- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [url]http://www.antimaturi.com/[/url] Сайт против матурите
Влезте в www.antimaturi.com - официалният сайт против матури. Гласувайте в анкетата, нека непозволяваме на управляващите да правят с нас, каквото си искат!
ми то има само 200 гласа
докато станат 50000 годината ше мине
Тези 200 гласа събрани за 24 часа! Сайта бързо набира рейтинг и за 1-2 месеца ако продължава така може и да ги сабере! Но затова ние трябва да го разпространяваме и хората да знаят за него.
Аз съм ЗА матурите
Трябва малко да озорят хайманите...![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
E защо да не се вдигнем! Ние сме по силни от учителите.
аа, сега не мога да вдигам стачка
студено е![]()
На света никак не му пука вие образовани ли ще сте или не![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Това за което говорите вече се случва!!! Прочетете повече тук -
http://www.teenproblem.net/news/s/422.html
Аз съм "За" матурите при всички обстоятелства. Не искам аз да съм от първата група матури, а от втората. Вече да знаем как стоят нещата и така. Първите в повечето случаи са прецакани. Така, че искам да си направим гласуване "За" матурите където всички 11-то класници да се подписваме.
Естествено, че е така. Аз какво да направя като имам 2 часа седмично математика, а в математическата имат 10? Много ясно, че ще искарат повече, но защо няма матури по моята специалност - телекомуникации да ги видим тия от математическата. Нетрябва да има матури! antimaturi.com e сайта, влизайте и гласувайте!
^ В математическата и 2 часа да имат пак ще изкарат повече от теб, защото са по-умни от теб. Ти, ако беше достатъчно умен щеше да влезеш навремето в математическата (или езикова), а не да си в някакъв пробит техникум.
Не е така... аз завърших гимназия която на език... смея да кажа, че не ме научи но там учихме химия и биология като за световно. Не трябва да гелдате на техникумите и другите училища по такъв начин. Нормално е програмата да е различна в звисимост от профила на паралелката, училището и т.н. Но за матурите - такова животно няма никъде по света. И ползата от тях е никаква. За университетите вече навсякъде се ползват тестове. Само СУ още ползва "развиване на теми" + тестове за някой факултети (като Биологическия) но рано или късно и те ще започнат на тестове. От матурите просто няма полза.
Споделям напълно! =D>Първоначално написано от alex
И между другото и аз съм в техникум![]()
Трябва да имате матури сега, защото иначе матурите ще са догодина, т.е. 11-класниците ще сме първите, а първите ще са най-прецакани.
Аз съм от първите (200Първоначално написано от Мо6no
![]()
и не съм учил за матура
![]()
Обяснете ми защо изобщо трябва да има матура?
Ох.... в момента само злобарчетата искат да има матури, за да се изперчат колко са знаещи. Еми, нека се перчат другаде. Матурите са АБСОЛЮТНО ненужни и глупави. Как може цял свят да преживява без такива работи, а точно ние (които сме с НАААЙ-великата образователна система), трябва да си прецакваме учениците.....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ако се вземат с добри оценки ще помогнат за по-нататъшните изпити..
а тея дето по цял ден си веят задниците по кафетата и изобщо не мислят за училище а сега искат да им махнат матурите щото нямало смисъл от тях...могат свободно да се **** * *******![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
даскалката ни по БЕЛ пък е много наежена и от сега ни опява как след 3 години на първи юни в 8 часа щяла да ни бъде първата матура..и не можело то така...че вдругите държави в евросъюза имало матури,само при нас не....та трябвало и българските ученици да бъдат на нивото на европейските....ае...грррПървоначално написано от ^Sam90^
аз лично мисля ,че няма мн нужда от матурите,ама айде... и с това което каза "САМ90" съм напълно съгласна ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ии...ква е разликата...!? освен специалните предметиПървоначално написано от slaiv9n
всички 11 клас сега учите Ботев нали?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни