- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за брекетите (Всичко за тях)
Аз нося брекети от 1 година и вече съм свикнал..Както каза колегата по-горе само в началото ти е "странно",но за напред свикваш.
Eminem ft.Rihanna - Love The Way You Lie
http://www.vbox7.com/play:73524f20
питайте ако има нещо за брекетите или ми пишете в лс нося ги от 2 години и просто незнаете през какви неща съм преминала с тях ..
тъй като вуйчо ми е зъболекар и иска да ми слага , но не знам кога ще бъде това .. аз искам смисъл малко ще е гадно все пак съм на 16, но много момичета на моята възраст носят така че .. мен проблема ми е в предните зъби .. назад са си прави .. и той вуйчо каза че ще ги нося сaмо 6 месеца ..ааа и ми каза, че сега е имало някакви брекети , които се слагат само зад зъбите .. също са добри, но сигурно са по-скъпи не знам ..
иначе ще е яко да не се вижда нищо ..
![]()
Ххахах .. и мен така ми казаха .. спокойно,леда,само 6 месеца .. носих ги 2 години .. преди 2 седмици ги свалих ..Първоначално написано от mimsitu
аааа не .. това е ужасно .. не искам толкова многоПървоначално написано от LeDa
![]()
И аз бях само за два зъба .. Наистина казват някакъв срок колкото да ти замажат очите,щото аз попринцип не исках да нося ..Първоначално написано от mimsitu
На мен ми ги махнаха на 8 август .. и от 2-3 дена спя с едн0 апаратче .. пр0блема ми беше г0лям н0 за ок0л0 г0дина станах със супер зъбиии (happY) ак0 няк0и има въпр0си да пита![]()
И аз съм с брекети.
Когато чух,че ще ми слагат бях ужасена.
Слагането им беше безболезнено,но в първите 2-3 часа се чувстваш некомфортно,защото усещането да има буквално казано тел в устата ти е странно.Иначе се свиква малко трябва първите дни да се върдържаш от твърди храни и да си само на млека и тен подобни,но това пък си е страхотна диета.И аз както и другите не съжалявам,че ги сложих,защото за 1 месец и половина кучешките ми зъби[които преди това бяха много високо израстнали] са слезли почти до доло,И сега когато трябва да си намерят място между другите ме мъчеше 2 дни страхотно главоболие,но с хапчета всичко се оправя.
А колкото до цветовете-първо бях с черни ластички,а сега съм със светло сини.Аз съм по-доволна и почеве се харесвам с вторите,защото са по-незабележими.
Радвам се ако съм ви помогнала с нещо.
СъС чЕрнО чеРвилО и бЯл блЕд тЕн,дУшатА мЪртВилО,сърцЕт0 в плЕн...
1.Темата е доста стара.
2.Но все пак искам да попитам тези то София , при коя/кой зъболекарка/зъболекар са ходили да им слагат брекетите и по колко пари им струва . Чувала съм , че имало и някви почти незабележими-те по-скъпи ли са ? А и един странен въпрос - докато си с тях можеш ли да се целуваш (с език)? Благодаря ви предварително !!
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
На мен долните зъби са ми перфектни ,но горните ..липсва ми един зъб до кучешкия се пада..просто няма зародиш..и горните ми зъби са редки..и много се чудя какво да правя![]()
1 какво като темата е стара.. от нея може доста да се научи и т.н.Първоначално написано от theonlyone123
2 Ако беше прочела поне 1-2 стр по назад щеше да получиш отг на въпросите си..
3 Естествено, че можеш да се целуваш.. да не би да го правиш със зъби д`ге ..![]()
4 Д-р Овчарова.. 3000 лв.. чиста раота![]()
продължавай да се чудиш вместо да отидеш на зъболекар и той да ти даде компетентно мнение ..Първоначално написано от mey_si
![]()
Здравейте..Аз съм на 13 след седмица ще ми слагат брекети.Много се радвам , защото ще ми се оправят зъбите...Единственият проблем е,че в момента харесвам много едно момче,то мен също.Чудя се да му кажа ли,че ще ми слагат брекети...защото като ме види може да се ужаси...
Ako niakoi govori zad gurba mi zna4i toi e zad men !!!
ее той, ако спре да те харесва само заради тъпите железарии, значи толкова те е и харесвал..Първоначално написано от karolina1997
кажи му, по-добре от рано да си знаеш..![]()
Щом те е харесал с кофти зъби, защо да не те хареса и с брекети!?Може и да ти отиват.Поне зъбите ти ще се оправят.Ако ли пък не - откажи се от него и толкова.По-добре си оправи зъбите, отклкото да се отказваш заради някого,още по-малко пък момче.Първоначално написано от karolina1997
Big or small, lies are lies!
мс за отговора..като се замисля така е...ако харесва мен сега..ще ме харесва и после..сиг назад в темата пише..но са 18 стр и не мога да ги прочета всички наведнъж..искам да попитам..дали ще ми пречат на целуването с език?
аз вече попитах по-нагоре... отговорът е ДА , ще можеш ... :dПървоначално написано от karolina1997
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
супер![]()
Първоначално написано от MusicIsTheKey
Много правилно казано. Аз съм по същия начин освен , че ще ми ги махат догодина, но не ми пука. Нося ги от 3 години и не съжалявам.
трай бабо за хубост...нали така?![]()
днес ми сложиха брекетите..глупости са че боли като ядеш и докато се слагат..аз абсолютно нищо не усетих...и веднага след това си ядох спокоино твърди храни..така че на които му предстои слагане на брекети да не се притеснява от болката..![]()
и мене не ме боля изобщо, но всичко си е до човек. аз колкото познати имам с брекети всички ги боли след смяна на дъгата..
пък за болката - това да ви е проблема.. и да боли по-добре да потраеш малко сега и да имаш прави зъби..![]()
Я и аз да ви попитам веднъж:![]()
Нормално ли е да искам смяна на дъгата за 1ви път !? Вече почти 7 месеца съм с брекети и горната дъга нито веднъж не са ми я сменяли.Обмислям, да поискам от ортодонтката ми смяна, тъй като последното ми проблемно зъбче не е мърдало значително с месеци.Даже никак не е мърдало, според мен, но за това специално, може и да си внушавам.
И на колко време г/д е нормално да се сменя дъгата !?![]()
Big or small, lies are lies!