- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ръчен труд
Какво сте си правиле сами - герданчета,гривнички,дрешк и.....?Пускаите снимчици ако имате, давайте идеи.По късно и аз ще се включа.
What Goes Around Comes Around
em samo edin klu4od1rjatel-spletox dve slamki i slojix ot onqzi ne6ta det ti d1rjat klu4ovete - mn qk stana![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Дрешки, герданчета, коланчета, шалчета, глинени(и не само) фигурки...свещници...в момента друго не се сещам, но често си "играя"...
Ми аз си изплетох една кожена гривна имаше такава тема и се вдъхнових по късно ще я снимам.Засега само това мн ми е интересно еи скоро ще има нови произведения.
мии доста дрехи съм си 'правила' сама...то не съм си ги шила абсолютно сама, примерно стара дреха я преправям, стеснявам..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Гривни,гердани или огърлици-доста често се занимавам. Преди бях почнала да шия кавьорчета,но имам проблем с очите и ми забраниха.
Иначе съм си преправяла дрешки,но винаги ме е страх да не окипазя дрешката, преди да започна..
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Аз преди си правих едни гривни от конци с възелчета май се правеха..
правила съм си и гердани от миди, а и си спомням, че съм правила глинени плочки в някви странни форми и съм ги оцветявала.. Вече не ми се занимава с такива работи обаче..![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ами, много работи съм си правил, имайки предвид, че с това се занимавам![]()
В момента работя върху лампа за стаята ми, която мисля, че ще се получи супер :Р
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
О, да, когато имам желание се захващам. Правила съм си най-различни джунджурийки - гердани, гривнички, ключодържатели. Преди си лепях на картон разноцветни топченца, като се стараех да има някаква форма и се получаваше наистина интересно накрая![]()
You are broken, I can fix you...
Ооо много се радвам на такива работи,ръчна избалотка...сякви джунджурииСам,с кво точно се занимаваш?Дай да видиме лампата :P
Ми.. по труд и техника в 5 клас май си праихте калъфка за възглавница само тя се получи сполучлива хахха толкоз съм саката в ръцете че повече не можи и да бъде хахах
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Никой ли няма снимчици [-o<
Хах, абе "Ръчен труд" ме навежда на мисли в малко по- друга сфера, ама нищо.
Иначе нямам идея какво съм си правила... нямам нищо в момента, което значи , че и да съм си правила не е било особено успешно![]()
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Герданчета..мания ми е..и гривнички.. и като по-малка някакви моливници правихме в у-ще и престилка съм шила ама госпожата каза че е много некадърно зашита и ме накара да я разшия..
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
и аз на ръка не мога да шия скопосное мога ама...много трябва да се старая и ме избива на нерви в един момент
![]()
а има тооолкова много дрехи, които искам я да стесня, я да променя малко модела...ама като съм некадърна тва си е![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ами ако ми остане време си шия от гоблена и почти съм го довършила.Засега съм ушила три гоблена тва ми е четвъртия.Мога да шия смисъл колкота да си зашия некоя примка или дупка да шия дрехи и през ум не ми е минавало.Мога плета на една и две куки плела съм некви каренца салфетницета.Изплетох си и шал и стана много сладък.