.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 241

Re: Какво бихте направили в следните ситуации:

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а? Ще постъпите агресивно,нищо няма да кажете ще запазите спокойствие и после като ви се появи пред очите..спукан му е фасона?
    или: друго?
    Ще постъпя агресивно във всеки случай ...

Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. What should you do?
    Ще го напръскам със спрей в очите и ще избягам ... или ще го наръгам с остър предмет. Жал нямам за такива!

Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите?

Ще й извикам отдолу нещо като "Спри!", но може и да не го направя.

Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а? Ще постъпите агресивно,нищо няма да кажете ще запазите спокойствие и после като ви се появи пред очите..спукан му е фасона?

Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. What should you do?

Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите?
    1. 6te go pitam ama i da mi kaje i da ne mi kaje gorko mu ..
    2.Oleeelle nz
    3.emiii 6te opitam da govorq s neq
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

№1 Ще отида при тях ще се запозная с него ще скъсам гаджето, а после момчето ще оставя без зъби
    №2 Ще му пусна SlipKnoT и той ще избяга
    №3 Ще му/и занеса парашут
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Видин
    Ситуация номер 1: Отивам при тях най културно я питам кво прави и защо...къв е гоя ще я разпитам и ако почне да се обяснява й тегля една майна и с един мощен удар и пренесена тежаста на тялото върху него ще го сваля на земята и ще го ритам докато не му строша ребрата!
    Ситуация номер2: Ще го разсея и ще гледам колата да излезне извън пътя и да катастрофира и той да е ранен после ще намеря някъв предмет така че да го ударя и да не се усвести в близките 5-6 часа.
    Ситуация3: Първо звъня на някой и същевременно ще уговарям с нея да не скача докато дойдат полицията или пожарната да я спасят ще я забаломосвам
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

първо ... МНОГО ГОТИНА ТЕМА

1. Ще се направя че не го виждам ... ааа по-късно когато съм сама ще му звънна да се видим иии да си изясним някои работи

2. Лелее...Ще се панирам ... Блъскам , ритам , викам

3. "Недей мари жено ! " Ще се опитам да я успокоя и да я разобедя да не скача
    Make Some Noise ... ;]]]

wsichki se 6egywam no ne mislq 4e nqkoi 6te se radwa na piqn det se opipwa ili jena det se samoybiwa.. no dosta se posmqx

1.6te nakaram nekoi ot fr-tata da prebie mom4eta az 6e fana momi4eto ili 6e ida pri nego i 6e po4na primerno da go bazikam ..da my pokaja kwo izpyska primerno 6e pitam iska li troika i 6e po4na go celywam i t.n.
    2.6e se paniram,6e se razwikam i nakraq 6e go prebiq
    WhAt IF GoDd wAs onE of UsS..
    JUSt A SloB liKe oNE oF uSs..
    jUSt A stRAngeR on THe buSs..
    TryIng To mAKe hiS way H0mEe..

3. emi az nqma kak da razbera 4e ska4a..i sas sigyrnost nema da xoda s glawata na gore taka 4e sam 100% 4e 6e q podmina a ako q widq..6e se izpla6a no edwa li 6e se seta se obada w policiqta...mislq 4e moje bi ot strax 6e se napraa na ydarena..ili werno 6se ydara i se edno ne sam bila tam
    WhAt IF GoDd wAs onE of UsS..
    JUSt A SloB liKe oNE oF uSs..
    jUSt A stRAngeR on THe buSs..
    TryIng To mAKe hiS way H0mEe..

1.по скоро бих прибила тая а с него после ше се разбираме...ше сужалява 4е се е родил...
    2.адски мн ше се уплаша...ше викам колкото мога ;д и ше се опитам да избягам...
    3.нз 4есно казано предполагам 4е няма да направа нищо защото просто ше я накарам да се фърли ако и кажа нещо... ;д

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

1. Ще ми стане гадно донякъде, ще и кажа до тук сме, оня ако се надъха нещо ще му направя главата на релефна карта на луната...
    2. Момичета, сигурни ли сте че ще можете да пребиете, да го оставите без зъби, да го убиете и к`ви ли не още работи четох. Т`ва е мъж, 2 пъти колкото вас не е толкова лесно...има слаби места, слепоочията, сънната артерия... удря се с малка повърхност - примерно, както ти е юмрука, издаваш напред среден пръст с кокалчето и в слепоочията с всичка сила... може да го убиете, но в такава ситуация... :} Лично аз мисля, че ако имам възможност ще мога да се защитя, но най-добрата хватка е "бягай бързо" ;}
    3. Полиция

1. определено няма да правя сцени...но ще му го върна...
    2. 3 години бокс все ще ми помогнат ...
    3. разговорът винаги помага...

Град
    некъде из Сливница...
    1. епаа яко бой на оня па гаджето после ше го мислим
    2. от къде па да знам тогаа кво ше напраим се че го измислим
    3. ше почнем да я подстръкавам " ама не смееш да скочиш,не смееш"

Ситуация номер 1: Няма да обърна внимание, а после като ми се появи пред очите... ама тва едва ли ще се случи...

Ситуация номер 2: Няма да стигна до колата `щото ще съм го наритала вече много лошо хаха

Ситуация номер 3: Това си е нейна работа...

Град
    Велико Търново
    Ами нали съм с група приятели и има момчета-следователно ще отида при някой от момчетата,и когато видя,че гаджето ми се обръща ще го целуна,и така ще сме квит.

Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва Mr. Green ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. What should you do?
    Ще го наритам и ще побягна нанякъде.Ако той ме хване и не успея да го набия,все наблизо ще има някакъв предмет да го ударя,а може както каза и някой по-надолу с юмрук в слепоочието,а даже и да го убия то е при самозащита!

