.
Отговор в тема
Страница 6 от 19 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 466
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    А брекетите пречат ли на целуването?защото и на мен ще ми слагат скоро...
    не
    освен ако не се целуваш някакси...със зъбите

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    не
    e oт къде да знам...може па и да се усеща
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    не
    e oт къде да знам...може па и да се усеща
    не ве спокойно

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    уф и аз се нуждая ама..сле днякой друг месец.малк опо нагоре в постовете(на surrender_)пише че до коледа би трябвало да ги махне (значи ще ги носи общо около година)но е със дълбока захапка..проблема при мен е че хем съм с дълбока захапка хем на горната ми челюст няма място за зъбите и са се нагъчкали(доло също са леко криви но биват..горе положеението е много по страшно)та нали повечето хора носят брекетите по 2 години именно заради захапката?защото се оправяла по бавно?като изключим че всеки си е индивидуален вярно ли е че зъбите по бързо се оправят(да мионат в ред) от колкото самата захапка?или пък е обратното първо захапката и после да се наместят в един ред?знам че при всеки е различно но имам предвид доло горе как е..май стана много объркан въпрос

Cruel Intentions

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    уф и аз се нуждая ама..сле днякой друг месец.малк опо нагоре в постовете(на surrender_)пише че до коледа би трябвало да ги махне (значи ще ги носи общо около година)но е със дълбока захапка..проблема при мен е че хем съм с дълбока захапка хем на горната ми челюст няма място за зъбите и са се нагъчкали(доло също са леко криви но биват..горе положеението е много по страшно)та нали повечето хора носят брекетите по 2 години именно заради захапката?защото се оправяла по бавно?като изключим че всеки си е индивидуален вярно ли е че зъбите по бързо се оправят(да мионат в ред) от колкото самата захапка?или пък е обратното първо захапката и после да се наместят в един ред?знам че при всеки е различно но имам предвид доло горе как е..май стана много объркан въпрос
    ами по мойте наблюдения зъбите се нареждат много по-лесно и по-бързо отколкото самата захапка

малко по нагоре в постовете(на surrender_)пише че до коледа би трябвало да ги махне (значи ще ги носи общо около година)но е със дълбока захапка..
    За жалост не си ме разбрала правилно..
    вече съм година и 8-9 месеца с тях..иии страшно много се надявам да ми ги махнат до Коледа..
    Т.е. ако ми ги махнат до Коледа стават 2 год. Захапка наистина се оправя по-трудно от колкото подредбата на зъбите,но всичко е според зазвиси..има случаи в които някой зъб е абсолютно извън строя и според мен за такива ще иска също толкова време..но спокойно всичко се оправя едновременно..щом ти се оправя подредбата значи и захапката е на път
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Град
    Bucharest, Romania
    извинявам се тогава 2 пъти го четох и това "от година" не съм го видяла а само "8-9 месеца" както и да е мерси

Cruel Intentions

извинявам се тогава 2 пъти го четох и това "от година" не съм го видяла а само "8-9 месеца" както и да е мерси
    За нищо..слагай смело, както казах колкото по-бързо ги сложиш толкова по-добре Всичко се търпи,в името на резултата (перфектна усмивка)
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Йей, да ви се похваля- остава ми 1 месец носене на ластик от едната страна и ще ми махат брекетите!
    Толкова съм щастлива като се сетя за това! Дано само всичко да е наред, да не ми се отлепи пак някой брекет, че през цялото лечение имах проблеми с това. Ако си слагате порцеланови на последните 2 зъба си сложете метални-на мен заради постоянно отлепване просто решихме на ми ги сменят последните 2 от двете страни с метални!
    а и въобще ако сега си слагате брекети и искате прозрачни- по-добре да са сапфирени (май така им казват) отколкото керамични или някви силиконови! Съветче и успех

Аз имам брекети повече от 2 месеца и са ми само горните засега,но след по-малко от месец 6те ми сложат и долните.Тааа аз вече страшно много свикнах с тях и много ги обикнах.На една от моя клас ще и ги махат до 1-2 седмици и на нея и се реве.... изобщо не и се мисли как ще бъде без тях...Таааа брекетите са много хубаво нещо.Обаче мойте струват 3000 лева,но след като ги нося година и нещо ще ми сложат и шини за о6те половин година някъде,които също влизат в цената

Единствено ме притеснява болката Аз съм много страхлива и ме е страх от най-малкото Много ли боли ? Само това искам да знам ... Търпи ли се ?
    Имам растояние м/у горните предни 2 (незнам как се наричат и съжалявам за невежеството) и долните предни 2 са ми малко криви, иначе другите ми зъпки са добре ...

Единствено ме притеснява болката Аз съм много страхлива и ме е страх от най-малкото Много ли боли ? Само това искам да знам ... Търпи ли се ?
    Имам растояние м/у горните предни 2 (незнам как се наричат и съжалявам за невежеството) и долните предни 2 са ми малко криви, иначе другите ми зъпки са добре ... Благодаря много...

