.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

От доста време харесвам едно момче, но той си има приятелка

Re6ih se dnes i az da spodelq problema si...
    Zna4i ot dosta vreme si haresvam edno mom4e. Mnogo se 4udeh kak da mu kaja,no toi ve4e znae..Problema e 4e toi si ima priqtelka
    Nо...az neznam kak da si go izbiq ot uma
    Vijdame se ne mnogo 4esto i pove4eto puti e slu4aino..
    Pi6em si po skype i tamse durji mnogo mili4ko...no ve4e neznam kakvo da si mislq..

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Русе
    едни приятели бяха така, съжалявам , но е нормално да се държи мило, но не те харесва! съжалявам но съм искрен! опитай се да си харесаш друг ала иначе ... времето лекува

h i s men be6e sy6toto i o6te se sre6tam slu4aino v u4 s nego i si pi6em v skype no postepenno razbrah 4e sled kato ve4e zn 4e go haresvam ako i toi me haresva 6i se opita da napra ne6to,islizam s fr i se opitvam da mislq za tehnite problemi i da im pomogna nz dali pri teb 6te pomogne no ako se opita6 da misli6 za drugite i postepenno 6te zabravi6 za nego ,no pak ti kazvam si4ko staa s vremeto.uspeh
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Аз ще ти кажа нещо друго.Ами той не е безразличен към теб (което е плюс).По добре е че вече знае че го харесваш.Бъди настоятлна щом се държи така с теб значи връзката му не е от най сериозните и ти имаш по големи шансове.Апък в крайна сметка ако гледаме позитивно на нещата той няма да ходи с това момиче вечно Айде стискам палци да стане нещо между вас

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: :(:(:(

Цитирай Първоначално написано от sisincety
    Problema e 4e toi si ima priqtelka
    Край на предаването.
    Остави го на мира.
    - Всички авто-части на едно място!

Какво ти пречи че си има приятелка ако незнам до куде сте стигнали с него и колко време ходи с приятелката му аз нямаше да се спра докато не бъде с мен....или докато не го забравя....хахха :P \/
    Не ПуШаА (трева),Не ПияЯ (вода),По мЪже Не ХоДяЯ (те идват при мен), лягЪъм си рано0о (към 7 сутринта), Не изЛизЪъм мноГу (от дискотеката), скРомна съЪм (имам 5 гардероба с маркови дрехи) и ниЩУу не тЪрсяЯ (то само ще дойде)...

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    едни приятели бяха така, съжалявам , но е нормално да се държи мило, но не те харесва! съжалявам но съм искрен! опитай се да си харесаш друг ала иначе ... времето лекува

А така! \/
    съгласна съм,ама кът си има друга що не си го избиеш от тиквата
    Намери си друг бе,той ща излекува от несподелената ти любоф

abe q go ostavi sled kato si ima priqtelka,pak i znae 4e go haresva6,6tom ni6to ne pravi zna4i darji na neq,i az poznavam hora koito si imat priqtelki i sa mn mili s men,daje i celucki mi pra6tat,ama ne me haresvat!!!Ne provalqi 6tastieto im(da si mu go kazala predi da si hvane gadje)a btw 6e kaje6 li ot kade si za6toto mai te poznavam
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на koalka
    Приемаш, че не те харесва и това е.Опитваш се да си го избиеш от главата...Дори и някакви симпатии да има към теб, не се занимавай с обвързани момчета.По-добре да не таиш някакви надежди, че ти ще си първа за него.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    проблема е, че има 100 такива теми.. и проблема е, че търсачката не я имате за нищо.. както и да е.. ако толкоз мн го искаш бори се независимо дали си има гадже или не..

Животът е адът описан в Библията!

prosto q maha6! premahva6 q ako q poznava6 de.. lesno e povqrvai mi kogato tq kaja DA ti kazva6 ne NE i obejdava6 vs v pome6tenieto 4e ti si prava a tq e nai golemiq bokuk na taq zemiq .. kofti e izlqzoh malko kato kurva ama prava taka s horata koito ne haresvam
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Повече от фен
    Щом си има приятелка не се занимавай.
    Това е моят съвет.

Е като си има приятелка кво.. може просто да чака на хоризонта да се появи някоя по - добра \/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    той какво мисли,след като разбра че го харесваш?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ами в случая мога да ти кажа...бъди нагла до край.Така сегашният ми приятел ме открадна от бившият ми....както се казва: "С нахалство към прогрес"...Е не при всички действа...но първо разучи дали обича приятелката си достатъчно и тогава действай...УСПЕХ!!!
    ViVa La Sex!!!!

Щом си има приятелка по-добре го остави...не разваляй връзката им

Повече от фен
    Ем ако бях на твоето място щях да си го взема , но пък след като знае,че го харесваш и е от доста време това чуство, а той не е отреагирал и не се е захванал с теб значи предпочита нея. В този случаи по-добре се радвай за това, че той е щастлив

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако наистина го обичаш остави го да бъде с приятелката си щастлив

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    abe q go ostavi sled kato si ima priqtelka,pak i znae 4e go haresva6,6tom ni6to ne pravi zna4i darji na neq,i az poznavam hora koito si imat priqtelki i sa mn mili s men,daje i celucki mi pra6tat,ama ne me haresvat!!!Ne provalqi 6tastieto im(da si mu go kazala predi da si hvane gadje)a btw 6e kaje6 li ot kade si za6toto mai te poznavam
    mi az sum ot 6umen ima li zna4enie??

samu 6te vi kaja 4e e skusa s priqtelkata,no az ve4e nqmam interes kum nego

Цитирай Първоначално написано от sisincety
    samu 6te vi kaja 4e e skusa s priqtelkata,no az ve4e nqmam interes kum nego
    не се обиждай, но ако ти си ги разделила и сега само се кефиш за да може той да страда
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Щом си има приятелка по-добре го остави...не разваляй връзката им
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Просто е мил с теб,нищо повече.Не си фантазирай разни неща-той си има приятелка.Препоръчвам ти да не се опитваш да ги разделиш,защото ,ако си на нейното място и на теб не би ти харесало такова нещо.

Tedi_sheep
    Guest
    Мила не че ти казвам да го оставиш, но аз бях с такова момче...Момче, което си имаше приятелка, аз също му бях приятелка, но тайнствената, с която изживяваше страстни мигове и разкриваше пред мен същността си, но до там.Аз бях не само негова любовница, но и знаех какъв е той всъщност, защото винаги споделяхме с него плановете си и нещата , които ни вълнуват.Това беше много хубаво, аз несъзнателно се влюбих в него, той в мен не успя мисля, остана с официалната си приятелка и беше много кофти и за двамата.ТРудна беше раздялата ни, защото аз бях нещо, което тя не беше и той харесваше, но не обичаше или поне не така както другата си приятелка.Беше много тежко за мен да знам, че го деля с друга макар отначало да не ми казваше.Но когато усети, че съм се привързала към него ми споделеи и за нея и аз избрах да остана при него въпреки всичко.Но после дойде спасението, той замина за др град да учи и това много ни помогна да превъзмогнем раздялата, защото малко преди да замине се разделихме, а за мен беше тежко, за него кофти.Недей мила после ще ти тежи, ако те остави заради нея, по добре изчакай да се разделят ли и аз нз.Така ще е най-удачно и безопасно според мен успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си