.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    А къде са истинските жени?! Нима не е пълно с кокони, дето сами не знаят за какво им е това между краката? Плс, не сме само ние ...
    На мен също ми е много смешно като ги видя другарите с розови блузки, прически, бръснати крака и ходят некви наперчени и си мислят, че са фанали Господ за шлифера... хах
    Не знам защо се получава така, но наистина момчетата в момента са пълна скръб като цяло... и после защо момичетата ходили при по-големи (и не само те...) Е, понякога не е само за секса, а просто искат зрял човек до себе си, а не пикльо с камъчета по дънките
    Така е, и жените са станали карикатури...но пък коя истинска жена непременно търси по-голям мъж? Да не говорим, че под 18 за какви жени става въпрос?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Kъде отидоха истинските мъже?

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Цитирай Първоначално написано от fire_lovka
    V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi k***a!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?

Модерирано от ramaiana.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    емиии горе-долу е така.оба4е тряаа да си зададем и въпроса 'къде отидоха истинските жени' може би аз съм една от малкото,на която и е писнало за си4ко да изкарваме мъжете виновни.та...къде са истинските жени?сега за истинска жена се брои всяка,която ходи с къса пола,на 15 см ток4ета и един тон грим...всъ6ност дори и той не се вижда под 'фйешан' о4илата...нали?и това било 'женствено'.'най-доброто на магистралатаааа...'
    Напротив, не се брои за истинска жена, това което ти го изброи. Ти считаш този всеизвестен стереотип като общото мнение каква трябва да е истинската жена. С който и да споделиш мнението си днес(освен малка групичка олигофрени) няма да намериш съгласие.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Хайде стига с тези токчета. И аз нося токчета - курветина и неистинска жена ли съм? Харесват ми и адски тънките токчета, но не съм мазохистка, иначе щях да нося и тях. А полите ако не са прекалено къси и не се носят постоянно, не са толкова курвенски.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Така е, и жените са станали карикатури...но пък коя истинска жена непременно търси по-голям мъж? Да не говорим, че под 18 за какви жени става въпрос?
    Е, не казвам, че търсят по-голям, а търсят зрял и улегнал, а в повечето случаи такива са по-големите, защото масата момчета в момента са лигльовци от всякъде.
    А и не може да се говори за под и над 18, защото акълът и женствеността не идва за една вечер на 18-тия ти рд... някои момичета озряват по-рано, други - по-късно.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,май са на изчезване...

mujete otidoxa na selo da kopat nivite....
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Търсят зрял, обаче те не са. Много малко жени в днешно време /и момиченца/ знаят какво искат и точно там е иронията - търсят мъж, който знае какво иска и е улегнал...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Death`Whore``не ме пла6и6...прави каквтото поиска6!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Според мен външния вид и особено облеклото не са толкова важен показател доколко един мъж е истински мъж. Но досега не съм срещнала някое фешънче, което да ми е доказало, че е мъж на място. Въпреки, че и сред нормално облечените момчета се срещат ужасно много дрисльовци. В днешно време стана много модерно момчето да плаче (нали всяко момиче окуражава приятеля си да споделя чувствата си и да не ги крие, само дето момчетата започнаха да злоупотребяват с това), да очаква от приятелката си постоянно да му е опора и да го подкрепя.. Хубаво е да подкрепяш половинката си, но понякога става множко!
    Въпросът не е в това, че истинските мъже не се поддържат, а в това, че на тях не им пука особено дали са облечени модерно, а им пука дали изглеждат женствени. Не им пука също така, че имат косми и даже се гордеят с тях.
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    тъпата в слу4ая отново си ти
    Не ме карай да обиждам профила си с мнението си...имаше още едно такова, но реших да не си го слагам в подписа - не ме предизвиквай.
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Наистина светът се преобърна по тоя въпрос и сега вместо МЪЖЕТЕ да охажват една жена,да я следват навсякъде само и само за една среща...те очакват МОМИЧЕТАТА да направят това...!За мен това е мноого глупаво,винаги в миналото това е било работа на мъжете!Днешните мъже и подрастващите са просто ужасни...нямам думи!!!Толкова са зле
    А ти си голямата жена - нямам думи. И истинската жена, и истинският мъж правят нещо по въпроса, а не чакат другия. В зависимост от степента на срамежливост може да бъде страстен поглед или награбване, но нито истинският мъж се комплексира от това, че жена го сваля, нито истинската жена се спира да сваля мъж само защото така не е редно.
    Крадеш ми мислите

