.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Фен
    Град
    Sofia
    Не е от теб, прсто трябва време....нормално е първите 4/5/ годни след започване ан полов живот организма още да не може да синхронизира, момичето, да се отпусне и тн. Това го говоря от собствен опит......мога да кажа, че преди години да съм получавала оргазъм 3/4 пъти в годината....А, сега е месечно... но пък странното е че физически може да се каже че съм задоволена, а психически не ми стига. Преди пък беше обратното. Дето се вика женска му работа- няма угодия!

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    уф да вие сте дефектни....ма е криво някак си ние да свършваме а вие да ни гледате накриво...
    А освен тва кви са тия лъжици, черпаци и прочее?!?
    хахаха .... преди секса си "играйте" пофече ...
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Град
    Inside the temple
    Хм... На теб хрумвало ли ти е да стимулираш G-точката?

Нормално е - ти си й първи, трябва й време. И аз бях така - няколко месеца оргазмите бяха кауза пердута. Всичко опря до прословутата G-точка - пръстче, натиск, масаж, стимулация. Нека да е редовна, защото това местенце става все по-чувствително с времето. Проучи позите, които дават най-добра стимулация.
    When I love, I love.

аха, да чувал съм за тази G точка, но о о о така и не ми е много ясна. къде се намира и как точно става.... Знам, че реагира на натиск?! нещо такова бях чел. Иначе с времето, ако не ме обяви за некадърник в леглото, всичко си идва на място...
    )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си