.
Отговор в тема
Страница 9 от 19 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 466
    Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Започвам леко да се притеснявам..само мойте брекети ли са 1500 евро ?
    Моите са на същите пари.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Все още ги нося,първи месец ми е но ефекта е забележим.Има и упражнение който се правят по 1 час на ден.
    Упражнения
    за брекетите ли ?

BeezyJey еми зависи и от брекетите
    твоите какви са: метални, естетични ...

Ами някакви метални са, но мноого дребни..ортодонта каза,че били най - новите.Няма значение, порсто леко се постреснах.Иначе той тези ми препоръча, каза че керамичните не правели почти нищо.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Все още ги нося,първи месец ми е но ефекта е забележим.Има и упражнение който се правят по 1 час на ден.
    Упражнения
    за брекетите ли ?

BeezyJey еми зависи и от брекетите
    твоите какви са: метални, естетични ...

Ами някакви метални са, но мноого дребни..ортодонта каза,че били най - новите.Няма значение, порсто леко се постреснах.Иначе той тези ми препоръча, каза че керамичните не правели почти нищо.
    Може ли да пуснеш някаква снимка на брекетите ти, щом са много дребни, ми е интересно да ги видя. Мерси.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Infinity
    Предполагам нейните са естетични.
    To infinity and beyond.

Някой бил ли е пациент на д-р Валентина Давидова/ортодонтка/ от Плевен !? Какво ще кажете за нея !? Някакви впечатления!?
    И още нещо.. някой бил ли е пациент на д-р Величка Христова/ортодонтка/ в София!? А за нея какво ще кажете !? Мерси на всички отзовали се.

Повече от фен
    Какви са цените у бургас или варна за тия брекети? Примерно само за едната челюст?

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    В последно време кривите зъбки се изправят чрез силиконови апарати. С тях се спи и се носят общо до 2 часа през деня, като не се изнасят от къщи. Така никой не разбира, че изправяте зъбите си. Особено ефикасни са тези апарати при дълбока захапка, силно издадени напред горни зъби с отстояние от долните, сгъстени и изкривени зъби, разстояние между зъбите, както и бруксизъм (нощно скърцане със зъби). Тези апарати връщат на мястото им разредени и разтворени парадонтозни зъби.
    Harum_Scarum а случайно да знаеш колко г/д струват ? Струва ми се доста интересно
    Мойте бяха 600 лева.
    Искам да попитам къде първо трябва да отида и да попитам дали това е от което се нуждая, цена и други (от Русе съм) и после ли трябва да си търся някой от по-известните стоматолози. Моя проблем е, че предните ми два зъба са разделени и горната челюст застава пред долната, а много обичам да се усмихвам и искам прекрасна усмивка да имам. Но пък ме е и срам, така че бих предпочела силиконовите, за да не се виждат. Ааа и те колко време се носят, защото след като през деня само по 2 часа, предполагам, че повече време ще трябва.

С брекети съм от година и половина и наистина ефектът е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН. След 1-2 седмици ще съм на последен преглед и след това ще ги свалям. В началото първите 2-3 дни е много гадно ама след тва се свиква. Не е толкова зле колкото някои казват. Изискват ацки много хигиена и поддържане. В смисъл ако не искате кариеси .

Голям фен Аватара на play23
    Гледам се коментират и цените, та и аз да кажа. Аз носих май преди 3 години беше. Брекетите ми бяха 1200лв, обикновените. Като ортодонката беше много свестен човек и ни даде на ги плащаме на вноски, всеки месец като идвахме да носим по колкото можем, така че след около година и нещо да ги изплатим. Иначе вече 2 години след това продълважам да си ходя на контролни прегледи за да ми следи как са зъбите. Иначе съм чувал че някой искали пари за всеки паднал брекет и т.н при мене нямаше нищо такова освен тези пари и един лев не сме дали отгоре.

Най-накрая ги махнах

А пък на мен ще ми слагат тази седмица.

амиии аз съм носила не беше много приятно наистина ноо си струваше,сега зъбките ми са супер обачеее имам един огромен проблем изкривиха ми се тези вторите брекети незнам точно как се казват,тези които се носят през нощта наистинаа историята е д1лга накратко забравих ги баба ми ги изхвърли след това ги намерихме в кохчето маика ми реши да ги превари и те се изкривиха уйас направооо ии сега незнам какво да рпавя неискам да ида при зъболекарката ми щот незнам и аз защо но ако някои знае как да ги оправя моля да каже благодаря предварително

Зъбите ми са ужасни и сигурно и аз скоро ще слагам. Чесно казано предпочитам да си сложа, даже се надявам да стане по-скоро, защото в момента положението е ужасно. Изобщо не искам цял живот да съм със сегашните си зъби и съм готова на всичко, за да ги оправя.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^dishdogz^
    ох на мен сега ше ми слагат ама не ми пука искам само да попитам БОЛИ ЛИ?! боли ли като ти ги слагат?а след това?..