Колкото до коментара ти относно моето мнение:

Точно това имах предвид, че да си мъж не означава да смърдиш. За сметка на това познавам не малко фешъни дето си смърдят отдалеч

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    nA lUnAtA
    da ima mn typi neshta deto praat myjete v dneshno vreme dobre priemam da si brysne krakata i gyrdite ma veche epilaciqte na racete e vyrhat po princip edna jena kat pipa myj iska da lichi che e myj ne sam0 po tfa koeto ima v mantal0nite a tfa veche myj s rozova bluska i dynki v obuvkite e ujaS ...

P.S ..dobre che moq ne prai tkifa raoti che neznam kf0 shtqh da praa daje toi gi mrazi tiq kakto gi naricha dechicata na mama...

l0v3`slyNcEty

Tedi_sheep
    Guest
    Всеки индивид от мъжки пол крие в себе си "истинския мъж", но го показва наяве само пред "истинската" за него жена!Според мен е така

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep
    Всеки индивид от мъжки пол крие в себе си "истинския мъж", но го показва наяве само пред "искатинаската" за него жена!Според мен е така
    ”Искатинаската”?...

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от hilaRy___
    da ima mn typi neshta deto praat myjete v dneshno vreme dobre priemam da si brysne krakata i gyrdite ma veche epilaciqte na racete e vyrhat po princip edna jena kat pipa myj iska da lichi che e myj ne sam0 po tfa koeto ima v mantal0nite a tfa veche myj s rozova bluska i dynki v obuvkite e ujaS ...

P.S ..dobre che moq ne prai tkifa raoti che neznam kf0 shtqh da praa daje toi gi mrazi tiq kakto gi naricha dechicata na mama...

Е, нека всеки да се епилира където поиска. Въпрос на вкус. Аз пък мразя мъже без косми - обичам космати крака, космати гърди, даже втори номер косми под мишниците ме радват. Всеки има различни представи къде е границата между мъжественото окосмяване и елементарното поддържане със самобръсначката.

Моят пък има 10 косъма под мишниците...10, ама дълги Не ми правят впечатление въобще. Аз подкрепям епилирането, ако космите са много - например на гърдите...един познат се епилира и си е мъж.

Град
    столична...:)))

V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi k***a!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?

Модерирано от ramaiana.
    емиии горе-долу е така.оба4е тряаа да си зададем и въпроса 'къде отидоха истинските жени' може би аз съм една от малкото,на която и е писнало за си4ко да изкарваме мъжете виновни.та...къде са истинските жени?сега за истинска жена се брои всяка,която ходи с къса пола,на 15 см ток4ета и един тон грим...всъ6ност дори и той не се вижда под 'фйешан' о4илата...нали?и това било 'женствено'.'най-доброто на магистралатаааа...'
    Напротив, не се брои за истинска жена, това което ти го изброи. Ти считаш този всеизвестен стереотип като общото мнение каква трябва да е истинската жена. С който и да споделиш мнението си днес(освен малка групичка олигофрени) няма да намериш съгласие.
    повечето мислят така.бтв тфа никак не беше мило.явно ме причисляваш към групичката на олигофрените.ае малко по-толерантно.явно си по-голяма,по-мъдра и по-зряла от мене.може аргументирано да си изкажеш мението и да ме поучиш,а не косвено да ми казваш,че съм олигофрен.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Град
    столична...:)))
    Хайде стига с тези токчета. И аз нося токчета - курветина и неистинска жена ли съм? Харесват ми и адски тънките токчета, но не съм мазохистка, иначе щях да нося и тях. А полите ако не са прекалено къси и не се носят постоянно, не са толкова курвенски.
    сичко си има граници.разбра ме за какво говоря-за тези,които минават границата. очевидно ти не я минаваш.явно си си наред xD
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep
    Всеки индивид от мъжки пол крие в себе си "истинския мъж", но го показва наяве само пред "истинската" за него жена!Според мен е така
    дрън дрън

Значи жената трябва да си губи времето с някакъв келеш, защото има възможност с нея той да се превърне в истински мъж?

