Пффф Здравейте Ето я и мойта грешка..Много пъти съм пробвала приятеля си в смисал,че му се обаждам като тайна обожателка или чрез друг скайп и винаги се е държал като момче с приятелка,което не би изневерило и т.н..И тази вечер тайкато нямаше какво да правим с мойта приятелка реших ме да го изпобваме пак ..само че,последната седмица има някакви проблеми,все плаче все е тъжен,почна да се държи малко по-странно и на 12 имаше няква криза и стояхме до 4:00 да му се моля да спре да плаче,мисълта ми е че е много тъжен и казва,че това е заради мен,защото не може да е всеки ден до мен и се натъжава като мисли за това И тази вечер нищо ново,като му казахме искаш ли да се видим ..той "не,аз обичам много мойта приятелка,няма да й го причиня"макар,че показахме момиче 100 пъти по-красиво от мен,не се хвана на чата....стана му много кофти,защото разбра,че съм аз и когато му писахме бб..неговите думи бяха "знам коя си "..Сега влезнах и видях,че не е на линия и знам че прекалих,и без това е много зле Не знам какво да правя,той не е сигурен,че съм аз и ако вляза и му кажа не знам как ще реагира а проблема е там,че не мога да го лъжа или да крия от него абсолютно НИЩО.....не трябва да му казвам....ама не мога да мълча пффффф Вие нещо да кажете Какво да правя сега
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.