- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [url]http://www.antimaturi.com/[/url] Сайт против матурите
ти нещо не се усещаш кви ги говориш..
няма значение издателството...програмата е една и съща за всички
конкретно за литература говоря защото тя е задължителния предмет за матурите...сега всички учим Ботев а след това Вазов и т.н.
в различните учебници има написани различни анализи и критики към произведенията след тях..това е разликата
а вие докато си вяхте задниците по кафетата ние учихме и ще си имаме ваканции...и вместо да хайманосвате можехте да отидете и да подкрепите учителите за да свърши по-бързо стачката
сега ще имате 1 месец лято..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Zlobarchetata sa... ama kakto veche sum kazal sa prekalno ploski horaПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не са ти ясни нещата. Точно поради разликата в учебниците преди години махнаха матурите! И защо даваш класификации на разни хора, след като незнаеш с какво са се занимавали? Ще те видим другата година ще запееш друга песен! Дано ни махнат матурите, за да няма другата година пак стачки на ученици!Първоначално написано от _SL_
P.S. Българският език и литературата май не са ти силни предмети
а какво друго може да са правили учениците..?!
освен правенето на сайтове с анкети против матури![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
След като толкова искаш матури ще те видя как ще се справиш примерно с 11 задължителни матури. Мой приятел ми каза че се обмисля да се въведат толкова от догодина . Такаче ако не искаш да държиш толкова се подпиши против за да не съжеляжаш после.Аз съм 12 клас и съм много против матурите . Как ще се справим след като учителите стачкуват и не могат да ни подготвят както трябва. Освен това не сме уведомени че ще държим матури още в 8 клас и сме приети по такава система. Нека всички се включим в стачните деиствия.Първоначално написано от Мо6no
бе ти колко акаунта ше правиш..?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пхах тва ми напомня за един съфорумец, също със дооста солидна бройка регистрации зад гърба си![]()
![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
На 01.11.2007г ще се проведе стачка против матурите пред президентството от 12:00ч. Моля всеки който е против матурите да дойде.![]()
![]()
![]()
![]()