- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите са отменени!
ami nz kade 6te vi e udobnoПървоначално написано от kahn
ti predloji
mi nai-dobre pred ministerski savet!Първоначално написано от girl88
ok zna4i na 20-ti v 9 4asa sutrinta pred ministerskia savetПървоначално написано от kahn
ми аз съм навитак ,ама дано има много хораПървоначално написано от girl88
mi mai 6te trqbva da pusnem tema za da razberat pove4eto u4enici kade 6te se sabirame i saotvetno ako imat jelanie da doidat
тя една тема няма ни оправи.Въпроса е че трябва да се иска разрешени от общината и трябва да има сериозна органзация, а аз не виждам как може да го организираме толкова масово.Първоначално написано от girl88
znam no pone moje da gi predopredim i da popitame koi e saglasen kato za na4aloПървоначално написано от kahn
ок съгласен нека направим тема- ти или аз да я правя
haide ti :PПървоначално написано от kahn
gotovoПървоначално написано от girl88
nikvi maturi!!!e ama olqha se se nie da sme parvite.izob6to ne sme gotovi za takova ne6to i sam protiv.parvo edni ot nas u4at pove4e po predmeti zaradi profila si..vtoro gubim vreme zaradi sta4kata koqto az podkrepqm oba4e...treto mi pisna 12 godini da se dokazvam na vseki kolko znam..i za kvo tolkova u4ihme kato pak 6te gi imame teq izpiti ''za proverka''+ tova maturata e vapros na k1smet-edno znae6 idealno,za drugo ne si i 4uval tai 4e ako nqkoi e mn smel i znae vsi4ko da si gi darji...az kazvam edno golqmo''NE''kato sme gotovi-togava...
maturite sa otmeneni samo za tazi godina.....
taka 4e vsi4ki ostanali duhame....supata......![]()
![]()
![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
кой го каза че са отменениПървоначално написано от StAkE
Само пускат слуховеПървоначално написано от kahn
![]()
Между другото вече си представям какъв купон ще падне, ако ги отменят \/ Ще се разбием!!!!
![]()
Ако ги отменят парти в студентски град до изнасяне с носилкиПървоначално написано от Борат
![]()
Предполагах ,че на министерчето му е детска мечта да въведе матури,но вече съм сигурен! "МАТУРИ
Пред комисията по образование вчера Даниел Вълчев отхвърли атаките срещу матурите, които е възможно отново да бъдат оспорени в съда от ученици. Задължителните зрелостни изпити трябва да се проведат в края на тази учебна година, защото това е записано в просветния закон, заяви той и добави, че има амбициите да е министърът, който ще проведе първите задължителни зрелостни изпити. Всяка образователна система има външно оценяване, обясни Вълчев пред депутатите."
НЕ СА ОТМЕНЕНИ!
ПРОТЕСТ НА ВИПУСК „ЕДИНСТВО” НА
1 НОЕМВРИ (1.11.2007г.)- ЧЕТВЪРТЪК
В ЦЯЛАТА СТРАНА!!!
НАЧАЛО: 13:00ч.
КРАЙ: 15:00ч.