- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА: 90:60:90
Сори, ако разбираше англиски щеше да разбереш какво съм написал.Първоначално написано от OtherDimension
Сори РАВР, но си ми много далеч, но все пак, преди да си легнеш вечер, се моли на някой бог(или си купи билет за влака) да ме доведе при теб ;(
Кажи си адреса,и аз ще дойда,на мои разноски.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Тръгни към Плевен и търси там Мажестик12!Първоначално написано от RAWRRR
Ако любовтта ти е истинна, ще ме откриеш, ако ли не ще се провалиш!![]()
[02:26] <neshev> OBICAM TE LE BORGER
Тръгни към Плевен и търси там Мажестик12!Първоначално написано от RAWRRR
Ако любовтта ти е истинна, ще ме откриеш, ако ли не ще се провалиш!![]()
[02:26] <neshev> OBICAM TE LE BORGER
Don't give me love,I need a nice fuck.
Dwight D. Eisenhower
Окей, образно казано бре, и все пак, интерптерирай "ако любовта ти" под "ако желанието ти"Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
Хубаво е че си вярваш.
Ако си беше дал адреса щях да ти пратя някои от моите "доброжелателни" приятелчета,но уви.![]()
Dwight D. Eisenhower
Еха, да ме пляскат в къщи?Първоначално написано от RAWRRR
Беги, не в къщи, че има много лоши неща там.
Една дълга траба, дето ползам за мортара, ако падне някой на нея ,земе да си счупи нещо.
Еи го сега, флаша седи и чака утре да бъде ползван, ми ако някой падне в/у него? Мн е чувствителен горкия =(
Мн кабели в моята стая и един провесен , шото не стига кабела от суйча до машината, земе да се обеси някой на него =(
Абе, в къщи не става да ида никой добър човек, много капани има, после взели ме съдили, за тежки повреди
Аз к'во ше кажа? "Ми щях да го черпя с чай и бисквити и той ми падна върху дългата траба, с която изтрелвам звезди и си счупи Х кост ;( "
Подценяваш ме,а това не е хубаво.
Аз ако искам да направя мръсно на някой ще блокирам всичките му възможности за самозащита. :P
Dwight D. Eisenhower
Когато те , хитвам, вземеш ми откраднеш домашната "лаборатория" и трабата?Първоначално написано от RAWRRR
Откаде ше' крадъ' нова тръба после, а?
Разминават се с аватара ти!Първоначално написано от quench
![]()