Цитирай Първоначално написано от 24white24
Цитирай Първоначално написано от Dimi89
Цитирай Първоначално написано от 24white24
Цитирай Първоначално написано от Dimi89
Вече доста модели пистолети ги правят фабрично да могат да се махат стоперите и много хора използват стоп патрони.

А по въпроса дали с халосна може да се раниш,ако разстоянието е по малко от метър,може да се обгориш.
Не говори на изуст, махането на муфата е само началото, чули недочули и пишат, ама когато мви се пръсне ГСО-то в ръцете ще ви дойде акъла...
хмм.. пич нещо не си много наясно.Първо май не ти е ясно какво е муфа и какво е стопер.Имам доста голям опит със стоппатроните и нямам никакви проблеми.Май ти си чул недочул,ама поразрови се да научиш принципите на изтрелване на патрона и тогава дай пак мнение!
Не смятам, че не съм наясно преди години това ми беше страст е може би има връзка с това, че тогава бях 7/8 клас, притежавал съм както турските боклуци blow и тн. така и ИЖ 79-8 като собственик на втория се смятам за достатъчно прочел по преработката от ГСО в боен и тн. щуротий, как се радвам, че ми дойде акъла в главата та сега тия неща седят в къщи потънали в прах
Пич,неправиш разлика между преработка в боен и фабричен.Пак ти казвам прочети по хубаво,има няколко вида пистолети по отношение на изстрелването на патроните.Не ти говоря за преработен пистолет, а за фабрично направен за стоп патрони.Просто,че си бил 8-ми клас и че си пипнал няколко вида пистолети,незначи нищо.Пример ще ти дам EKOL модификация компакт е с фабричен махащ се стопер за използване на халосни(стопера е сложен защото като се използват газови птарони за да презарежда използва създаденото налягане, което се създава от стопера)