.
Отговор в тема
Страница 10 от 19 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 466
    Здравейте ! Дали някой може да ме посъветва къде в София мога да си сложа брекети на не повече от 1ооо лв. цена за едната челюст ? Благодаря предварително !!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Аз моите го свалям юни месец. Ебаси кефааа . 2 години ми тровиха живота .А и честито на тези,които вече са ги свалили .. Я кажете -болеше ли като ви ги махаха ??
    Ами болка не, ти даже не усещаш как ти ги махат с едно такова като клещи, мъничко, не се усеща изобщо....НО гадното е когато ти махат лепилото останало по зъбите...С една гадна машинка ти го стържат, направо ти бърка в мозъка тая машинка....Едва я изтърпях,,,,, ужасссс беше....Но това си зависи и от човека, просто на мен ми беше мн гадно с тая машинка....иначе не боли...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Аз моите го свалям юни месец. Ебаси кефааа . 2 години ми тровиха живота .А и честито на тези,които вече са ги свалили .. Я кажете -болеше ли като ви ги махаха ??
    Ами болка не, ти даже не усещаш как ти ги махат с едно такова като клещи, мъничко, не се усеща изобщо....НО гадното е когато ти махат лепилото останало по зъбите...С една гадна машинка ти го стържат, направо ти бърка в мозъка тая машинка....Едва я изтърпях,,,,, ужасссс беше....Но това си зависи и от човека, просто на мен ми беше мн гадно с тая машинка....иначе не боли...
    хъх.. мерси .. Аз оняден ходих да ми сменят дъгата и няква нова..уж за по-бързо .. лелее :х .. едвам свали дъгата .. отделно после като ми слагаше гумичките като ме натисна ..подпряла се на едната ми буза и натискааа .. ауу .. страшно шоу беше..меен ми смешно тя само:оп извинявай извинявай..ии на всичкото отгоре не ми отряза дъгата,а ми я е увила около зъба и така ме дразнии ;хх .. направоо .. съжалих,че отидох .. като казах на тате и той като се ядоса и вика:Аз затова ли те водя при частен, та да се учат някви новаци върху твоите зъби
    Неприлично Щастлива .. : )

Цитирай Първоначално написано от bella92
    Здравейте ! Дали някой може да ме посъветва къде в София мога да си сложа брекети на не повече от 1ооо лв. цена за едната челюст ? Благодаря предварително !!
    За моите платих 600 лева (само на горната челюст) . Ортодонтката е много внимателна.. Ако искаш координати пиши ЛС
    Неприлично Щастлива .. : )

Преди ден ми сложиха брекети само на долната челюст и сега ме болят много зъбите, цялата ми уста от вътре е раздрана и трудно се храня. Снощи не издържах и си сложих памук от вътрешната страна точно върху телчетата и ме облекчи страшно много... така спах цялата нощ, но сега го махнах защото трябваше да се закусва и отново започна раздирането на устата ми..., не ми се иска да ходя с памук непрекъснато но за начало ако не открия друг метод ще карам така...
    Сега ми прави впечатление, че имам 10 брекета от на 11 зъба през които минава телчето. Възможно ли е да е паднал единия...? Проблема е че нямам спомен дали ортодонта ми е сложил на всички зъби или на тоя е пропуснал..., а сега ми кофти да си кажа понеже ме страх да не ми се кара че съм го изгубил..., а и е странно как може да изчезне при условие, че е залепен и се държи за телчето... Някой знае ли за случаи в които не се слага брекет на всеки 1 зъб от където минава телчето?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Flystar
    Преди ден ми сложиха брекети само на долната челюст и сега ме болят много зъбите, цялата ми уста от вътре е раздрана и трудно се храня. Снощи не издържах и си сложих памук от вътрешната страна точно върху телчетата и ме облекчи страшно много... така спах цялата нощ, но сега го махнах защото трябваше да се закусва и отново започна раздирането на устата ми..., не ми се иска да ходя с памук непрекъснато но за начало ако не открия друг метод ще карам така...
    Сега ми прави впечатление, че имам 10 брекета от на 11 зъба през които минава телчето. Възможно ли е да е паднал единия...? Проблема е че нямам спомен дали ортодонта ми е сложил на всички зъби или на тоя е пропуснал..., а сега ми кофти да си кажа понеже ме страх да не ми се кара че съм го изгубил..., а и е странно как може да изчезне при условие, че е залепен и се държи за телчето... Някой знае ли за случаи в които не се слага брекет на всеки 1 зъб от където минава телчето?
    Сигурно иска да размести другите зъби. И аз нямах на единия, защото беше много назад и трябваше да се направи място, за да има къде да застане.

