- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате?
samu house obojavam taq muzika vapreki 4e ako q slu6a6 postoqnno posle neznai6 kade se anmira6 mnogo e hipnotizira6ta
na az vse pak q haresvam
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
4alga!!!!!
Metal pop dance tehnu maznotii![]()
Защото emo-то се числи към пънка.
Аз слушам най-вече рок \m/
Също хеви метъл, пънк, класическа музика, от време на време и някое по-комерсиално парче. Много си тача и даркуейва![]()
When I love, I love.
Както и да го гледаш, Emocore произлиза от пънка. Стилово са почти еднакви. Единствената разлика е в тематиката на текстовете - това е, което прави emocore музиката толкова индивидуална и въздействаща.
Вярно е, че през последните години си се обособи като отделен стил музика. Но все пак началото си го води от пънка.
То иначе и аз мога да питам що няма darkwave, ама к'во да се прави![]()
When I love, I love.
Punk
Емокора произлиза от пънка , но вече нямат почти нищо общо !!!![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...
Рок основно и мъничко метал и транс
И аз така само дето и малко хип-хоп но това е много рядко.. МеТъЛа ВлаДе3ееПървоначално написано от palavoto_mici
![]()
Готик рок,глем рок,дет метъл,брутъл дет метъл,блек метъл,пауър метъл,спийд метъл,симфоник метъл.
Имах в предвид следното:Първоначално написано от exploitedteen
Вземи една emocorе група и една пънк група... Сред съвременните ги има в огромни количества.
Свали текстовете и ми кажи само музиката не ти ли звучи подобно?
Докато darkwave-а не го знам откъде произлиза, не съм се интересувала от историята на стила. Но с пънка изобщо нямат толкова допирни точки, колкото emocorе музиката.
When I love, I love.
същото + техно и чалгаПървоначално написано от Iria
... cuz I’ve waited for all my life... to be here with you tonight...
предишен ник - <black soul>
Еми... Ок, приемаме, че аз грешаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Макар че на мен все пак ми звучат доста подобно. Само че аз не задълбавам много в този стил музика и не претендирам да съм голям разбирач![]()
When I love, I love.
Hardcore, ама го няма, гласувах за пънк.
Сякаква,но най вече HOUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Away from life!
Метъл, рок, грънч /така и не разбрах как се пише тва на кирилица/, пънк и от време на време техно и дръм ен бейс х)
Предимно house, но и dance, pop и RnB също![]()
>>> House Music <<<
аз честно казано си слушам почти всичко но най много хипхоп и хаус ...и то наглягам най вече на бг хип хоп ...
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!