- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да се организираме протов МАТУРИТЕ
Така видя се че няма д ани махнат матурите,видя се че "колегите"от Варна направиха протест ,въпроса е ние от останалите градове ,включително и София дали ще успеем да се организираме?
С така направена тема ще постигнеш много![]()
Какъв ви е проблема с матурите?
Аз сега кандидатствах след 7 клас, мого деца решиха "по- добре 6 в СОУ, отколкото 4 в гимназия". Аз избрах да отида в гимназия и мисля че не сбърках. От много време беше нужно да има изравняване между училищата.
Impossible is nothing
be i da napraime ne6to 4e da ni zabelejat i da ne napraime pak 6te gi ima teq maturi!az sum 12 klas sega i men opredeleno me zasqga ,no kato vijdam 4e nqma ogromen smisul...samo deto i nie kato u4itelite 6et se izlojim o6te pove4e ...opredeleno nakraq pak nie 6te sme nai-precakanite![]()
![]()
има проблем с матурите.С тая стачка тия дето са 12-ти клас нема да земат и половината материал като гледам как са тръгнали нещата.Второ повечето гиманзии дето са в същност бившите техникуми не учат никак литература камоли пъл български език.Трябва да има някакъв баланс все пак и във ВУЗ-овете да се влиза с оценки от матурите,а не с матури+изпити.Тъпа работа в последният момент го решават,айде тия дето сега са 3-4-5 ти клас да нека правят имат време да се потготвят,но сегашните 12-токласнитици за кое по-напред да се потготвят за матури или приемни изпити за ВУЗ?
qvno pove4eto hora sa golemi pesimisti i predpo4itat da si sedat v ka6ti i da si bezdeistvat pri polojenie 4e moje da napravim ne6to polezno za nas samite nai ve4e
nz kakvo vi kara da ne poviarvate 4e maturite mogat da badat otmeneni no dori i taka da e dori i ni6to da ne postignem pone 6te znaem 4e sme se opitali a ne sme kisnali v ka6ti
haide neka spem da marzeluvame a da se borime neka gledame po optimisti4no na ne6tata i da se darjim kato istinski balgari
Izcqlo sam saglasna! Vse pak sme li4nosti,trqbva da se saobrazqvat i s na6eto mnenie. Sviknali sa da si mal4im i taka da si razigravat konq kakto te re6at!
Бре,нямало да си мълчите,щото сте били личности..Свикнали сте били така..
аз като ви знам,повечето сте свикнали да висите в кафето до 3тия час,нали?
Аз съм изцяло за матурите.Защо ли?Защото не може някой,който ми идва от еди кое си даскало в Люлин с диплома 6,00,без дори да знае кви предмети учи в даскало да има по-висока диплома от някое дете във Френската или Немската,дето само им късат гъза да учат за що-годе прилични оценки.
И не ме нападайте - аз съм завършила гимназия и си уча в чужбина,но и по мое време исках матури.Там вече може наистина да се види средното ниво и общо взето кой колко знае.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
da haide kajete koga 6te e i idvam (da se nadqvame 4e nqma da sam samo az )Първоначално написано от LG
az ne kazvam da si sedim v kushti i da murzeluvame ,a 4e taka ili ina4e nikoi nqma da ni 4ue ! v moq grad 6te sta4kuvame nqkolkod ena no tova edva li 6te napravio nqkakvo ogromno vpe4atlenie na nashite durjavnicia otnosno tezi koito sa ZA maturite ...vie dobre li ste
Az ot kakto sum v gimnaziq imam napolovinata ot 4asovete v obiknovennite u4ilishta bulgarski i literatura kak mislite se navaksvat i nau4avat ne6ta koito sa ot predi 2 3 godini ????
![]()
Мерси!Първоначално написано от devil_girls_