(Извинете, че го пратих 2 пъти)

Абе успокой се бе!
    Да, първите няколко дена боли МАЛКО, по-скоро е неприятно до след това се свиква. Нищо страшно няма.
    За протокола- от 6 месеца нося.

пфф аз ги нося ве4е 1 година и много искам да ги махам мн са гадни особенно от на4ало не можех нищо да правя мн ме болеше

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от comics
    туй не са ли въглища ?
    НЕ!
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Град
    Bucharest, Romania
    yff samo da se opla4a 4e mn se qdosvam..iskam breketi ;( oba4e v momenta nali nosq 6inii se bqxme razbrali s na6te poneje gornata 6ina moje o6te malko da se zatqga i sled tova da mi slojat breketi(tiq 6ini gi nosq po4ti 2 god bez 2-3 meseca) oba4e neska otivam az i poneje i sestra mi i maika mi su6to bqxa tam i zubolekarkata kat vika "aa mn dobre vurvi" a te vuob6te ne sa pomrudnali purvo vika6e 4e trqalo o6te 2 mm da se mrudnat za da ima mqsto sq stanaxa 3-4mm no..mn dobre vurvqlo samo o6te godina i 6tqlo da s eopravi(kato za taq 1 godina 6te trq da kupim o6te edna 6ina) i te na6te i vqrvat nali e zubolekarka..ama az nikva vqra i nqmam...napravo taka mi se reve pf olekna mi..

Cruel Intentions

моите зъби са като нахвърляни от 2м....
    казаха ми че с подвижни шини няма как да се оправят, а лечението с брекети би струвало 3000-3600лв , ако някой ортодонт въобще се захване

Цитирай Първоначално написано от lazaroni94
    моите зъби са като нахвърляни от 2м....
    казаха ми че с подвижни шини няма как да се оправят, а лечението с брекети би струвало 3000-3600лв , ако някой ортодонт въобще се захване
    ami moite z1bi bqha i ednite vse o6te sa no se opraviha s berektite vs stavapo-b1rzo ima malko bolka no ne e stra6no ami az s1m ot shmune i tuka s1m dala 800lv. a kato hodq pri neq da mi stqga i takiva ni6to ne i davam

Ооооо да и на мен вчера ми ги монтираха тези чудодейни....метални неща. Верно боли в началото ама не е болка за умиране - само малко стягат. Иначе се радвам, че се реших да ги сложа, защото по - добре 2 години да се помъча отколкото цял живот да се разхождам със зъбки на зиг-заг а иначе в моментите в които се подепресирам малко си представям каква радост ше е като ги сваля
    I wanna scream I love you from the top of my lungs, but I'm afraid that someone else will hear me

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз съм с брекети от една година и се надявам да ги свалям вече зъбките са ми идеалнииии, обичам ги а преди да сложа брекети съм носила шини и нямаше почти никакъв ефект за 2 год., пък и аз фъфлех и ги носех само вкъщи...добре че съм с брекети , преди да ги сложа само кат се усмихнех и плашех хората
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Велико Търново
    1-во се извинявам,че пиша в тази тема,но да не пускам нова.

Значи нося скоби(не брекети) от някъде 4 месеца.Забелязвам,че зъбите ми са се оправили почти,но като че ли ми се протъркват самите зъби и стават на вълни таа след,като свърша със носенето им ако се полират ще се поизгладят ли?То не е адски много,но се забелязва,самото лъщене на зъбите е грозно(поне според мен).Та и колко струва полирането в България долу-горе(може да кажете вие колко сте платили или колко струва при вашият зъболекар)?

То и на мен трябваше да ми слагат шина и всички само ме караха да отида да видя как стои положението.Много ме беше срам дали ще ми се подиграват в уч. и т.н. и най накрая се реших и отидох при някакъв специалист и той ми каза че трябва да ми вади няколко зъба после да ми изправят предните тогава да ми сложат изкуствени на мястото дет са ми вадили зъби и чак тогава да я слагам(нз защо при положение че ми каза че при ваденето на зъби ще ми изправяти предните)

на 7ми Март слагам .. и съм малко .. притеснена .. днес е 4ти .. остава ми само утре и петък .. ииии

Мега фен Аватара на teenems
    аз съм виждала и големи жени да носят брекети

бтв аз съм носила скоби ,още по-гадно е
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Hate City Sofia.
    да , нося и много си ги харесвам и после като ми ги махнат ше си имам най-хубавите зъби , хич не съжалявам, че си ги сложих, даже първите дни изобщо не ме болеше както ми казваха другите, че много ше ме боли, свикнах си веднага , а ги нося вече 3 месеца, хич не ми дреме , че съм с брекети, а и е много симпатично, незнам половината тука к'во се притесняват, а и да и големи жени носят, даже майка ми си сложи и тя.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си