- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще кажете за това?!
Ако всички момчета мислеха като него се чудя кога някоя от нас, ”курвите” би ги огряло. Хубу, има значение за човека коя му е първата... Ама ебати критериите дет си ги е изградил!!!Първоначално написано от _miShlence_
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от гост :)
Научи значението на думата "фетиш" и я използвай правилно, защото
" и съм фетиш..." звучи смешно![]()
Sometimes Gravity Really Gets Me Down
+1Първоначално написано от inconsolable_girl
Всеки има право да си изгради представа за първия си път...моята е, че ще е с момче, което обичам и това момче също ме обича...Намерих момчето сега остава да се почувствам готова за голямата крачка...Та както и да е...Мечтите не винаги се сбъдват, но ти пожелавам и твоята да се сбъдне \/
Когато някой, който полага усилия да учи /в памките на нормалното/ биде наречен "задръстен" това е повече смешно, отколкото обидно...
Браво братче,аз те подкрепям.
Подкрепям!!!Първоначално написано от inflammable007
![]()
Какви ли не мнения прочетох...![]()
Повечето момчета на твоята възраст са го направили не защото са били влюбени, а само за да се водят,че вече не са девствени.![]()
Давай в същия дух - останали са доста девсвени, не слушай какво ти обясняват другите!![]()
За всеки влак си има пътници - ще срещнеш и твоето момиче!![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
така парво се казва : коит подбира мастробира щот кат сложиш избира се губи синхрома (тва ми е дефект от бивщия не се сарди сичко ж изгожарянето треше да е ток![]()
)и др-то сиг сма че като има момиче в кото си
няма да те е*е да ли тя е или не е ... така4е не се коси
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
карай ги да ти правят свирки поне, ебаси, натискат ти се, а ти нещеш...
Много добре си го казал/казала нямаше как да го кажа по-добре затова пиша това.Първоначално написано от Made_of_Pain
az mislq 4e trqbva da durji6 na svoeto da iz4aka6 da stane6 gotov i da nameri6 nqkoe momi4e koeto da obi4a6 i na dvamata ad vi e za 1vi put ..Po dumite ti 4e mnogo trudno se namirat devstveni momi4eta 6te ti kaja 4e ne e vqrno ot moite priqtelki ne 4e sa sduhani ili ne6to takova no prosto 80% ot tqh sa devstveni a nqkoi sa po4ti na 17, a i ima mnogo momi4eta koito govorqt 4e sa pravili sex samo i samo za da ne im se podigravat ili da ne im razpravqt 4e sa devstveni postoqnno
seriozna pri6tqvka![]()
![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
za men ne si zadrusten i az iskah 1viq mi put da e s devstvenik no ne stana takaharesvam priqtelq si i ne sujalqvam 4e be6e s nego ,no puk fakta 4e ne be6e devstven me smy6tava6e ili poskoro fakta s kogo si be6e izgybil devstvenostta ,no tova e dr tema..
![]()
dokolkoto se otnasq do tova 4e ako ediniq e po-opiten nqma da ima gafove opita govori 4e ne6tata se stoqt to4no taka \/
za men ne si zadrusten i az iskah 1viq mi put da e s devstvenik no ne stana takaharesvam priqtelq si i ne sujalqvam 4e be6e s nego ,no puk fakta 4e ne be6e devstven me smy6tava6e ili poskoro fakta s kogo si be6e izgybil devstvenostta ,no tova e dr tema..
![]()
dokolkoto se otnasq do tova 4e ako ediniq e po-opiten nqma da ima gafove opita govori 4e ne6tata se stoqt to4no taka \/