НЕ Е НЕТЪРПИМО. ЯДЕШ СЛАДОЛЕД И ВСИЧКО Е ТИП-ТОП !!!
    НЕ СЕ ШАШКАЙ !!!
    ПО-НАТАТЪКА ЩЕ ИМАШ СУПЕР ЯКА УСМИВКА !!!
    НЕДЕЙ ДА МИСИШ МНОГО, МНОГО.
    НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ !!!

НА 17 НЕ Е КЪСНО ДА СЛОЖИШ БРЕКЕТИ !!!!!!
    ТО НА 40 НЕ Е. (((( СТИГА ДА СА ТИ ЗДРАВИ ЗЪБКИТЕ !!! ))))
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Голям фен Аватара на rammstein123
    На мен ми казаха, че ако съм била закъсняла с две години, щяли да ми махат зъби. Но не е кошмарно, доколкото съм чувала. Аз нося от година и няколко месеца и не се оплаквам. :д При слагането въобще не боли, само дето преди това /беше два пъти - долните ми ги сложиха шест месеца след горните/ ми пъхнаха едни гумички между едни зъби, за да сложат онези циментови неща. Това много боли, особено като ядеш, но минава бързо, пък и при различните зъболекари подходът е различен.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Повече от фен
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

На мен сигурно ще ми вадя два зъба и след това ще слагам брекети.А заедно с това с това ще ми махнат фрелумите.Въпрос ако ги сложа сега края на май месец - юни ще мога ли да змина за юли и август в чужбина.
    Моля успикойте ме с вадането на зъбите и махането на фрелумите , че ме хваща страх.

Аз моите го свалям юни месец. Ебаси кефааа . 2 години ми тровиха живота .А и честито на тези,които вече са ги свалили .. Я кажете -болеше ли като ви ги махаха ??
    Неприлично Щастлива .. : )

А ако единия ми кучешки зъб е изникнал по- нагоре от другите трябва ли да си слагам? Как се слагат брекети? всмисъл как ви ги слагат... отзад зъбите имате ли нещо което се слага... ?

SlaDk0b0nb0nChe нищо не се слага зад зъбите.Просто стоиш известно време с широко отворена уста,докато ти ги залепят и си готова.

Аз пък онзи ден направих 1 месец, откакто съм с тях и резултата е забележителен - като за толкова малко време, все пак е нещо.Ортодонтката ми е много доволна и уж след 2 месеца да слагаме отдоло, май ще ги слагам в близките 2-3 седмици, за да може всичко по-бързо да се нареди и да ги махна до края на годината + 1-2 месеца отгоре.Доволна съм много.Така, че не се колебайте да си слагате, а направо ги слагайте. И аз късно ги сложих, но ефект има налии.. :P

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    SlaDk0b0nb0nChe нищо не се слага зад зъбите.Просто стоиш известно време с широко отворена уста,докато ти ги залепят и си готова.

Аз пък онзи ден направих 1 месец, откакто съм с тях и резултата е забележителен - като за толкова малко време, все пак е нещо.Ортодонтката ми е много доволна и уж след 2 месеца да слагаме отдоло, май ще ги слагам в близките 2-3 седмици, за да може всичко по-бързо да се нареди и да ги махна до края на годината + 1-2 месеца отгоре.Доволна съм много.Така, че не се колебайте да си слагате, а направо ги слагайте. И аз късно ги сложих, но ефект има налии.. :P
    А както писах по-нагоре, кучешкия ми зъб е изязъл по нагоре от другите. Нужно ли е да си слагам? Защото предпочитам брекети пред шините! Ии... колко струват брекетите ако си сложа само отгоре [ако отида на зъболекар в Русе примерно някой знае ли колко ще ми излезе? ]

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    vagarious,
    Би ли пуснала снимка на брекетите ти, ако е удобно?

SlaDk0b0nb0nChe брекети ще сложиш, само ако ТИ искаш и естествено имаш финансова възможност.Никой не може да те задължи.Цената на брекетите е строго индивидуална - зависи на какъв ортодонт ще попаднеш.Попринцип, когато горната челюст е проблемна, а долната не - пак се слагат и отгоре и отдоло, защото после ще има проблем със захапката.И обратното.Но както казах - това зависи от ортодонта.За Русе не мога да ти дам информация, не съм запозната, но те съветвам да се консултираш с няколко ортодонта, за да прецениш кой е по-добрия.

shakira96 Със снимка разполагам, но само мои лични, които ще се въздържа да постна.Иначе потърси в нета брекети Damon System и ще ги видиш.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    SlaDk0b0nb0nChe брекети ще сложиш, само ако ТИ искаш и естествено имаш финансова възможност.Никой не може да те задължи.Цената на брекетите е строго индивидуална - зависи на какъв ортодонт ще попаднеш.Попринцип, когато горната челюст е проблемна, а долната не - пак се слагат и отгоре и отдоло, защото после ще има проблем със захапката.И обратното.Но както казах - това зависи от ортодонта.За Русе не мога да ти дам информация, не съм запозната, но те съветвам да се консултираш с няколко ортодонта, за да прецениш кой е по-добрия.

shakira96 Със снимка разполагам, но само мои лични, които ще се въздържа да постна.Иначе потърси в нета брекети Damon System и ще ги видиш.
    Благодаря!

Няма проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си