- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да те е срах от секс ?
Pri men pak be6e obratnotopriqtelq mi gu be6e strah da ne me zaboli mnogo 4ak pretreperi edin dva pati xixix a az si bqh dosta spokoina
ne 4e neboleshe dokato flezne ama... minava barzo
![]()
И какво му е ужасното? Точно същото щях да те питам. Доста хора на твоята възраст задоловяват партньорите си с ръце, ние от къде да знаем, че да можем да ти отговорим на въпроса, защото има разлика, ако имате сексуален досег един до друг и ако нямате. Вашата връзка просто си е детска, а за да има истинска, пълноценна любов трябва да има и сексуално привличане, което не е задължително да завършва със секс. /това е моето мнение, на човек минал през това):/. С приятеля ми ходихме 8 месеца и тогава го направихме, защото така го чувствахме, но и преди това си се натискахме, френска и тн. Аз не ти казвам, че трябва да правите секс, рано ви е и на двамата, явно и в неговата глава още не се въртят такива мисли, щом не ти е намеквал нищо. Не го мисли от сега има време до първия ти път и когато се почувстваш готова, ще го усетиш.Първоначално написано от love_me93
Ский са ти на 15 тамън са ти пораснали цицките и некой те е барнал по минджата и секс искаш. Като не си готова - чеши се с пръстче и не поствай тъпи темиПървоначално написано от love_me93
Ами нормално е, още повече ако карате само на целувки.И при мен беше така ... ама сега вече е по-различно.Като минете на рачички тук-там, френска а-у ще започнеш да приемаш нещата по-спокойно и нормално и сама ще поискаш да го направиш.Така че споко ... не ти е дошло времето ощеПървоначално написано от love_me93
а и щом се притесняваш да не тръгне по други има решение-може да го задоволиш и без секс, макар и не напълно, но повярвай ми ще го оцени!
+1Първоначално написано от Kras4eto_lp
I az bqh taka to4no ,kogato navyr6ih 14kato gledam si mn. vreme s priqtelq ti...strah - normalno i az cqlata trepereh ,no ako ima6 i pone malko jelanie - napravi go nqma da syjalqva6 ,a bolkata 6te zabravi6 sled izvestno vreme
![]()
ne skapa,prosto o6te ne ti e do6lo vremeto kato porasne6 vsi4ko 6te si doide na mqstoto i az na 15 ne mojeh da si go i predstavq dori,no kogato pootrasnah i sre6tnah podhodq6tiq 4ovek vsi4ko si doide na mqstotoПървоначално написано от love_me93
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
На 14 си! Аз на 14 не съм имала гадже. Имах 1 на 15 и той искаше да се целуваме. зарязах го с аргуента, че съм малка за целувки. Първата ми целувка беше почти на 18, а първият секс почти на 21. да ти кажа-много си ми е добре. Нормално е да те е страх, защото си твърде малка. малка за любов, малка за връзка, малка и естествено за секс. Като станеш на 18 и си сигурна в себе си и в човека до себе си няма да се боиш. поне не толкова.............Първоначално написано от love_me93
=D>Първоначално написано от krem4et0
Situatin normal-All fucked up...
Аз все пак не съм на 100! Не съм толкова древна, моля ти се. Времената може и да са други, ама хората са си все същите от към физическо и емоционално развитие!
не, аз не исках да те обидяПървоначално написано от krem4et0
извинявай, ако си го приела така
иначе не става въпрос за 10-20г, просто нещата постоянно се променят, ето например, майка ми на 20г е видяла за пръв път видео, а сега има ДВД и кво ли не още; преди псуването се смяташе за порок за хора под 18-20г, сега първолаците псуват повече от мен.. Въобще във всеки момент се променят нещата..
![]()
Да но половата ти система се развива по същия начин. Малко по-бързо, но все пак се изисква време. Да не говорим за психическото и емоционалното ти развитие.....
Първоначално написано от love_me93
а може би просто не си дорасла за секс
Собственост на Canis_Dirus
страхат ще отмине и а зне сам го правила и преди ме беше страхсега опр се чувствам готова но има и др начин с които да с еподготвищ ".. рацете знаят как по патя грешен ще мина пка ипак ... " хубава песен![]()
![]()
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
TOVA OZNA4AVA 4E O6TE NE SI GOTOVA DA PRAVI6 SEX.PROSTO IZ4AKAI NQKOQ DRUGA GODINKA...![]()
![]()
Първоначално написано от love_me93
Още си малка.Сама осъзнаваш че не си готова.Не бързай-тва няма да ти избяга.Секс се прави с кеф , не със страх.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!