.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Не си прав, защото има различни учебници някой от профилирана подготовка, някой задължителна. Отделно има 15000 различни издатели! Повечето ученици се вдигат на бунт срещу матурите, нека да ги подкрепим на antimaturi.com !!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ти нещо не се усещаш кви ги говориш..

няма значение издателството...програмата е една и съща за всички

конкретно за литература говоря защото тя е задължителния предмет за матурите...сега всички учим Ботев а след това Вазов и т.н.

в различните учебници има написани различни анализи и критики към произведенията след тях..това е разликата

а вие докато си вяхте задниците по кафетата ние учихме и ще си имаме ваканции...и вместо да хайманосвате можехте да отидете и да подкрепите учителите за да свърши по-бързо стачката

сега ще имате 1 месец лято..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Ох.... в момента само злобарчетата искат да има матури, за да се изперчат колко са знаещи. Еми, нека се перчат другаде. Матурите са АБСОЛЮТНО ненужни и глупави. Как може цял свят да преживява без такива работи, а точно ние (които сме с НАААЙ-великата образователна система), трябва да си прецакваме учениците.....
    Zlobarchetata sa... ama kakto veche sum kazal sa prekalno ploski hora

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    ти нещо не се усещаш кви ги говориш..

няма значение издателството...програмата е една и съща за всички

конкретно за литература говоря защото тя е задължителния предмет за матурите...сега всички учим Ботев а след това Вазов и т.н.

в различните учебници има написани различни анализи и критики към произведенията след тях..това е разликата

а вие докато си вяхте задниците по кафетата ние учихме и ще си имаме ваканции...и вместо да хайманосвате можехте да отидете и да подкрепите учителите за да свърши по-бързо стачката

сега ще имате 1 месец лято..
    Не са ти ясни нещата. Точно поради разликата в учебниците преди години махнаха матурите! И защо даваш класификации на разни хора, след като незнаеш с какво са се занимавали? Ще те видим другата година ще запееш друга песен! Дано ни махнат матурите, за да няма другата година пак стачки на ученици!

P.S. Българският език и литературата май не са ти силни предмети

Град
    Варна
    а какво друго може да са правили учениците..?!

освен правенето на сайтове с анкети против матури
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Аз съм "За" матурите при всички обстоятелства. Не искам аз да съм от първата група матури, а от втората. Вече да знаем как стоят нещата и така. Първите в повечето случаи са прецакани. Така, че искам да си направим гласуване "За" матурите където всички 11-то класници да се подписваме.
    След като толкова искаш матури ще те видя как ще се справиш примерно с 11 задължителни матури. Мой приятел ми каза че се обмисля да се въведат толкова от догодина . Такаче ако не искаш да държиш толкова се подпиши против за да не съжеляжаш после.Аз съм 12 клас и съм много против матурите . Как ще се справим след като учителите стачкуват и не могат да ни подготвят както трябва. Освен това не сме уведомени че ще държим матури още в 8 клас и сме приети по такава система. Нека всички се включим в стачните деиствия.

Град
    Варна
    бе ти колко акаунта ше правиш..?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

пхах тва ми напомня за един съфорумец, също със дооста солидна бройка регистрации зад гърба си

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ТОЗИ, КОЙТО Е ПИСАЛ ПРЕДИШНИЯ ПОСТ. ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ПО IР. Но се радвам, че има хора, които ме подкрепят в това ми начинание. Успех и дано ни махнат матурите!

На 01.11.2007г ще се проведе стачка против матурите пред президентството от 12:00ч. Моля всеки който е против матурите да дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си