И един въпрос - какви са тия брекети 600 лв. за челюст
    Аз имам и на двете и досега струват около 3000 лв, като се има предвид, че това беше по-евтиния вариант.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Има един восък , който е специален и се слага там където ти разраняват устната.

И аз имам брекети вече от година и е супер да отначало боли много но после свикваш в моето училище дори е модно да носиш сапфирени брекети като моите и да ги декорораш с различни ластичета много е яко незнам как можете да се оплаквате

Здр на всички,така моя проблем е следния имам 1 крив зъб който е между кучешкия и тоя дет е най-отпред на 16 години съм дайте съвети,моляви

Здравейте! Скоро и аз се присъединявам към отбора на брекетоносещите На 15г. съм. Но първо трябва да ми се извадят 4-те четвърти зъба и отгоре, и отдолу - ваденето им ще боли ли много? Още не съм си избрала брекети, за ортодонтката - др. Виктория Василева (В.Търново), някой случайно да е при нея? Тя ми препоръча брекети, изборът все пак си е мой де, но мисля да я послушам Става въпрос за Деймън Систем. А да ви попитам: имам сериозно гадже и знам, че ако ме обича достаъчно, ще остане с мен... Но брекетите по някакъв начин пречат ли на целувките? Знам, че трябва да се внимава да не ги отлепя и сигурно освен това ще ми е и некомфортно Та това са ми засега въпросите, ако има нещо пак ще питам. Бтв чудна темичка, много се зарадвах, че я намерих

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от xella95
    Здравейте! Скоро и аз се присъединявам към отбора на брекетоносещите На 15г. съм. Но първо трябва да ми се извадят 4-те четвърти зъба и отгоре, и отдолу - ваденето им ще боли ли много? Още не съм си избрала брекети, за ортодонтката - др. Виктория Василева (В.Търново), някой случайно да е при нея? Тя ми препоръча брекети, изборът все пак си е мой де, но мисля да я послушам Става въпрос за Деймън Систем. А да ви попитам: имам сериозно гадже и знам, че ако ме обича достаъчно, ще остане с мен... Но брекетите по някакъв начин пречат ли на целувките? Знам, че трябва да се внимава да не ги отлепя и сигурно освен това ще ми е и некомфортно Та това са ми засега въпросите, ако има нещо пак ще питам. Бтв чудна темичка, много се зарадвах, че я намерих
    Аз съм с тези брекети на Деймън, за да не ми вадят зъби.Ако бях избрала обикновените - щяха да ми извадят и на мен.Консултирала ли си се с други ортодонти!?Може да уцелиш на такъв, който да не ти извади зъби..и пак всичко да се нареди.Пак казвам, че аз съм с такъв случай(да чукна на дърво).
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    И аз скоро ще се присъединя към вас ..

Някой който е от Разград или Русе да ми каже, къде има добри ортодонти /? или как се казваше / .. и ако някой е ходил при някой от тях, моля да сподели мнението си И долу горе какви са цените?

П.С. Спешно ми трябва
    *сън*

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от xella95
    На мен, където и да ходех, всички ми казваха, че трябва да ми се извади един постоянен зъб отзад и два отдолу, защото нямало място в устата ми, а аз не исках, разбира се. Докато в един момент не попаднах на ортодонт, който каза "Тези луди ли са, как ще ти изваждаме зъба?". И така и не се наложи. Просто трябва да намериш някой с нормално мнение, защото другите щяха да си измият ръцете върху мен и да остана без зъби. Много съм щастлива, че не се наложи. А за целувките - брекетите изобщо не пречат. Аз ги носех 2 години и половина и не съм имала сериозен приятел през това време, но връзки от по няколко месеца съм имала, на мъжете явно не им правеше толкова голямо впечатление. А за отлепянето, спокойно, вероятността да се отлепят е супер малка, аз ядях ябълки, тостери, какво ли още не и нямах проблеми с отлепяния.
    И успех!

