.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Град
    София

На каква възраст идва първия цикъл?

Извинете за въпроса.....може би има такава тема вече! Но понеже имам пременница на 17 години и все още няма цикъл! Ходили сме на гинеколог и й казват,че на всяко момиче различно му идва,на някой на 1,на други на 18......ама аз все пак да попитам \/

Хмм бях чела една твма в която ти казваш,че нямаш цикъл а си на 16(до колкото помня)така че сигурна ли си че говориш за племенницата си а не за себе си Иначе...според мен на 17 години не е нормално да нямаш цикъл.Първия цикъл идва различно при всяко момиче горе долу между 11 и 15 години

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Аз знам,че трябва да то дойде на 16
    На мен ми дойде на 13-14
    И аз така зная.

На мен ми дойде на 12

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 17 не е много нормално. заведи я на друг гинеколог и ако се наложи да й назначат хормонално лечение. на 17 е късно вече.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Имам една позната на която и дошъл на 9!
    А аз доколото съм запознат до 16 вече би трябвало да и е дошло ... друг е въпроса ако е прекалено слаба не се храни както трябва . . и подобни отивайте на по сериозен лекар !!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Emi na men mi doide dosta rano na 11.. no na 17 bez cikul.. ne e normalno opredeleno!
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на sasha_90
    При всяко момиче е различно.При някои на 11 или 12 на други по късно.

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=137128&postdays=0&postorder=asc&st art=0

Ей я същата тема
    Знаех си аз,че беше писала тя такава тема

Супер фен Аватара на rakiQ
    на 11-12 год

Супер фен
    Град
    Венера
    Има момичета, за които е съвсем нормално да им дойде на 17, това е нещо много индивидуално. Ако толкова се притеснявате идете и на друг лекар. Не може да се очаква точен отговор от някакви пубертети. Това не е форум на врачки, схванете го.

ami na vsqko momi4e razli4no no okolo 11,12,13 nz na 17 ne bah 4uvala no...............moje bi ne i se e razvila o6te polovata sistema nz..

Повече от фен
    Град
    sofia
    Преди на жените им е идвало на 17-18-19 год., но сега на повечето момичета има идва на 13-14-15. На мен ми дойде на 14г., иначе ми бяха казвали, че е заради храната - например семките помагат за увеличаването на женските ходмони.

Град
    Асеновград, България
    Нормално е да дойде за пръв път между 13 и 15 години, на 17 не ми изглежда много нормално все още да няма цъкъл! Защо не я заведеш на гинеколог?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    На повечето им идва между 12-16 година. Но има и отделни случаи при които идва по-рано или по-късно. Най-вече зависи от количеството натрупана подкожна мазнина. Появата на мензисът е начин на организма да покаже, че половата система е изградена напълно.

Супер фен Аватара на miShle
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=137006
    Защо и двете теми са толкова еднакви?!?!? [/b]
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

na baba mi e doshlo na 20 i ima 3 eeca ot koito e ba6ta mi a na men si mi doide na 15 de na vseki e razlichno :}

В зависимост от дугите "симптоми"
    2 години след като започнат да растат гърдите
    4-5 месеца след окосмяването
    2-3 седмици след бялото течение

Цитирам от книга, не си измислям.
    Надявам се да съм помогнала.
    Impossible is nothing

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Защо и двете теми са толкова еднакви?!?!?
    Дам...ето и мнението ми

Ем не знам какво да ти кажа,нямам такъв проблем,но твоя не е нормален,как така ще чакаш Та ти си на 16,аз не познавам приятелка или някои на които да не му е дошло до 15години Иди пак на гинеколог,ако той не каже нищо иди на друг и така!Има проблем явно,и трябва да го откриеш,не можеш да си търпиш и да ги слушаш...Ми като станеш на 18 и пак нямаш ..лелеееее не мога да си го представа това твойто Извинявам се,ама

А и да допълня,търси лекари не се примирявай с едно "НОРМАЛНО" и мен ме болеше постоянно глава с месеци и като кажа на лекарката "НИЩО ТИ НЯМА,претоварваш се".....щяха да ми открият тумор,едва ли не, тя"нищо ти няма"Ебаси мързелите

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

На мен ми дойде на 13 , но на 17 е наистина късно ,з а това идете на друг гинеколог за второ мнение .

Град
    Велико Търново
    Уоу на 17 без цикъл?!? Върви на друг лекар или там племенницата ти...няма значение, но не мисля, че е нормално както казаха другите. Вярно че, преди на жените им е идвало по-късно, ама сега се развиваме много по-бързо от тях

До колкото знам от това,което съм чела цикъла трябва да е дошъл до 16 години.А ти си на 17(или племенницата ти) и мисля че това не е нормалмално,иди(заведи я) на друг гинеколог.
    На мен ми дойде на 13.

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Защо и двете теми са толкова еднакви?!?!?
    Може да е нещо семейна черта

Предполагам се развиваш по-бавно, сигурно си и доста слаба и не се храниш редовно. Но все пак отиди на гинеколог и те трябва да ти изпишат някакви хормонални хапчета.

На около 15.. На мен ми дойде на 12, но баба ми пък ми каза, че на нея и дошло на 17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си