.
Отговор в тема
Страница 11 от 19 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 466
    Аз нося брекети от 1 година и вече съм свикнал..Както каза колегата по-горе само в началото ти е "странно",но за напред свикваш.
    Eminem ft.Rihanna - Love The Way You Lie
    http://www.vbox7.com/play:73524f20

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    питайте ако има нещо за брекетите или ми пишете в лс нося ги от 2 години и просто незнаете през какви неща съм преминала с тях ..

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Аз да се похваля - днеска си ги свалих.

Повече от фен
    Град
    Видин
    тъй като вуйчо ми е зъболекар и иска да ми слага , но не знам кога ще бъде това .. аз искам смисъл малко ще е гадно все пак съм на 16, но много момичета на моята възраст носят така че .. мен проблема ми е в предните зъби .. назад са си прави .. и той вуйчо каза че ще ги нося сaмо 6 месеца .. ааа и ми каза, че сега е имало някакви брекети , които се слагат само зад зъбите .. също са добри, но сигурно са по-скъпи не знам .. иначе ще е яко да не се вижда нищо ..

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от mimsitu
    тъй като вуйчо ми е зъболекар и иска да ми слага , но не знам кога ще бъде това .. аз искам смисъл малко ще е гадно все пак съм на 16, но много момичета на моята възраст носят така че .. мен проблема ми е в предните зъби .. назад са си прави .. и той вуйчо каза че ще ги нося сaмо 6 месеца .. ааа и ми каза, че сега е имало някакви брекети , които се слагат само зад зъбите .. също са добри, но сигурно са по-скъпи не знам .. иначе ще е яко да не се вижда нищо ..
    Ххахах .. и мен така ми казаха .. спокойно,леда,само 6 месеца .. носих ги 2 години .. преди 2 седмици ги свалих ..

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Ххахах .. и мен така ми казаха .. спокойно,леда,само 6 месеца .. носих ги 2 години .. преди 2 седмици ги свалих ..
    аааа не .. това е ужасно .. не искам толкова много

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    аааа не .. това е ужасно .. не искам толкова много
    И аз бях само за два зъба .. Наистина казват някакъв срок колкото да ти замажат очите,щото аз попринцип не исках да нося ..

На мен ми ги махнаха на 8 август .. и от 2-3 дена спя с едн0 апаратче .. пр0блема ми беше г0лям н0 за ок0л0 г0дина станах със супер зъбиии (happY) ак0 няк0и има въпр0си да пита

И аз съм с брекети.
    Когато чух,че ще ми слагат бях ужасена.
    Слагането им беше безболезнено,но в първите 2-3 часа се чувстваш некомфортно,защото усещането да има буквално казано тел в устата ти е странно.Иначе се свиква малко трябва първите дни да се върдържаш от твърди храни и да си само на млека и тен подобни,но това пък си е страхотна диета.И аз както и другите не съжалявам,че ги сложих,защото за 1 месец и половина кучешките ми зъби[които преди това бяха много високо израстнали] са слезли почти до доло,И сега когато трябва да си намерят място между другите ме мъчеше 2 дни страхотно главоболие,но с хапчета всичко се оправя.
    А колкото до цветовете-първо бях с черни ластички,а сега съм със светло сини.Аз съм по-доволна и почеве се харесвам с вторите,защото са по-незабележими.
    Радвам се ако съм ви помогнала с нещо.
    СъС чЕрнО чеРвилО и бЯл блЕд тЕн,дУшатА мЪртВилО,сърцЕт0 в плЕн...

Град
    София
    1.Темата е доста стара.
    2.Но все пак искам да попитам тези то София , при коя/кой зъболекарка/зъболекар са ходили да им слагат брекетите и по колко пари им струва . Чувала съм , че имало и някви почти незабележими-те по-скъпи ли са ? А и един странен въпрос - докато си с тях можеш ли да се целуваш (с език) ? Благодаря ви предварително !!
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на mey_si
    На мен долните зъби са ми перфектни ,но горните ..липсва ми един зъб до кучешкия се пада..просто няма зародиш..и горните ми зъби са редки..и много се чудя какво да правя

