Цитирай Първоначално написано от sexita
Валдес, залеза е... думи нямам, чудесен и вертикал много му отива. И колите са супер, браво, аз много се мъча с този HDR.
Скачащата снимка я правих два дена подред. Единия ден по обяд, харесах ги, но някак си се губеше детайла и реших да повторя.
Така на другия ден отидох преди залез, слънцето ме огря фронтално, направо ме "изрисува", после като гледах разликите между обедните и следобедните снимки се ударих в главата.
За изпълнението, бърза скорост на затвора(4000) и бленда 4.
Приятелят ми ме снима по мои наставления, тук застана много ниско, почти до земята с апарата, идеята ми беше пясъка да е равен на морето, а хоризонта да е 1/3 от кадъра. Скачах възможно най-високо с прибрани нагоре крака иии, така. Няма никаква обработка, снимах на вивид режим за ярки цветове

За обработката на очите, ммм да малко ме е завладял един екшън, но и това ще мине За очите ползвам екшъните на MCP

Опит за обработка. Снимката е дело на Abrasheva by vitaminka*, on Flickr

Тази снимка, примерно, съм я обработвала така.
Общо взето, изсветлих снимката със Curves, малко Leves-а пипнах, за контраст, пооправих цветовете от Селектив колорс, за да не сивее личицето, сложих екшън на очите - MCP Eye Doctor, лек блър на кожата иии това е

Самоцитирам се Обработвам по същия начин горе долу