Пффф Здравейте Ето я и мойта грешка..Много пъти съм пробвала приятеля си в смисал,че му се обаждам като тайна обожателка или чрез друг скайп и винаги се е държал като момче с приятелка,което не би изневерило и т.н..И тази вечер тайкато нямаше какво да правим с мойта приятелка реших ме да го изпобваме пак ..само че,последната седмица има някакви проблеми,все плаче все е тъжен,почна да се държи малко по-странно и на 12 имаше няква криза и стояхме до 4:00 да му се моля да спре да плаче,мисълта ми е че е много тъжен и казва,че това е заради мен,защото не може да е всеки ден до мен и се натъжава като мисли за това И тази вечер нищо ново,като му казахме искаш ли да се видим ..той "не,аз обичам много мойта приятелка,няма да й го причиня"макар,че показахме момиче 100 пъти по-красиво от мен,не се хвана на чата....стана му много кофти,защото разбра,че съм аз и когато му писахме бб..неговите думи бяха "знам коя си "..Сега влезнах и видях,че не е на линия и знам че прекалих,и без това е много зле Не знам какво да правя,той не е сигурен,че съм аз и ако вляза и му кажа не знам как ще реагира а проблема е там,че не мога да го лъжа или да крия от него абсолютно НИЩО.....не трябва да му казвам....ама не мога да мълча пффффф Вие нещо да кажете Какво да правя сега