.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    [23:24:57] GoGo l0v3 MiLyTyY каза: milo trqbva da ti kaja ne6to,mnogo te obi4am..
    [23:25:18] GoGo l0v3 MiLyTyY каза: i znam 4e e rano no go 4yvstvam no znam 4e ti ne izpitva6 sy6toto kum men
    [23:25:35] GoGo l0v3 MiLyTyY каза: i za tova neiskam da spa s teb za6toto 6te se vliubq o6te pove4e v teb a ti nqma da se 4uvstvash taka.. zatova iskam da naprava si4ko vuzmojno da se vliubi6 v men!

E tfa mi kaza pf i sa kfo da my kaja !!
    Докажи му, че и ти изпитваш същото към него... Освен ако е така де ...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    То беше ясно, че това е проблемът. Не знам как не си го усетила и по-рано. Не е много трудно след като аз т.е. външен човек успях, а пък ти, където ходите 2 месеца. И го остави на мира, не му искай секс! Момчето има чувства, ти каза, че не искаш да бъдеш наранена, значи се погрижи и той да не бъде, ако поне малко ти пука за него. Ако има поне малък шанс да се влюбиш в него /не да го обичаш, а просто да се влюбиш/, то тогава не късайте, но не правете секс още. Ако няма, то скъсайте, защото колкото повече продължава, той толкова повече ще се влюбва в теб. А и той както виждаш и в момента страда и се измъчва всеки ден, че ти нямаш чувства към него.

emi otkyde da znam na nego my se nosi slavata na nego vliub4iv i obi4liv i e syper vesel i sy6tiq liglio kato men i ne sym si predstavqla 4e 6te ima 4yvstva kym men az syper mnogo go haresvam.. ama ne go obi4am 6ot ne si pozvolqvam da stigna 4ak do tam 1 pyt mi razbiha syrceto i neiskam pak da stane taka..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от don't stop the music
    като не си за едното е*ане къф е тоя зор? така де... ма както и да е, що не поговорите ... кажи си му, че не ти е напълно ясно защо *аджеба* не иска да те изчу*а и че след като те вижда колко мн ти се прай секс и съвсем хладнокръвно те лишава от тва, все пак ти дължи поне едно свястно обяснение защо
    =D> =D> =D> =D>

ama ebaneto si e nujda,taka 4e ne obvinqvaite momi4eto 4e iska sex
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

predi malko bqh s nego i toi sedi i nekyf se zdyhal i mi vika Obicham te i az my se usnihnah i mu kazah i aZ i toi mn se izkefi

moje da e gei !! xaxaax
    I KnOW You FeEl Me !!

stranno e tfa smisyl az ne poznavam takifa mom4eta koito da ne sa detstveni i da iz4akvat tfa e hybavo mila ne byrzai
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

emi ima dosta pri4ini .. moje ne6to da e bolen ili ddz
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Zarqza me !! Kaza mi 4e my trqbvalo vreme da vidi dali mogyl da byde s men

When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от my_sexy_lover
    S moq priqtel go napravihme na 6-tiq mesec , za6toto iskahme da sme sig edin v drug i da si imame palno doverie .... neznam vie ot kolko vreme hodite , a i mojebi taka iska da ti pokaje 4e si po specialna za nego ot predishnite mu momicheta bi bilo hubavo da sednete dvamata i da si pogovorite po taq tema uspex
    me 2
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

От всичко, което прочетох май момичето в случая настоява на своето и това и не изпитва кой знае какво. Май тва е случай в който на момичето му е заради секса. Колкото повече настоява и пришпорва нещата толкова повече ги прецаква. При нас мъжете като има проблем и зацикли е много гадно ... Тя си настоява на своето - да си получи секса... Може момчето да има проблем с ерекцията, може да се чуства неопитен, може много неща. Но тя не се интересува много. Може предишна връзка да му е повлияла по някакъв начин...

ahahah po dobre se radvai che ne e kato drygite momcheta koito gledat da te naebat i zaebat vednaga www.impulse.bg/stefata - just me

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Поизчакай малко и след време сам ще си поиска
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

a be nekoi ot tyka e nameril na gadjeto skypa... i mu e kazal kyf mi e problema... KOI E!!

Еми, да ти кажа честно, и аз бих те зарязал ако разбера, че ги говориш тези работи по някакъв си форум, а не ги споделиш с него. Каква е била тази вашата връзка, една такава, в която не споделяте. Да ви имам и взаимоотношенията глупави.
    what you see depends on where you stand

Повече от фен
    Kaji my 4e ti si kupila ve4e qicata...i 4e v skoro vreme 6a se razvalqt i nqma da mojete da napravite keks

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си