- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kъде отидоха истинските мъже?
Така е, и жените са станали карикатури...но пък коя истинска жена непременно търси по-голям мъж? Да не говорим, че под 18 за какви жени става въпрос?Първоначално написано от ^Sam90^
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Напротив, не се брои за истинска жена, това което ти го изброи. Ти считаш този всеизвестен стереотип като общото мнение каква трябва да е истинската жена. С който и да споделиш мнението си днес(освен малка групичка олигофрени) няма да намериш съгласие.Първоначално написано от mislitelka
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Хайде стига с тези токчета. И аз нося токчета - курветина и неистинска жена ли съм? Харесват ми и адски тънките токчета, но не съм мазохистка, иначе щях да нося и тях. А полите ако не са прекалено къси и не се носят постоянно, не са толкова курвенски.
Е, не казвам, че търсят по-голям, а търсят зрял и улегнал, а в повечето случаи такива са по-големите, защото масата момчета в момента са лигльовци от всякъде.Първоначално написано от `Death`Whore``
А и не може да се говори за под и над 18, защото акълът и женствеността не идва за една вечер на 18-тия ти рд... някои момичета озряват по-рано, други - по-късно.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
mujete otidoxa na selo da kopat nivite....![]()
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Търсят зрял, обаче те не са. Много малко жени в днешно време /и момиченца/ знаят какво искат и точно там е иронията - търсят мъж, който знае какво иска и е улегнал...
Death`Whore``не ме пла6и6...прави каквтото поиска6!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Крадеш ми мислитеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Колкото до коментара ти относно моето мнение:
Точно това имах предвид, че да си мъж не означава да смърдиш. За сметка на това познавам не малко фешъни дето си смърдят отдалеч![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
da ima mn typi neshta deto praat myjete v dneshno vreme dobre priemam da si brysne krakata i gyrdite ma veche epilaciqte na racete e vyrhat po princip edna jena kat pipa myj iska da lichi che e myj ne sam0 po tfa koeto ima v mantal0nite a tfa veche myj s rozova bluska i dynki v obuvkite e ujaS ...
P.S ..dobre che moq ne prai tkifa raoti che neznam kf0 shtqh da praa daje toi gi mrazi tiq kakto gi naricha dechicata na mama...
Всеки индивид от мъжки пол крие в себе си "истинския мъж", но го показва наяве само пред "истинската" за него жена!Според мен е така![]()
”Искатинаската”?...Първоначално написано от Tedi_sheep
![]()
Първоначално написано от hilaRy___
Е, нека всеки да се епилира където поиска. Въпрос на вкус. Аз пък мразя мъже без косми - обичам космати крака, космати гърди, даже втори номер косми под мишниците ме радват. Всеки има различни представи къде е границата между мъжественото окосмяване и елементарното поддържане със самобръсначката.
Моят пък има 10 косъма под мишниците...10, ама дългиНе ми правят впечатление въобще. Аз подкрепям епилирането, ако космите са много - например на гърдите...един познат се епилира и си е мъж.
повечето мислят така.бтв тфа никак не беше мило.явно ме причисляваш към групичката на олигофрените.ае малко по-толерантно.явно си по-голяма,по-мъдра и по-зряла от мене.може аргументирано да си изкажеш мението и да ме поучиш,а не косвено да ми казваш,че съм олигофрен.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Без лични и безлични съобщения, моля.
сичко си има граници.разбра ме за какво говоря-за тези,които минават границата.Първоначално написано от `Death`Whore``
очевидно ти не я минаваш.явно си си наред xD
Без лични и безлични съобщения, моля.
Значи жената трябва да си губи времето с някакъв келеш, защото има възможност с нея той да се превърне в истински мъж?![]()
Преди да търсиш под вола теле се замисли малко - говорех за мъже-олигофрени, онези дето се считат за големи е*ачи.Първоначално написано от mislitelka
Всичко е от тъпата чалга,замислете се малко и ще видите че съм прав........
азис мазис всички вече се праят на тоя олигофрен,че то това мъж ли е ?! не виждам нищо мъжко... то и на жена не прилича....
Още от малки и изтъпяват отвсякъде младовците..
един въпрос...
какво ще стане ако някой фейшън тръгне по улиците на USA ?!?!
-съмнява ме да измине и 5 метра на двата си крака....
ОБИЧАМ ТЕ ДАЛИ
ще го помислят за педал ..... по 3 критерия - никой в нормалния свят не си бръсне мищниците ( в англия и сащ маи само педалите и спортистите го правят ) 2 - краката - останалия свят 100% педалско ... гърдите ( само спортисти осножно плувци - останалите са педали ) 3то - дрехите ..... розовички такива прилепналички ..... или онея "цигански шарении" no coment... с две думи нашето разбиране за истински мъж е доста изкривено - не че нямаме просто тука не са на почит ( поне до една определена възраст )Първоначално написано от Love__DaLi
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ОМГ... вие изобщо стъпвали ли сте в САЩ, че да говорите?!!?! Ами, да ти кажа, там преобладават хората с подържани фигури и определено се бръснат под мишниците![]()
Точно за това го правят и тук - опитват се да им подръжават, но неуспешно. Така наречените "фешъни" наистина ще ги помислят за гейове, но за разлика от тук, това няма да е проблем. Не се опитвайте да сравнявате България със САЩ, защото няма да е красива гледка![]()
За Англия не казвам нищо, защото не съм бил, че да знам...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Шапка му свалям на това момиче за тая тема!Аз също съм момиче и бих се загледала в някой истински а не измислен!Гаджето ми е много свястно момче и изобщо не е като другите педераси
![]()
C:\Documents and Settings\LUBO\Desktop\queen\33845mrejgpd6x6.gif
братовчед ми живее там ( роден и израстнал в сащ - 100% американец ) мисля че имам идея ....... а за англия имах съученик от там ...... а колкото за преобладаващите - над 50% са дебели ...... прави си изводите кои преобладаватПървоначално написано от ^Sam90^
btw имаше такава тема в 10те най за метросексуалните - точно такъв контраст показаха как българските "убавци" са като тюлени за разлика от целия свят .... ( така СПОРТИСТИТЕ СЕ БРЪСНАТ !!!! )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do