори, дори и когато ръси мръсотий!Направо с такава страст и особено ако се гледаме в очите, леле толкова хубаво ми става.Говори точно като от някой филм...![]()
Никак. В това е предизвикателството - той избира възможно най-циничните неща, които с много срам изричам пред него. Плюс, че някакси ми харесва идеята, че трябва да помня толкова много неща и все едно на изпит - една грешка и ще ме скъса.. От бой и е*анеПървоначално написано от `Death`Whore``
Май понякога нарочно обърквам отговорите
![]()
![]()
![]()
![]()
+ 1 и моя е тъйПървоначално написано от Tedi_sheep
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
като ти кажи "говори ми мръсно" кажи и " кал , сопол , кир , лайно ..."Първоначално написано от X-B190
Не съм жена , но от опит знам , че неща като " Щи смуча мензиса " не вършат работа![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Ще ти напляскам лимона.Първоначално написано от MAiK88
Ебати гея си смешен :Д и жалък...пеераси прозти
Това какво аз разбирам не трябва да те интересува, защото все пак ще правиш секс не с мен /нас- форума/, а с друго момиче. Аз мога да ти кажа да й казваш "Кучка" или култувото "Спермогълтачке", но момичето може и да се откаже набързо да правите секс![]()
п.п. кучка е възбуждащо и нормално, ама "сперомгълтачке", ако чуя, ще започна да се хиля и ще направим кратка пауза преди да продължим.![]()