- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво бихте направили в следните ситуации:
 Отговор в тема
 Отговор в тема

1. С гаджето няма да се занимавам.. ще го зарежа... но ще гледам да засека кучката на някое тъмно местенце... и натам е ясно..
2.Ще си извадя ножа... ще го забия в гърдите му, гледайки да не го докосвам.. ще си взема ножа.. и ще избягам.. нда
3.Вадя телефона и снимам без да казвам нищо, очаквайки да стане интересно..
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
1.Ше го остаа за после...па кво ше става само аз си знам
2.Ше дръпна ръчната....ше угаса двигатела ше зема ключовете и ше му ги забия в очите
3.Ше се кача тихичко горе и ше я бутна
1.ще му се стъжни живота
2.мн ще се уплаша,ще гелдам да избягам,да го цапардосам с нещо
3.нз,дано да не ми се случва
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
1.първо ше поговоря с нея и ше погледна себе си после бой
2.той няма успей ме качи бе
3.ше поговоря с нея ше се държа мило и изведнъж ше я дръпна от ръба (стил хорейшио)

1. Ще го зарежа, няма смисъл да се разправям с такъв идиот,все пак един път направи ли го , 50% съм сиг , че и 2 път ще го направи
2.Ще покажа бойните си |нинджа| умения

3. Ще се опитам да я окуража и тайничко ще звънна на полицията ..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
1.Да бе , ще пазя спокойствие друг път . . отивам да си искам обяснението още там.
2.Щом е пиян..ще му е малко трудно сам да се качи в колата,пък с мен..,но все пак ще се опитам да го ударя с квото мога и да се измъквам.
3.Звъня на полицията и докато дойдат се опитвам да я разсея с разговор.
1-Първо ше ми стане адски гадно ..и незнам какво ше направа..
2-имам на ключовете ножше го заплажа и ела гледай

3-незнам честно казано

1. ше са ухила до ушите ,ше пристъпа до него и ще последват 2 удара един пат ше го прасна у забите и той ше са прасне в земята(но,ако е некав корав тип ше кажа на батко да го причакаме некоя вечер и да го изнасилим)

2.малко трудно може да ме качи ,щото съм 80 кила,но ако успее вада си чикията забивам му я между ребрата и му разпорвам белия дроб и сърцето(да се удави в собствената си кръв) ,след това му взимам парите и всички ценни принадлежности(компенсаци заради главоболията ,които ми е създал)
3.Гледам си собствения кеф и нема да ми пука ако скочи
купон да става пичове и пички

1. ще си тръгна без да ме интересува вече
2. това няма да се случи
3. ще се обадя в полицията. може известна да стана:P
Първоначално написано от pampers
I understand. I just don`t care !:P
Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а? Ще постъпите агресивно,нищо няма да кажете ще запазите спокойствие и после като ви се появи пред очите..спукан му е фасона?
или: друго? първо ще го разпитам,ще скъсам с него,ще съм много наранена и ще гледам момичето злобно.
Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. What should you do? не знам,ще се пратя смс на някого,за да им помогне..
Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите? ще кажа на някого,аз няма да знам какво да правя..
1. По един юмрук за жената, и едно зарязване за момчето
2. Не знам, ще се паникьосам и няма да имам време да мисля
3. Ще викна полицията и ще поговоря, с нея, да я разубедя
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
1. По един юмрук за жената, и едно зарязване за момчето
2. Не знам, ще се паникьосам и няма да имам време да мисля
3. Ще викна полицията и ще се опитам да я разубедя
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy

-Първоначално написано от bqsna_teenagerka

Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а? Ще постъпите агресивно,нищо няма да кажете ще запазите спокойствие и после като ви се появи пред очите..спукан му е фасона?
или: друго?
- ще се направя ,че не съм ги видяла..
Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. What should you do?
- м не знам ..
Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите?
- викам полиция и ще се опитам да я разубедя .. да не скача
theo <333
1. Нищо няма да кажа, ще запазя спокойствие и после като ми се появи пред очите..спукан му е фасона!!
2. Дано никога не се случва ! Ще умра .
3. Ще поговоря с нея ако нищо не стане ще я залъжа с нещо и през това време ще викна полиция.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !