Обичам те и това не ще се промени! Обичам те дълбоко,обичам те безкрайно,обичам те с цялото си същество! Каквото и да значи това,аз съм готова на всичко за теб,готова съм да бъда изпепелена,готова съм да дам единственото,което нося в себе си-любовта,която така силно ме ранява... И знаеш ли кое е най-страшното-безразличието,което виждам, да ме мразиш-едва ли,но и нищо не е такова за теб,каквото е за мен,това е ясно. Знаеш ли как изгнивам отвътре,знаеш ли как тръпки ме полазват,само като си помисля,че не мога да бъда близо до теб и да те обичам,защото ти никога не ще го пожелаеш..Имаш своя живот,своите приятели,вярваш в тях,а аз нямам място. Аз за теб съм никоя. А ти за мен си всичко. Не искам да се отказвам от теб,съкровище мое,не искам,защото си единственото толкова истинско нещо в живота ми. Ще попиташ: кога успях да те заобичам толкова..Е,не ми беше нужно много..от първия път,когато те видях,сърцето ми затрептя по нов начин,разбра,че има нещо различно,нещо необикновено в теб. Ако ти кажа,че бих избягала накрай света,понеже те обичам,ще ми повярваш ли? Можеш ли да си представиш какво става вътре в душата ми? А дали те интересува!?
А сега плача за теб,любов моя,плача,но нека ме боли...Единсвеното облекчение за мен си ти...а теб те няма.. ...