ЗА или ПРОТИВ малките е**чки 12-16
Айде с цялото ми уважение Вие сте луди
е**ЧКА ли искаше да напишеш?И кво ако си на 15 или 16 си курва,защото си го направила ли?Защото е**чка за мен значи курва...Ясно ти си станала курва на 18 и сега кво?Всеки има право на личен избор,бе

Кои сте Вие,коя си Ти,че да наричаш момиче на 16 години "е**чка"

Не мога да ви разбера и тва си му е...

Сигурно съм много тъпа,ама не ми пука за обиди,обиждайте,аз не съм "е**чка",но имам приятелка на 15 и го е направила,защото е с момче от 1 и половина и докато е с него,да кажем до 17 тя няма да е курва,ЗАЩОТО го е правила с един,независимо възраста си

НО има и момичета,който не са "е**чки" правят го на 17 и докато навършат 18 са го правили с половината град

НО ТЕ ЕСТЕСТВЕНО,НЕ СА "е**чки" и "курви",защото са го направили на 17

Толко мраза такива теми,особенно когато са написани така,като твоята,тва че има тъпи момичета,който не знаят даже кво е секс и го правят,не значи,че всички сме толко тъпи и с толко малко знания (за секса)има и малко или много образовани хора,и докато някой не попадне в ситуация не може да ги съди за това на колко са го направили,защото ти 100% на 13 ако имаше приятел от 1 година щеше да се ИЗ**КАШ и на 13,ама тогава нямаше да пишеш...сега милата го е направила сигурно над 18 и всички останали са "малки е**чки"...престанете да говотите толко повърхностно.

..всеки си има свой живот,и всеки глава на раменете,ПРОТИВ ОБИДИТЕ

И не съм ЗА,но не съм и ПРОТИВ