Град
    Захарен памук

Модерирано от ramaiana.
    повечето мислят така.бтв тфа никак не беше мило.явно ме причисляваш към групичката на олигофрените.ае малко по-толерантно.явно си по-голяма,по-мъдра и по-зряла от мене.може аргументирано да си изкажеш мението и да ме поучиш,а не косвено да ми казваш,че съм олигофрен.
    Преди да търсиш под вола теле се замисли малко - говорех за мъже-олигофрени, онези дето се считат за големи е*ачи.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Вече изчезнаха

Всичко е от тъпата чалга,замислете се малко и ще видите че съм прав........
    азис мазис всички вече се праят на тоя олигофрен,че то това мъж ли е ?! не виждам нищо мъжко... то и на жена не прилича....

Още от малки и изтъпяват отвсякъде младовците..

един въпрос...

какво ще стане ако някой фейшън тръгне по улиците на USA ?!?!
    -съмнява ме да измине и 5 метра на двата си крака....
    ОБИЧАМ ТЕ ДАЛИ

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Love__DaLi
    Всичко е от тъпата чалга,замислете се малко и ще видите че съм прав........
    азис мазис всички вече се праят на тоя олигофрен,че то това мъж ли е ?! не виждам нищо мъжко... то и на жена не прилича....

Още от малки и изтъпяват отвсякъде младовците..

един въпрос...

какво ще стане ако някой фейшън тръгне по улиците на USA ?!?!
    -съмнява ме да измине и 5 метра на двата си крака....
    ще го помислят за педал ..... по 3 критерия - никой в нормалния свят не си бръсне мищниците ( в англия и сащ маи само педалите и спортистите го правят ) 2 - краката - останалия свят 100% педалско ... гърдите ( само спортисти осножно плувци - останалите са педали ) 3то - дрехите ..... розовички такива прилепналички ..... или онея "цигански шарении" no coment... с две думи нашето разбиране за истински мъж е доста изкривено - не че нямаме просто тука не са на почит ( поне до една определена възраст )

Град
    София
    ОМГ... вие изобщо стъпвали ли сте в САЩ, че да говорите?!!?! Ами, да ти кажа, там преобладават хората с подържани фигури и определено се бръснат под мишниците
    Точно за това го правят и тук - опитват се да им подръжават, но неуспешно. Така наречените "фешъни" наистина ще ги помислят за гейове, но за разлика от тук, това няма да е проблем. Не се опитвайте да сравнявате България със САЩ, защото няма да е красива гледка
    За Англия не казвам нищо, защото не съм бил, че да знам...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Шапка му свалям на това момиче за тая тема!Аз също съм момиче и бих се загледала в някой истински а не измислен! Гаджето ми е много свястно момче и изобщо не е като другите педераси
    C:\Documents and Settings\LUBO\Desktop\queen\33845mrejgpd6x6.gif

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    ОМГ... вие изобщо стъпвали ли сте в САЩ, че да говорите?!!?! Ами, да ти кажа, там преобладават хората с подържани фигури и определено се бръснат под мишниците
    Точно за това го правят и тук - опитват се да им подръжават, но неуспешно. Така наречените "фешъни" наистина ще ги помислят за гейове, но за разлика от тук, това няма да е проблем. Не се опитвайте да сравнявате България със САЩ, защото няма да е красива гледка
    За Англия не казвам нищо, защото не съм бил, че да знам...
    братовчед ми живее там ( роден и израстнал в сащ - 100% американец ) мисля че имам идея ....... а за англия имах съученик от там ...... а колкото за преобладаващите - над 50% са дебели ...... прави си изводите кои преобладават

btw имаше такава тема в 10те най за метросексуалните - точно такъв контраст показаха как българските "убавци" са като тюлени за разлика от целия свят .... ( така СПОРТИСТИТЕ СЕ БРЪСНАТ !!!! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си