.
Отговор в тема
Страница 12 от 19 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 466
    Мега фен Аватара на vagarious
    Ехеее ...
    А от колко време си с тях?
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на rammstein123
    А пък да ви се похваля, че след 2 месеца ми ги махат.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Супер фен Аватара на katericArofl
    няма значение от колко месеца ги носиш.. обикновените(каквито са и моите) се налага смяна всеки месец.. а тези дето са деймън са по-рядко, но пак мисля, че не трябва да е на повече от 3 месеца.

бтл.. при кой лекар си ?

Да, мойте са Деймън и вече 7 месеца не е бутана дъгата ..
    Аа аз тук в моя си град ги слагах - Плевен.
    Интересува ли те подробно или ?!

знам, че си от Плевен и за това попитах.
    таа щом са Деймън предполагам не са ти слагани тук..

Е точно това казах - че в моя си град ги слагах, а именно Плевен. хихи

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Ами май вече от 1 година - мин. година ми сложиха отгоре и на всеки 5 седмици ходя и ми сменят дъгата , а преди 1 месец ми сложиха и отдолу брекети ужас ама трай бабо за хубост ...

Някой може ли да ми разкаже процедурата при свалянето на брекетите !?
    Смисъл, и горе и долу за един ден ли се свалят или е индивидуално !?
    После изпилването и избелването кога се прави и ей такива неща.
    Понеже на мен скоро ще ми ги свалят, а нямам търпение и ми е интересно да знам кво е, що е.
    Е ?!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Някой може ли да ми разкаже процедурата при свалянето на брекетите !?
    Смисъл, и горе и долу за един ден ли се свалят или е индивидуално !?
    После изпилването и избелването кога се прави и ей такива неща.
    Понеже на мен скоро ще ми ги свалят, а нямам търпение и ми е интересно да знам кво е, що е.
    Е ?!
    Лично аз две години носих брекети и просто нямах търпение да ги сваля, но като видях как ще ги сваля мацката - направо ми прилоша. То не боли или нещо такова, ама просто тя като ми показа едно такова като клещи и като ми каза, "ся с тва ще ги завъртам насам-натам, докато не станат по хлабави, и тогава ще ги изтръгна"...Да, мисля, че ме беше страх от подхода й, защото моята докторка винаги си е била леко куку. Не знам дали и другите така ги махат :P Иначе както казах - не болеше много, просто някакво такова странно ми беше, едно по едно ги правеше и стана за горе-долу три-четири минути.

Изпилването ти го правят само колкото да се махнат следите от онова гнусно лепило, а след това избелването лично мен много ме гъделичкаха (?XD) и си умирах от смях ;д

резултати от целите 2 години - определено имаше! Зъбите ми станаха адски прави и бяха бели (до един период ;д), но лично на мен в училище адски много ми се подиграваха, защото й очила носих (слава Богу ги свалих >.>) - беше адски кофти.

И след като ти ги избелят, всеки ден ги мий по 2 пъти и то много добре =/ Много кофти ми стана не мен, защото Август месец ми ги махнаха, и аз милата - лято беше и леко ме мързеше да си ги мия и вечер, и като почнах да пия кафе - ужас! Началото на октомври почнах и вечер да ги мия, обаче в момента просто си се чудя акъла къде ми е бил. Сега едни жълтеят.. QQ Адски бързо пожълтяват, ако не полагаш грижи към тях.

Между другото, да добавя нещо °•°

След като ти ги махнат, ще ти сложат едни малки...не знам какво са, всъщност, не слушах докторката като ми говореше, но пак са нещо като брекети - отзад на зъбите горе и отдолу. Няма да има някакви телове - не, всяка "част" да я наречем се залепя за отделен зъб, и това е да предотврати разместването им...плюс това отдолу ще е до кучешките зъби само, а отгоре и без тях °.°. Вече дъвки ще можеш да дъвчеш (то сигурно и преди си го правила, ако си като мен ;д), обаче сериозно - много внимавай с това какво захапваш. Q.Q Веднъж падне ли някое е много досадно пак да го слагаш, и плюс това почва все по-често и по-лесно да ти пада. На мен за три месеца поне четири пъдни ми падна отзад на единия зъб (сигурно има нещо общо с факта, че много отгризвам, но това е друг въпрос д. В продължение на горе-долу три години ми казаха, че ще трябва тези неща да вися с тях... Първо може да ти е малко неудобно да говориш и да се храниш, обаче после се свиква. Хубавото е, че не се забелязват ^^

Би трябвало да ти вземат и отпечатък от зъбите и захапката, след което ще ти направят нещо, което аз обичам да наричам "чинета"...
    Не, базикам се, лол, ама пак е нещо подобно. Два-три дена след това отиваш и си ги взимаш - ама гледай да не изпуснеш часа, че аз закъснях с две седмици и едва ги сложих тези неща на зъбите си. ><
    Това също се използва да се предотврати разместването, и също много помага. Аз четири-пет дена не сложа ли това докато спя, просто усещам промяната в зъбите си и много се паникьосвам, че са се разместили.
    Сутринта може да имаш малко дъх..окей, доста лоша дъх, но просто си мий зъбите двойно по-старателно и нищо няма да ти има xD и помни много добре да ги чистиш - ще ти дадат и опътване на ползване и хигиена заедно с тях - прочети и прави каквото трябва да правиш.