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    1.Темата е доста стара.
    2.Но все пак искам да попитам тези то София , при коя/кой зъболекарка/зъболекар са ходили да им слагат брекетите и по колко пари им струва . Чувала съм , че имало и някви почти незабележими-те по-скъпи ли са ? А и един странен въпрос - докато си с тях можеш ли да се целуваш (с език) ? Благодаря ви предварително !!
    1 какво като темата е стара.. от нея може доста да се научи и т.н.
    2 Ако беше прочела поне 1-2 стр по назад щеше да получиш отг на въпросите си..
    3 Естествено, че можеш да се целуваш.. да не би да го правиш със зъби д`ге ..
    4 Д-р Овчарова.. 3000 лв.. чиста раота

Цитирай Първоначално написано от mey_si
    На мен долните зъби са ми перфектни ,но горните ..липсва ми един зъб до кучешкия се пада..просто няма зародиш..и горните ми зъби са редки..и много се чудя какво да правя
    продължавай да се чудиш вместо да отидеш на зъболекар и той да ти даде компетентно мнение ..

Здравейте..Аз съм на 13 след седмица ще ми слагат брекети.Много се радвам , защото ще ми се оправят зъбите...Единственият проблем е,че в момента харесвам много едно момче,то мен също.Чудя се да му кажа ли,че ще ми слагат брекети...защото като ме види може да се ужаси...
    Ako niakoi govori zad gurba mi zna4i toi e zad men !!!

Цитирай Първоначално написано от karolina1997
    Здравейте..Аз съм на 13 след седмица ще ми слагат брекети.Много се радвам , защото ще ми се оправят зъбите...Единственият проблем е,че в момента харесвам много едно момче,то мен също.Чудя се да му кажа ли,че ще ми слагат брекети...защото като ме види може да се ужаси...
    ее той, ако спре да те харесва само заради тъпите железарии, значи толкова те е и харесвал..
    кажи му, по-добре от рано да си знаеш..

Мега фен Аватара на vagarious
    Щом те е харесал с кофти зъби, защо да не те хареса и с брекети!?Може и да ти отиват.Поне зъбите ти ще се оправят.Ако ли пък не - откажи се от него и толкова.По-добре си оправи зъбите, отклкото да се отказваш заради някого,още по-малко пък момче.
    Big or small, lies are lies!

мс за отговора..като се замисля така е...ако харесва мен сега..ще ме харесва и после..сиг назад в темата пише..но са 18 стр и не мога да ги прочета всички наведнъж..искам да попитам..дали ще ми пречат на целуването с език?

Град
    София
    мс за отговора..като се замисля така е...ако харесва мен сега..ще ме харесва и после..сиг назад в темата пише..но са 18 стр и не мога да ги прочета всички наведнъж..искам да попитам..дали ще ми пречат на целуването с език?
    аз вече попитах по-нагоре... отговорът е ДА , ще можеш ... :d
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

супер

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Един съвет: Не си го причинявай

Друг съвет към авторката: не слушай подобни глупости.

Вярно е - боли, неприятно е, гадно е, трудно се търпи. Но това е в началото!После свикваш и забравяш,че носиш каквото и да е. Разбира се, трябва да имаш много добра хигиена,защото иначе е неприятно.

Нося брекети от няколко години, другия месец ги свалям.
    Ако можех да върна времето назад, пак щях да ги сложа, защото усмивката ми е перфектна.
    Струваше си всички мъки и болки.

Слагай, не се колебай, не губи време.

Много правилно казано. Аз съм по същия начин освен , че ще ми ги махат догодина, но не ми пука. Нося ги от 3 години и не съжалявам.

трай бабо за хубост...нали така?

днес ми сложиха брекетите..глупости са че боли като ядеш и докато се слагат..аз абсолютно нищо не усетих...и веднага след това си ядох спокоино твърди храни..така че на които му предстои слагане на брекети да не се притеснява от болката..

и мене не ме боля изобщо, но всичко си е до човек. аз колкото познати имам с брекети всички ги боли след смяна на дъгата..

пък за болката - това да ви е проблема.. и да боли по-добре да потраеш малко сега и да имаш прави зъби..

Мега фен Аватара на vagarious
    Я и аз да ви попитам веднъж:
    Нормално ли е да искам смяна на дъгата за 1ви път !? Вече почти 7 месеца съм с брекети и горната дъга нито веднъж не са ми я сменяли.Обмислям, да поискам от ортодонтката ми смяна, тъй като последното ми проблемно зъбче не е мърдало значително с месеци.Даже никак не е мърдало, според мен, но за това специално, може и да си внушавам.
    И на колко време г/д е нормално да се сменя дъгата !?
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    На мен всеки месец ми ги сменят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си