Миша, ти си наистина много ограничена.МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕННЕШ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ!!!Ако се чудиш защо-първо можеш да прочетеш някъде какво всъщност е овулацията!Това е процесът, в който яйцеклетката е зряла и готова за оплождане.Ако тя не се оплоди за 12ч, овулацията преминава и ЗАБРЕМЕНЯВАНЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО!!!Преди или след ову няма как да забременееш, поради една много проста причина-НЯМА ЗРЯЛА ЯЙЦЕКЛЕТКА,КОЯТО ДА МОЖЕ ДА СЕ ОПЛОДИ!!!А ако не знаеш, бебе се получава, единствено и само когато спермазодоит оплоди яйцеклетка!!!Няма друг начин!!!Не знам кой и какво ти е обяснявал и колко и какво си разбрала ти, но пишеш глупости!!!
Има един единствен начин при който можеш да овулираш по време на цикъл.Единствено и само ако страдаш от поликистоза на яйчника.Тогава цикълът се удължава до 45-50дена.На практика означава, че яйчникът е покрит с кисти.И ако момичето имаше такъв проблем отдавна щеше да знае, защото е доста опасно.
И пак ще повторя-МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ САМО ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ!!!!!
Но ми е много интересно да ми обясниш как може да забременееш по друго време?
За всички останали съмняващи се препоръчвам да прегледат www.zachatie.org и да прочетът какво е овулация, кога е, за колко време преминава и тн.НЕ СЛУШАЙТЕ ДЕЦА, ЧУЛИ-НЕДОЧУЛИ НЕЩО !!!