Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
ЗА или ПРОТИВ малките е**чки 12-16

Айде с цялото ми уважение Вие сте луди
е**ЧКА ли искаше да напишеш?И кво ако си на 15 или 16 си курва,защото си го направила ли?Защото е**чка за мен значи курва...Ясно ти си станала курва на 18 и сега кво?Всеки има право на личен избор,бе Кои сте Вие,коя си Ти,че да наричаш момиче на 16 години "е**чка" Не мога да ви разбера и тва си му е... Сигурно съм много тъпа,ама не ми пука за обиди,обиждайте,аз не съм "е**чка",но имам приятелка на 15 и го е направила,защото е с момче от 1 и половина и докато е с него,да кажем до 17 тя няма да е курва,ЗАЩОТО го е правила с един,независимо възраста си НО има и момичета,който не са "е**чки" правят го на 17 и докато навършат 18 са го правили с половината град НО ТЕ ЕСТЕСТВЕНО,НЕ СА "е**чки" и "курви",защото са го направили на 17 Толко мраза такива теми,особенно когато са написани така,като твоята,тва че има тъпи момичета,който не знаят даже кво е секс и го правят,не значи,че всички сме толко тъпи и с толко малко знания (за секса)има и малко или много образовани хора,и докато някой не попадне в ситуация не може да ги съди за това на колко са го направили,защото ти 100% на 13 ако имаше приятел от 1 година щеше да се ИЗ**КАШ и на 13,ама тогава нямаше да пишеш...сега милата го е направила сигурно над 18 и всички останали са "малки е**чки"...престанете да говотите толко повърхностно. ..всеки си има свой живот,и всеки глава на раменете,ПРОТИВ ОБИДИТЕ И не съм ЗА,но не съм и ПРОТИВ

МОЛЯ ТЕ ДА ЧЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ!!!
ВИЖ,АЗ ГОВОРЯ ЗА ХЛАПЕТАТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ,НЕ ЗА ОНЕЗИ НАД НЕЯ!!!
МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ ИЛИ ПРОСТО НЕ СХВАЩАШ СМИСЪЛА??
Там горе ЯСНО пише,за или против МАЛКИТЕ ЕБАЧКИ 12-16!!!
В превод значи:
За или Против онези малки пикли,които са се ебали(без значение с колко,просто са го правили на тази възраст)!НЕ СЪМ ПИСЛА НИКЪДЕ:
За или Против малките курви...НАЛИ??
Това че имаш криви разбирания си е твой проблем!