- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С каква пижама спите?
аз спя с лилава нощничка или с много широка футболна тениска :P
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
ми аз сега нямам но искам да си купя такава![]()
![]()
![]()
Еми имам няколко пижами, ама обикновено спя с широки и стари тениски и панталонки![]()
спя гола![]()
розоваа .. всичките ми пижамки са розови или лилави и мн си ги обичам!![]()
С тениска или потник или гола.![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Сега с една розова нощничка, а през зимата със синя на облачета.Имам и други , ама тези най-много си ги харесвам.
С една нощница, ама заклевам се, това е НАЙ-неудобната дреха, измисляна някогаужасно е..
зиме лете... с боксерки си спете(това е моята философия за спалното облекло
![]()
)
![]()
=]
http://www.album.bg/nan/images/13322207/ но в момента спя с боксерки и бюстие/потниче,защото е мн топло
оо аз иймам голямо разнообразие от пижами, ношници и т.н.Всяка вечер ги сменям. З зимата имам около 6-7 - една супер дебела на цветчета, 1 малко по-тънка на розички(отива ми на завивката
) една чисто бяла, една на спондж боб със шорти и къс тъкав, 2 нощници ушити лично от мене и една от баба
![]()
За лятото са много повече всякакви широки,тениски на които съм рисувала заспали меченца или сърчица(с акрилни бои) къси нощници, комбинизониабе някъде към 15 са за лятото
Луда съм на тема облекло, закъдето и да е то![]()
Горното е зелено (светло и свежо) потниче и по средата има две меченца. А долното - къси панталонки (светло жълто и светло зеленко).![]()
Боксерки или бикини.Нощници имам ама ги ползвам само,когато съм на почивка или на гости.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
сини гащета и бяла тениска Мики Маус![]()
carry a smile all the while (:
вчера спах сао по боксерки... мноо удобномисля да повторя
Натуралнашегувам се по боксерки
![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
емм преди да стане толкова жега спях с тениската ми тя е бая дълга ;dd на нея пише : kyokushin bulgariqмного си я харесвам! скоро бях на спортен лагер и сенсея ми я подари !
![]()
ама сега си спя с една пижамка като рокличка такава копринена много си я обичам
емм сори обаче не сам я снимала в момента няам батерия на тела
попринцип с потниче и панталонки,но в тая горещина май май само по прашки/боксерки![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ами сега имам нова, розова тениска , леко широка, с една овца посредата, и къси панталонки, пак розови, целите в овчици![]()
![]()
![]()
Женско !
Ми зимата имам една морско синъо ( маи ще си купя нова)
лятото къси панталонки и потник или една нощница бяла с точки.![]()