Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а?
Постаравам се да не ме види и после, когато излезем ще се държа максимално мило и после,когато най-малко очаква ще му забия шамар(вече имам тренинг в това ) и ще кажа какво съм видяла...после, ако го обичам, ще ми стане ужаааасно гадно и ще се затворя в стаята си
Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте.
Ми ще ритам, викам, дращя, хапя и всичко което се сетя. Ще се разрева, ще кажа, че живота ми е ад, че съм осиновена, че всички ме мразят, че нямам приятели..дано се смилят(това е лъжа, колкото да им стане мъчно и да не ми правят нищо )
Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите?
Бързо викам полиция и бърза помощ след което се опитвам да спечеля време с разговори докато дойдат