- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно ми е :(
На 16 от Търново съм ,а момичето от Бургас пак на 16.Снощи след нещо мн мило ,което направих за нея тя ми каза ,че ме обича...днес я питах найстина ли го мисли.Но тя ми каза да ест ,но зн как..само като фр.После тя допълни с времето не се знае като какво ,но за сега това.Аз и казах ,че е нормално все пак разстояните не е малко ,а ние все още сме...После и казах да не се тревожи ,защото бъдещето е пред нас.Според Вас ,имаме ли шанс?
Връзките от растояние никога не продължават дълго, особено на вашата възраст
Според мен имате шанс и всичко зависи от вас!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Estestveno 4e imata 6ans no trqbva vie da izberate
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Ем вие трябва да прецените дали можете да издържите въпреки растоянието и въпреки това,че ще се виждате много рядко .. Помисли дали чувствата ти са толкова силни и ако имаш дори най-малко колебание остани само приятел с това момиче и нищо повече![]()
just a kid۵
Аз водя връзка от растояние вече 2 години. Карай, че са само 30км., а вашето разтояние е много повече от това.. и може би наистина само ще се измъчвате. По-добре прелисти на друга страница, защото няма да ти е добре. Гарантирам ти.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Vinagi ima 6ans. No ot opit moga da kaja 4e vruzkite ot razstoqnie prosto ne se polu4avat..ili pone pri men taka se e polu4ilo moje pri vas da stane razli4no.
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Можеби някой ден като пораснеш, да отидеш да живееш в Бургас и да осъществите тази любов..... Не това е България се пак!
Vinagi ima 6ans,stiga da se obi4ate![]()
хех и аз съм от Търново и аз имах един дет мн силно се привързах към негоот Варна.., НО ;( какво да кажа просто няма да се получи от личен опит ще ти кажа ужасно е..... ;( ама се преживява...
Не, едва ли![]()
Не възлагай големи надежди.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Dosta shte vi e trydno da podurjate vryzka ot rastoqnie...osobenno na tazi vyzrast.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Да ама...странно е как ,до преди 2 седмици щяла да метне техните и да дойде с рейса или влака и то що...да види някой ,който и е само фр...просто не се връзва![]()
![]()
+1Първоначално написано от ^^fencheto
Но е много гадно връзка от разстояние...особено лошото е ,че ти и тя може много бързо да забравите един за друг при първия срещнат ,защото все пак той ще е близо до Вас![]()
![]()
Възможно е,ако има силни чувства![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
имам предвид в пубертета, когато всичко е ден за денПървоначално написано от I_Love_Spaghetti!
п.п. душа, само на 19 съм![]()
като толкова искаш да говорим за тебе пусни тема за пенсионеритеПървоначално написано от I_Love_Spaghetti!
![]()
но тук става въпрос за далеч по-интересно нещо от твоя милост![]()
ot vas zavisi imate li,koi kakto si go napravi.principno znam hora s vrazki koito sa se razvili na stotici hiladi kilometri i sa zaedno ve4e 2 godinikato se vijdat samo 3 -4 meseca v godinata, no tva ne im pre4i da sa zaedno ?
Първоначално написано от ™G-Baby™
ot vas zavisi imate li,koi kakto si go napravi.principno znam hora s vrazki koito sa se razvili na stotici hiladi kilometri i sa zaedno ve4e 2 godinikato se vijdat samo 3 -4 meseca v godinata, no tva ne im pre4i da sa zaedno ?
Първоначално написано от ™G-Baby™
няма невъзможни неща.. но всичко зависи от вас.. и от чувствата ви както и от това да свикненте с мисълта че няма да виждате любимия когато на вас ви се прииска заради разстоянието..ако сте несериозни.. няма смисъл да се залъгвате![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не е така аз имам прекрасна връзка която също е от разстояние,а познавам едни които вече 1 година са заедно,даже напротив тези връзки са по-дълги защото няма да си омръзнат бързо и всеки път ще е като 1-виПървоначално написано от anito.sl
![]()
оо и аз водих такава връзка нашето разстояние беше 150 км.. нос лед като се видяхме.. разбрахме.. че сме мн зле и двамата.. и стана обрата както се обичахме сега се мразимми нз пич... дано имаш успех... ма тфа разстояние е мн уморително.. а пък и не смяташ ли че имап нужда от някой до теб.. а не от някаква "пишеща машина"
![]()
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
За да я спечелиш трябва да разчиташ най-вече на остроумието си, след като сте на такова разстовния.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
MISLQ 4E IMATE 6ANS![]()