.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Аз пък оценявам това,че за теб има значение коя ще е първата.Има много момчета,които изобщо не ги ебе коя или кфа ще е въпросната "първа" дама, поставила началото на половия им живот.Според мен и не спадаш към задръстените, само защото още си девствен и мислиш по едни по-добър начин. Де да мислеха всички момчета като тебе...
    Ако всички момчета мислеха като него се чудя кога някоя от нас, ”курвите” би ги огряло. Хубу, има значение за човека коя му е първата... Ама ебати критериите дет си ги е изградил!!!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от гост :)
    samoubiika, ахх, благодаря ти! Историите ни са напълно идентични - и аз мисля, че това мое желание няма да се осъществи.

`Death`Whore``, да бе, аз съм напълно отвратителен! Ходя да вдигам поли, зарибявам се с всяка срещната, имам перверзни мечти, искам първият ми път да бъде с един апартамент момичета и съм фетиш или садо мазо или де да знам какво си. Да беее, само така ще е, точно такъв съм. О, Боже!
    Сега остава и това да го приемете буквално и направо се гръмвам!

Думана "наебана" съм я използвал САМО ВЕДНЪЖ и то в кавички, да не се правя на много интелигентен като цитирам мнение на просташки език. (Абсолютно нищо не казвам против автора, всеки може да пише каквото си иска, независимо какъв е в действителност). Ако не си забелязала, можех да я използвам на много места в първото ми мнение, но я замених с други думи!

Ами не тръгвам с различни момичета всеки ден, както НЯКОИ ОТ ВАС правят. Затова ме интересуват някои неща относно момичето!

bboy_bunker, заслужаваш ли да ти отговарям? Интересен подпис имаш...

Quasar, това ни остава...

Научи значението на думата "фетиш" и я използвай правилно, защото
    " и съм фетиш..." звучи смешно
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

Цитирай Първоначално написано от inconsolable_girl
    не знам какво си мислиш, че ще ти кажем, затова ще си позволя да ти кажа какво мисля аз първо те поздравявам за това, че умееш да избираш, доскоро си мислех, че на тази възраст вече не са останали девствени момчета,... стана ми интересно и това, че искаш да го направиш с някое специално момиче, а не просто с поредната, която дава на всеки. Продължавай все така и запази вярата си в истинската и неподправена любовта, както правя и аз! Защото любовта е чувството, което ни кара да се чувстваме живи!
    +1

Всеки има право да си изгради представа за първия си път...моята е, че ще е с момче, което обичам и това момче също ме обича...Намерих момчето сега остава да се почувствам готова за голямата крачка...Та както и да е...Мечтите не винаги се сбъдват, но ти пожелавам и твоята да се сбъдне \/
    Когато някой, който полага усилия да учи /в памките на нормалното/ биде наречен "задръстен" това е повече смешно, отколкото обидно...

Град
    Исперих
    Браво братче,аз те подкрепям.

Цитирай Първоначално написано от inflammable007
    Браво братче,аз те подкрепям.
    Подкрепям!!!
    Какви ли не мнения прочетох...
    Повечето момчета на твоята възраст са го направили не защото са били влюбени, а само за да се водят,че вече не са девствени.
    Давай в същия дух - останали са доста девсвени, не слушай какво ти обясняват другите!
    За всеки влак си има пътници - ще срещнеш и твоето момиче!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Град
    sofiq
    така парво се казва : коит подбира мастробира щот кат сложиш избира се губи синхрома (тва ми е дефект от бивщия не се сарди сичко ж изгожарянето треше да е ток )и др-то сиг сма че като има момиче в кото си няма да те е*е да ли тя е или не е ... така4е не се коси
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Пловдив

Re: Какво ще кажете за това?!

карай ги да ти правят свирки поне, ебаси, натискат ти се, а ти нещеш...

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Нашия иска гадже... ама я иска непипана, ама ако може веднага и на тепсия...
    Уж ги харесваш ДВЕТЕ ( романтици, какво да ги правиш =) Поне не си си харесал пет, нали... ). Мнхого ги харесваш, ама може да си пропилееш шанса....
    Мани... милия, мечтател девственик...
    Като не си знаеш проблема, пишеш тук, за да ти измисля аз ли?
    Ок, имаш алкохолна цироза. Доволен?

П.С. От къде си толко сиг.
    1ст, че са девствени ( всеки може да си обяснява каквото си иска... не вярвам да си бил там, като са я разпечатвали...

2нд-, че ще искат пак? Може първите им пъти да са били адски кофти пътите и така и да не им се прииска отново на тая възраст.

Не искаш девствена, за да види голо момче за първи път, искаш девствена от страх да не се изложиш.

Налягай си парцалките и си учи... очеизвадно не ти е времето. Това не е желание, а са хормони... С ОГРОМНА ДОЗА СТРАХ ( доза, показваща, че не си дорасал психически, което в същност е нито срамно, нито за подигравка). Аз ти се подигравам, понеже си обвзет от някаква мисъл, само и единствено защото всичко около теб са правили секс... Което показва, че доста те интересува хорското мнение. Аз уважавам хора с лично мнение, хора които отстояват собствените си интереси заради дадено убеждение, не от страх, че гаджето им вече ще е виждало нечий друг пишок.
    Много добре си го казал/казала нямаше как да го кажа по-добре затова пиша това.

az mislq 4e trqbva da durji6 na svoeto da iz4aka6 da stane6 gotov i da nameri6 nqkoe momi4e koeto da obi4a6 i na dvamata ad vi e za 1vi put ..Po dumite ti 4e mnogo trudno se namirat devstveni momi4eta 6te ti kaja 4e ne e vqrno ot moite priqtelki ne 4e sa sduhani ili ne6to takova no prosto 80% ot tqh sa devstveni a nqkoi sa po4ti na 17, a i ima mnogo momi4eta koito govorqt 4e sa pravili sex samo i samo za da ne im se podigravat ili da ne im razpravqt 4e sa devstveni postoqnno

Град
    v k16ti
    seriozna pri6tqvka
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

za men ne si zadrusten i az iskah 1viq mi put da e s devstvenik no ne stana taka haresvam priqtelq si i ne sujalqvam 4e be6e s nego ,no puk fakta 4e ne be6e devstven me smy6tava6e ili poskoro fakta s kogo si be6e izgybil devstvenostta ,no tova e dr tema..
    dokolkoto se otnasq do tova 4e ako ediniq e po-opiten nqma da ima gafove opita govori 4e ne6tata se stoqt to4no taka \/

za men ne si zadrusten i az iskah 1viq mi put da e s devstvenik no ne stana taka haresvam priqtelq si i ne sujalqvam 4e be6e s nego ,no puk fakta 4e ne be6e devstven me smy6tava6e ili poskoro fakta s kogo si be6e izgybil devstvenostta ,no tova e dr tema..
    dokolkoto se otnasq do tova 4e ako ediniq e po-opiten nqma da ima gafove opita govori 4e ne6tata se stoqt to4no taka \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си