Айде и аз да се включа.Тази година ми сложиха,по средата на Април месец.Долните ми зъби бяха малко кривички и обмисляхме да ми сложат брекети отдолу,но решихме и отгоре,защото там имало малко за оправяне и т.н. Жената,която ми ги слага е от София(там е офиса) и засега съм доволна,въпреки,че нямам търпение да си ги махна.Просто ме дразнят и когато ми сменят дъгите след това ме болят зъбите и едвам ям. Другата година се надявам да има резултат като си ги сваля,чувала съм доста добри мнения.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ми нося брекети началото на юни 1-2 може би. При поставянето беше адски гадно особено като ми завряха шибаните пръстени в зъбите. Имах чувството ,че ми къртят зъбити с бор машина . Лепенето не беше чак толкова гадно ,но като вече свърза окончателно брекетите и ги стегна ,цялото ми чЕане изтръпна. Ден първи - таратор. Ден втори - кисело мляко. Ден трети - супа. Ден четвърти картофена салата.. и така в продължение да 2 седмици. Не можех да стисна дъвчех се небцето като бабичките . Езика ми беше нарязан от едната страна и имаше една голяма драскотина от тея тъпи брекети. Едната ми буза същата работа. Имах чувството ,че не брекети ,а стъкла имах в устата. В училище гладувах поради тъпата причина ,че нямаше нищо МЕКО за ядене . И вместо да отхапя примерно от пица трябваше да дърпам като куче. През оня период от 50 кг ,на 44.. да ви е яко.
    2 месеца след това не ги чувствам толкова у устата си . Хапвам от всичко. Наскоро ми се отлепи звездичка ,но ще ми я лепят утре.
    Иначе разбира се ,всеки месец ходя ,да ми ги почистват и стягат, всяка процедура е по 50лв. А да ,забравих да кажа ,че имам брекети само на горната част е струваха 1000 без лечението, което ми се полага ежемесично в следващата 1 година.

Моята зъболекарка също ми каза,че се нуждая,но ми предложи скоби,а не брекети. Скоби дето се махат. Носят се една,две години. Зависи. Не може да ядеш с тях. Аз ги нося само докато спя Ама гадното е,че всяка седмица по два пъти ходя да ми ги пристягат. Струват или 250 или 500. Ако се нуждаеш от долна и горна /за челюстта/ общо 500,а за долна/горна 250лв.Ама първите месеци много фъфлиш.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Град
    Софияя
    [b]Аз съм с брекети от близо 2 години и вече хич не ми прави впечатление .. гадно е само началото , примерно първите два месеца едва ли не гладуваш щот нищо твърдо не можеш да хапнеш но вече не ми пука че като се засмея или говоря някой ще ме гледа само в устата ;d тъй че на тези дето ще слагат , да не се притесняват щот после ще си имат супер хубави зъбки ..
    Can we pretend that airplanes in the night sky ..
    are like shooting stars , i could really use a wish right now .. <3

Голям фен
    Град
    Varna
    И на мен зъболекарката ми каза, че ми трябват, ама аз няма да си слагам май щот ми е много грозно, а и сега отивам в ново училище, а освен това на мен зъбите ми са хубави имам 2 по-криви, обаче те са навътре и не се виждат иначе другите ми са ОК и не си заслужава 1500лв, но все пак ще си помисля още. Някой знае ли колко по-скъпи са, ако са с камъчета?

Град
    Софияя
    ей мацка , на мен ми сложиха заради само един зъб така
    че има и по зле от тебе ;d ама по добре се поразрови за някоя
    по ефтина ортодонтка дето да ви вземе по ефтино а по
    въпроса ти за камъчетата не мога да ти помогна ; s ..

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от shootingsttar
    Ами да ти кажа предпочитам да дадем 1500лв, но да знам за кво ги даваме отколкото да дам по-малко и после да съжалявам. Ти смятай аз живея във Варна, а ходя на зъболекар в Силистра. Наистина си заслужава тука ходя на зъболекар на същия ден пломбата ми пада, майка ми заради някъв друг трябваше да ходи на хирург и кви ли не още истории. Твоите колко струваха?

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Имам един въпрос - след като ви сложат брекетите фъфлите ли? Тъп е въпроса, ама наистина ми е интересно.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Супер фен Аватара на katericArofl
    естествено, че не брекетите са от външната страна..

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    естествено, че не брекетите са от външната страна..
    Окей, мерси за отговора. Никога не съм носила брекети и исках да знам.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Град
    Софияя
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Цитирай Първоначално написано от shootingsttar
    Ами да ти кажа предпочитам да дадем 1500лв, но да знам за кво ги даваме отколкото да дам по-малко и после да съжалявам. Ти смятай аз живея във Варна, а ходя на зъболекар в Силистра. Наистина си заслужава тука ходя на зъболекар на същия ден пломбата ми пада, майка ми заради някъв друг трябваше да ходи на хирург и кви ли не още истории. Твоите колко струваха?
    емии моите са 700 ..

Здравейте ^^ виждам че темата е от миналата година но искам да се включа..
    Днес ми сложиха брекети кефя им се ужасно много.. в първите часове нямах никакви болки.. но когато реших да хапна картофено пюре и започнаха болките /.. и така до сега.. днес съм яла само това и малко кисело мляко със захар ;дд таа моите са с розови ластичета.. и който се чуди .. да слага.. просто това е най ефективния начин за оправяне на зъбите според мен.. моите брекети струват около 580 евро . горе и долу.
    таа искам да попитам за някои храни които могат да се ядат в първите дни защото изобщо не ми се иска всеки ден да ям едно и също нещо ;ддд споделяйте кой какво е ял? ;ДДД

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си