- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате?
Интересно ми е какъв вид музика слушате?От кога и какво ви харесва в определения стил?Съжалявам забравих да добавя "Поп-Фолк", но ако някой слуша просто да даде отговор!
Hip-Hop/Rap/RnB, Dance, Pop.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
а чалга защо няма хаха кво срам ви е да си признаете че слушате и чалга ли![]()
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
House![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
metal \/
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
Има мнооого такива теми...
ениуей-метъл,рок и пънк слушам. и производни
Emi po 4esto hip-hop/Rap/Rnb ,Tehno i Rok bez 4alga, narodna muzika ili ne6to ot sorta
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Гласувах за пънк,макар че не слушам само пънк.
Ако можеше да се гласува за няколко щях да маркирам
Hip-Hop/Rap/RnB,metal,rock и techno.
Гласувах за пънк,защото може би най-много ми харесва...но и аз не съм много сигурна...харесвам доста стилове от музиката![]()
P.S.Многоо съм съгласна с мнението на Уискас..наистина е много яко,когато си на парти,застанеш да колоните,вслушваш се в музиката и наистина я чувстваш...тогава светът е в краката ти![]()
Walk go home boy...
+1Първоначално написано от Anf3tamin4o
Все по-често рок![]()
What you give is what you get!
Oф, слушам много видове - рок, goa, gabba, d&b, а като седна на кръчма да простея и на чалга припявам (въпреки че по принцип не ги понасям ония). Ама гласувах за рок. Да живее Steve Vai!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Oi!, punk, streetpunk и разни други разновидности на пънка, не ми се изброява, steetcore, hardcore, ska и малко метъл...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Гласувах за Метъл.
Траш и Хеви слушам предимно.
Слушам и Трип-хоп... обожавам тази музика... прави ме толкова щастлива. (не я свързвайте с хип-хоп, няма нищо общо. Трип-хопът е много бавна музика с ритъм)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ем..много неща..мога да слушам джаз, мога да слушам и метъл.
Но най-често рок, метъл и пънк, но по-рядко.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Слушам само метъл.Дет най-вече.Иначе и блек,траш и хеви.И друга музика слушам,но без чалга![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Az sly6am metul i punk ama kato nemogat da se davat po 2 otgovora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Whisskas знам как се чувстваш около тази музика!Много уважавам и харесвам този стил, който ти слушаш.Мене хаусът ме кара да се чувствам по-същият начин, както при теб хард техното.Като дрога е за мен тази музика, не мога просто...като отида на парти и хората после си мислят, че съм се дрогирала, понеже съм била енергична през цялата вечер( и весела)...но това е от музиката, защото аз трева не съм пушила никога, абсурд да се друсам ...Електронната музика за мен е велика\
/
Аз слушам предимно и най-вече емо музика... Не знам, докато я слушам се разтапям направо... Такива емоционални текстове, а и от малка обожавам китари... Оуу, обичам Rise Against,Funeral for a friend, A thorn for every heart, My Chemical Romance и малко Fall Out Boy...
Влудяват ме тия групи просто... И като изпълнение, и като вокал, и като текст най-вече... Понякога текста на някоя песен толкова се връзва с мои ситуации... Не знам, от малка съм си емоционално хлапе...
Това, че слушам емо не значи, че съм някакъв депресиран човек, който мечтае да се самоубие и си реже вените... Просто музиката е трепач и за мен това е важното... Иначе стила на раета и точки ме кефи и понякога се нося така, мдам...
А иначе слушам и поп... Как да не спомена моя любимец Дима Билан... Големия ми идол (май май съм си влюбена в него).... Страхотна визия, невероятен глас, смайващ поглед, много очарователен, добър актьор, като човек е нежен и романтичен, а песните му до една са големи хитове и неповторими... Идеала ми за мъж просто...
![]()
Това е от мен...![]()
Слушам агро-грайнд блекабили с фолк и етно елементи
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
+1Първоначално написано от Dissenter
Аз не че да се докарам нещо ама...
Защо има електроник и след това издетени 1 кило представители на тоя стил? Хаус? Техно? Дрънки-пляски?
Айде преди да задаваш малоумни въпроси другия път проучи какво точно питаш става ли?![]()
А да и нека спомена някой друг стил като съм тръгнал да пиша.
Благи пънкариики разни трашчета тук таме малко хеварийка и разни други все още неопределени жици. Добавяме и малко "електронно" и транс и дръм и тук таме някоята блага габица и буламача е готов.
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
И тая блага манджа я поднасяме със Шкембето на Братя Кулинови и рахата е пъленПървоначално написано от wRinKleS
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Утре При Нели?Първоначално написано от The Torn Prince
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...