започвам да я обеждавам да не го прави,че това не е начина да се отърве от всичко,че това не е изход. ще извикам полиция и докато тя идва аз ще се оптвам да я задържа горе.

Град
    Boulevard of broken dreams
    1во после насаме ши му разкава играта
    2ро no way той-пиян аз бягам доста бързо и викам доста силно
    3то ши я помоля да ме из4ака да дойда и аз 4е да е по-ефектно да се самоубиваме заедно
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

1.Нищо няма да му кажа.Даже и да му крещя няма.Само един поглед е достатъчен.А ако ми звъни или ме търси ,няма да ме открие.Това е по-гадно от колкото да го пребивам и да си хабя гласа да му крещя.След време ще разбере колко е изгубил.
    2.Затова имам джобно ножче.Пък има и спрейове.А и ми се иска да се запиша на стрелба.Не бих се поколебала много да се защитя.Ако не се уплаши ,когато види,че най-вероятно ще го "боцна" някъде и не ме пусне,аз наистина ще го боцна.Няма да го убия(предполагам;пък и убийството при самозащита ,мисля че, не се наказва от закона).Достатъчно е да го порежа на точното място,за да не може да ме хване.После незабавно ще сигнализирам в полицията.Дай Боже да не ми се случват такива неща!
    3.Ще поговоря с нея и ще се опитам да я разубедя.Бих и казала,че може и да оцелее или да умре доста мъчително(бих и разказала за последиците ,ако оцелее, и за мъките ,в които може да умре;естествено всичко с подробности).Това би я уплашило.Ще стоя долу.Тя едва ли ще скочи докато долу има хора.Ще повикам и полиция, след време.Когато сме си поговорили хубаво.

1:Нищо няма да кажа, ще запазя спокойствие и после като ми се появи пред очите..спукан му е фасона?

2:тои е пиян , а аз ти4ам доста бързо особено ако е за живота ми xD , но ако всепак ме хване , пи6тя мн силно , дера и имам джобно нож4е

3: Всъ6тност едвали 6те я видя , но ако все пак разбера 4е иска да ско4и 6те поговоря с нея (незнам какжо то4но 6те кажа) и през тва време 6те се обадя на полицията

Ако някой те засенчва , остави го да слънчаса ;] xP

Град
    In the middle of Nowhere
    1/Ще отида и ще претрепя гаджето си а после може и момичето да набия

2/Ми незнам не съм мислила за токова нещо а и сега не ми се мисли някои друг път..

3/Ще се обадя на пожарната да доидат и да я свалят от там
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

1. ами първо кат го видя ше се направя на чук .... уж че не съм го видяла а после като ме потърси як скандал ше му дигна

2. ми ше сида кат тръба и ше се чуда кво да правя

3. ами качвам се при нея и се опитвам да е разубеда

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    1.Ще му се скарам пред вси4ки и ще късаме.
    2.Ще пищя и ще го пребия с подръчни материали.
    3.Ще и кажа че ако скочи тя , ще скоча и аз и така няма да умре само тя ами и аз.
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Град
    в мазето ;dd
    1.ще отида при него и ше му направя такъв скандааал
    2.ще започна да викам и да пищя за да ме чуе някой и ще гледам да го фрасна с нещо пък може и да го ударя в слабините поне да ме пусне ии да мога да избягам
    3. ще се кача при нея и ще започна да я разубеждавам аа после нз ще извикам някой ако стане напечено

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    1. Ами най-вероятно ще го посрещна с тупаници.
    2. Ще викам още преди да ме хване. Пък ако никой нищо не направи ще го ритна и ще избягам
    3. Ще й кажа, че душите на тези, които сами слагат край на живота си не отиват нито в Рая , нито в Ада. Остават в Чистлището и така тя ще се скита цяла вечност сама.
    Sasho1988

Варна..

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy

1. Ще му ударя шамар, след това ще ида у тях, ще хвърля всички неща, които имам от него или са свързани с него и ще ги залея с бензик и ще ги изгоря. След това ще накарам някой да го пречука от бой.
    2. Ще се направя и аз на пияна, ще си изкарам парфюма и ще го напръскам в очите с него, след това ще му забия главата в стъклото...то и без това пияните не могат да реагират бързо.
    3. Ще се скрия и ще звънна в полицията/Ще отида и ще я питам какво и има и защо иска да се самоубие. Ако не иска да слезе ще й кажа ''Ако скочиш ти, скачам и аз!''
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Ситуация номер 1: Просто нищо повече никога няма да му кажа... Няма да му проговора... Ако съм с моята компанийка по-скоро те ще го претрепят, особено батко ми, не толкова аз...

Ситуация номер 2: Ритам с всички сили, мятам се, абе якичка съм, няма да му е лесно да извърши замислите си, особено като е пиян...

Ситуация номер 3: Е нз, трудно ми е да си го представя, но може би ще я попитам наистина ли на света се намира такова нещо, което да си заслужава живота й и защо е толкова жестока спрямо близките си и как си мисли ще се почувстват като я видят размазана долу на улицата... Ако това успее да я разубеди... Ако не, наистина нз...
    The reasons of love... <3

1. ще искам да правим 3-ка
    2. ще му кажа, че съм травестит
    3. ще си взема бира, фъстъци и един стол и ще гледам
    Let's get drunk tonight!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо

Ситация номер 1: Ще мина покрай тях и ще го поздравя. от там на татък е свободен.
    Ситуация номер 2 : Пръскам в очите с дезедорант, след което ритик дирекшън в топките.
    Ситуация номер 3 : Ще и кажа че си е забравила крилата. ( защо да помагам на някой ,който няма желание да се бори и да живее?)
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си