.
Отговор в тема
Страница 17 от 19 ПървиПърви ... 713141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 466
    Мега фен Аватара на mynichka
    по принцип не фъфлиш изобщо
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Добре благодаря!А и друго,много ли боли

Ами първите 4 дена мен лично много ме боля, и после всеки месец при стягането пак 4 дни боли. Общо взето е по- добре да не се опитваш да ядеш твърди неща- супички, кисело мляко е супер и няма да те боли.

Е , ДЕНЯТ НАСТЪПИ!ДНЕС ЩЕ МИ СЛАГАТ БРЕКЕТИТЕ! ДО СЕГА ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАХ,НО ДНЕС Е РАЗЛИЧНО

Е, спокойно

СЛОЖИХА МИ ГИ ПРЕДИ ОКОЛО ЧАС И СЕГА МЕ БОЛЯТ САМО ТРИ ОТ ЗЪБИТЕ!!! :P

Къде мога да намеря брекети за 700 лева ? Искам да си сложа ама ми искат 2500 евро а едва имам 2 криви зъба .........

Голям фен
    аз носих брекети година и половина и ми се изправиха зъбите. сега на долните зъби отвътре имам една лентичка, а на горните вечер слагам апарат, за да не ми се върнат...така ще е още около 1 година.
    Много ги мразех, постоянно ми ставаха афти, и винаги след хранене ми беше кофти да не би да е останала храна по тях и т.н. + това зъболекарят ми дереше яко..първо каза 1700лв за горни и долни и това ще включва всичко, после за всеки преглед ми взимаше по 10лв, за дъгите като ги сменяше взимаше по 40лв, отделно за апарата и лентата още над 200.... просто златни излезнаха, но пък поне сега имам прави зъби

Цитирай Първоначално написано от levski994
    Къде мога да намеря брекети за 700 лева ? Искам да си сложа ама ми искат 2500 евро а едва имам 2 криви зъба .........
    имаш 2 криви зъба, които ти виждаш- явно те са видели и други проблеми и затова цената е такава

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Не съм чел всички мнения, но съм носил брекети. Беше някъде преди 2000 година, тогава беше адски престижно. Зъбите ми бяха ужасно криви и едва се намери такъв модел. Не е най-приятното нещо на света, но се свиква и спира да прави впечатление, болката е силна само първите 1-3 дни СЛЕД всяко притягане.
    Който се интересува да пише на лично, имам даже кординатите на зъболекаря.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    аз искам да Ви покажа какво постигнах за 6 месеца

http://prikachi.com/images/938/3920938j.jpg

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    аз искам да Ви покажа какво постигнах за 6 месеца

http://prikachi.com/images/938/3920938j.jpg

oo,браво,има ефект определено!

иначе аз моите ги свалих преди около половин година (:
    отначало като ми ги свалиха имах чувството,че нямам зъби
    супер много се свиква с тях
    lalala

И аз имам нужда от брекети..

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Аз носих до преди 7-8 месеца.Вече не нося Никога не съм се притеснявала обаче да ги нося.

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Първите няколко дни не можеш да се храниш но след това даже ни ги усещаш.Трябва много да внимавате с големите парчоци храна защото желязната дъга може да се откачи и започва да боде.Иначе не е нищо сложно!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    аз носих брекети година и половина и ми се изправиха зъбите. сега на долните зъби отвътре имам една лентичка, а на горните вечер слагам апарат, за да не ми се върнат...така ще е още около 1 година.
    Много ги мразех, постоянно ми ставаха афти, и винаги след хранене ми беше кофти да не би да е останала храна по тях и т.н. + това зъболекарят ми дереше яко..първо каза 1700лв за горни и долни и това ще включва всичко, после за всеки преглед ми взимаше по 10лв, за дъгите като ги сменяше взимаше по 40лв, отделно за апарата и лентата още над 200.... просто златни излезнаха, но пък поне сега имам прави зъби
    Аз носех 2 години и нещо,на 14сти февруари ми ги свалиха и ми сложиха лентичка отдолу която ще стой 4 години и вечер си слагам едно отгоре,което май не съм си слагал от 1-2 месеца
    Иначе бяха ми неудобни,особено като ми кажеха да слагам ластици и през деня,когато ми слагаха нова дъга,а при мен имаше доста завъртени зъби и доста често ми се отлепяха...общо взето ако си ги пазиш нямаш проблеми.

п.п. : аз съм носил и една машинка,която е като паяк,на небцето отгоре в началото за 4-5 месеца май като всяка сутрин тва се разтягаше с едно ключе,и беше отвратително...
    >>DjBelev<<

[quote="ForzaFelipe"]
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    п.п. : аз съм носил и една машинка,която е като паяк,на небцето отгоре в началото за 4-5 месеца май като всяка сутрин тва се разтягаше с едно ключе,и беше отвратително...
    Да това е супер неудобно и гадно. Иначе аз моите ги нося от 9 месеца и след 2 дни ще ми свалят това горе описаното ;D . и понеже имам по-голям проблем при горните, долните ще ми ги сложат 3 месеца преди да ми махнат и горните. Всичко излезе 2500лв. и отделно четки, пасти и води. Казваха, че ще боли, но аз не усетих грам болка и при смяна на дъга, и при затягане. Така че тези които ще си слагат да не се стряскат, защото и това доказва, че всеки организъм е строго индивидуален

Скоро трябва да ходя да ми сложат и отдолу... а изобщо не искам.Имам чувството, че като говоря и всички ме гледат в зъбите
    Иначе с горните си свикнах и не ги усещам вече(до следващото стягане :д)
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Здравейте! Бих искала да попитам колко ви взимат за контролните прегледи? Аз нося брекети само на долната челюст /засега/ и всеки път плащам 30 лева. Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на katericArofl
    То зависи при какъв лекар си, колко плащаш за лечението и какво включва. При мене примерно всичко ми е включено в цената на брекети и не плащам за прегледи..
    п.п. Нямам търпение да ми ги махнат.. но до половин година се надявам всичко да е приключило, но колкото по-бързо - толкова по-бързо!

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Аз нося брекети от почти две години и ако всичко върви както трябва, ще ми ги свалят някъде около април.Най-първият ми ден с тях си мислех,че няма да мога да се храня изобщо,но още на втория ден си продължих нормално живота и дори не ги усещам.Боли само,когато ми стягат дъгата или слагат някакви ластици.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Гледам, че сте писали, че са ви взимали по 2500-2800лв. На мен ми казаха, че обикновените са 3200, а вече естетическите са с 1000лв по-скъпи. Възможно ли е, а и съм от малък град?! ... Ще се консултирам и с друг, от по-голям, но скоро ще ми слагат. Ужас.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Така, момиче съм на 12 години. Преди една седмица бях на преглед в клиника Валор. Там набързо ме прегледаха, и казаха, че ще трябва да ми извадят 4 зъба преди брекетите! :O После отидохме в Медикал Дент, там по-обстойно ме прегледаха и казаха само един зъб за вадене. Избрах втората клиника ест. На тези от Валор тати най-тактично им каза, че имаме много ангажименти и не знаем кога ще дойдем пак. Те още си чакат де... Та във Вторник ми извадиха зъбче, вчера ми сложиха брекети. Лекарката е много добра, абе всичко е на 6. Без прегледите и ваденето щеше да ми излезе 4800 лв. (ама за по-скъпите брекети, иначе има обикновенни 3800лв.) Имаш два избора - наведнъж да плащаш или първо половината и после на вноски. Иначе цената включва, поставянето, комплект много и най-различни четки за зъби, прегледите всеки месец и залепването на брекет ако падне. Ние платихме наведнъж, като отстъпката е 10%, ама тати им каза, че е 15% и те се съгласиха.
    Цената стана 4080 лв. Ваденето беше 90 лв, два прегледа по 40 лв. и всичко излезна 4250 лв.
    Сега зъбите ме болят и съм само на кисело мляко и крем оле на доктор йоткер.
    Така че, ако ще ви слагат брекети горещо ви препоръчвам Медикал Дент, и по-специално, тази която ме лекува, д-р Атанасова. Много е мила и добра.
    Надявам се да ви бях полезна!
    П.П-прозвуча като реклама

Хора ако тези цени ви се виждат високи значи не сте чували за брекети които струват 5000лв

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    От къв зор ще си слагате брекети о.О не стига,че са скъпи,па и сте постоянно с тях.Вземе ти апаратче,поне като ядете,ще можете да си го махате....Аз съм така...От 7 годишна ходя по зъболекари и ортодонти и с въпросните апаратчета съм само вечер,като спя...за цени - не помня,но бяха около 200 лева,може и малко отгоре ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си