.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Сперматозоидите?

Искам да попитам дали течността ,която излиза преди спермата на мъжете съдържа сперматозоиди ?
    Може да ви с стори тъпа тема или всякакви такива,но мен ме интересува този въпрос и не ме е срам като незнам нещо да питам.
    Мерси предварително.

Град
    Sofia
    Да
    Situatin normal-All fucked up...

Град
    Асеновград, България
    В предеякулационната течност се съдържат малко на брой спрематозоиди, но вероятността от нея да настъпи бременност е много малка.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    В предеякулационната течност се съдържат малко на брой спрематозоиди, но вероятността от нея да настъпи бременност е много малка.
    1+

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    1+
    +2

Град
    Варна
    +3

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    +4

мерси,но все пак стига с тия +1,2,3,4,5,6,7,...н-брой

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Да съдържа се сперма, но вероятноста да се забременее от това е почти нищожна но все пка съществува такава възможност
    Съдържат се сперматозоиди, не сперма. :P
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

[quote="swords1010"]
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Да съдържа се сперма, но вероятноста да се забременее от това е почти нищожна но все пка съществува такава възможност
    Съдържат се сперматозоиди, не сперма. :P[/quo
    понеже виждам,че разбираш както от мъжка ,така и от женска анатомия(от др. коментари) кога е най-удачно да се прави секс преди или след като ти дойде,знам че всеки когато си поиска и няма срокове,но все пак.......?

да излиза

Супер фен
    Град
    Венера
    А срам ли те е да попрочетеш?

Както казаха преди мен се съдържат малък брой сперматозоиди,от които вероятността за бременност е почти никаква
    mnogoqdosana....не е удачно да се прави секс когато си в овулация...тя е преди цикъла(горе долу около 14 дни преди него)...в останалото време можеш да правиш секс без да се притесняваш

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    не не ме срам,да попрочета,но смятам,че тук има хора ,който ще ми го кажат с две изречения и на дастъпен език,а не с някви сложни термини!!!!!!!!!!1

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Както казаха преди мен се съдържат малък брой сперматозоиди,от които вероятността за бременност е почти никаква
    mnogoqdosana....не е удачно да се прави секс когато си в овулация...тя е преди цикъла(горе долу около 14 дни преди него)...в останалото време можеш да правиш секс без да се притесняваш
    мерси ,жива и здрава

Град
    Sofia
    mnogoqdosana
    Най-удачно е да не пресмяташ, а да ползваш презерватив.Яно нямаш представа, кога ти е овулацията...явно си и малка и все още не всичко е редовно...така че по-добре се пази както трябва.Не дей да си играеш с това, защото ти е достатъчно само един единствен път да направите грешката.А и ако преди първото свършване да има съвсем малко спермазадоиди, то след първият тек си тече сперма!...от повторение най-много боли
    Situatin normal-All fucked up...

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от mnogoqdosana
    не не ме срам,да попрочета,но смятам,че тук има хора ,който ще ми го кажат с две изречения и на дастъпен език,а не с някви сложни термини!!!!!!!!!!1
    В останалите куп такива теми, също е казано по достъпен начин. търсачката е за ад се ползва, не за да не стои празен дизайна. Честито, научи нещо ново.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Да, естествено... Така че се пази и преди самия край... Освен, ако не искаш да забременееш де...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от mnogoqdosana
    В останалите куп такива теми, също е казано по достъпен начин. търсачката е за ад се ползва, не за да не стои празен дизайна. Честито, научи нещо ново.
    Всеки сам решава къде да търси или попита,аз реших тук да попитам!!!!
    Честито и ти научи нещо ново!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    +6
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Вече поясниха, че се съдържа малко колкичество сперматозоиди и е малко вероятно да се забременее.
    Считам темата за приключена и я заключвам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си