...и е АДСКИ без брекети ^_^ направо бях забравила какво беше, и след това просто не можех да спра да се усмихвам.

Уау.
    Вече нямам грам търпение да ми ги махнат.Не, че са ми досадни, ама все пак.

Нося брекети от вече половин година (+) и нямам никакъв проблем, даже всички зъби с ами прави само за половин година, но трябва да свикан зъбите или нещо такова.Не ги мразя брекетите ми, до сега не са ми правили проблем със момиче и т.н.Ще ми ги свалят след година и половина.

Цитирай Първоначално написано от CaliforniaBoy
    Нося брекети от вече половин година (+) и нямам никакъв проблем, даже всички зъби с ами прави само за половин година, но трябва да свикан зъбите или нещо такова.Не ги мразя брекетите ми, до сега не са ми правили проблем със момиче и т.н.Ще ми ги свалят след година и половина.
    Йей, и аз ги нося от почти 8 месеца.Мноого скоро ще ми ги махат(да чукна на дърво )
    А спиш ли с ластъци ?!

Има супер сладки брекети, но ако нямаш проблем със зъбите, не си слагай..

P.S.. и аз чета между редовете
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от CaliforniaBoy
    Йей, и аз ги нося от почти 8 месеца.Мноого скоро ще ми ги махат(да чукна на дърво )
    А спиш ли с ластъци ?!
    Не те разбрах много, но както и да е.Спя със всичко, което е по тях в смисъл мия си зъбите по 6-8 пъти на ден, което си е мой вреден (?) навик. Всеки месец ми сменят ластиците. От Габрово съм и тука ми ги сложиха.Лекърката ми е много добра, приятна и определено знае какво прави, със много добри впечетления съм. Нейното име е Дошкова.

CaliforniaBoy имах предвид дали спиш с онези ластъци, които придържат челюстите. Но явно не.

Голям фен Аватара на DesSsi
    искам да питам нещо, може да ви се стори глупаво, но има ли проблем да дъвча дъвка смисъл някой ми каза , че не е хубаво докато съм с бреки, защото се размествали зъбите
    Съдбата помага на смелите !

^ Мен ортодонткара изрично ме предупреди да забравя за фъстъци, лешници и др.от този род, заедно с дъвките.
    Грубо казано е, че дъвченето на дъвка е проблем, но никак не е желателно.Разтяга се, лепи се навсякъде и почистването е кофти.И наистина може да падне някой брекет.Така, че по-добре недей да дъвчиш.Аз вече 8 месеца не съм умряла без дъвки.

хехех по една година вие сте късметлии.. аз въпреки че имах само 1 криво зъбче.. ги носих 3 години и половина... Дъвчех и си ядях всичко.. наистина почистването е малко гадно..ама се свиква..а между другото не знам дали знаете ама след като свалите брекетите ще носите до 5 години шини такиваа с непце дето са.. само да знаетее ..ноо си заслужаваа

Цитирай Първоначално написано от confidence
    не знам дали знаете ама след като свалите брекетите ще носите до 5 години шини такиваа с непце дето са.. само да знаетее ..ноо си заслужаваа
    Ъм, не.
    Тва си е нещо индивидуално, според това колко зъбите ти са свикнали с брекети. Много зависи и от зъболекарката, при която са - някои казваш шини след това, а други казват залепени частици отзад, които не се виждат.
    ^^

хммм.. тъпото е че със сигурност носиш още нещо след това... аз примерно нося вече 2 години и 6 месеца шини..

няма начин от дъвките да ти се отлепят брекетите
    и моята зъболекарка си го потвърди сега.. забранено ми е да ям ядки, плодове с обелка ( омг) аал бала ама аз всичко си ям

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    няма начин от дъвките да ти се отлепят брекетите
    и моята зъболекарка си го потвърди сега.. забранено ми е да ям ядки, плодове с обелка ( омг) аал бала ама аз всичко си ям
    На мен пък ми забрани!
    Не знаех, че си ми съгражданка с брекети хахах..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    за тия 900 лв за брекети дето ги говорите, ще си сменя зъбите в устата бе

Цитирай Първоначално написано от confidence
    хммм.. тъпото е че със сигурност носиш още нещо след това... аз примерно нося вече 2 години и 6 месеца шини..
    е да така е ама поне ти се оправят 100%,аз носих първо шини и не ми се оправиха(2 години)после брекети(2 години и поливина)и са са супер е да вечер си спинкам с безцветна оттливка ама... :P

Аз със обикновените, само 1-вия месец не дъвчих, после дъвчих... даже балони правих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си